hs-2009-25-x-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 1 и 2 април 2016

01 април 2016

На 1 април Луната продължава транзита си през знака Козирог. От 19:39 часа българско време до 04:37 часа на 2 април тя е „без курс“. Луната прави хармоничен аспект с Венера и Юпитер в сутрешните часове. На по-продуктивна първа половина на деня и на повече късмет могат да разчитат родените през втората и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната, освен че съвпада с Плутон, около обяд активира допълнително силно напрегнати аспекти с Меркурий и Уран в Овен. Денят може да предостави някакви предизвикателства и напрежение във взаимоотношенията с хората на родените през втората и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Дисхармоничните аспекти на Луната и Плутон с Меркурий и Уран създават предпоставки през втората част на деня в личен план за скандали и проблеми с документация, с компютрите и всякакви технически устройства/апаратура, с транспортни средства. Внимавайте за загуба или кражба на документи, за хакерски набези и загуба на важна информация от компютрите/системите. Изисква се повишено внимание за тежки транспортни инциденти и повреди в електрониката на автомобила, инциденти в училищата с ученици, бомбени атентати и т.н., за които трябва да бъдат бдителни всички, включително и институциите за хакерски атаки.

На 2 април в 04:38 часа Луната преминава във въздушния знак Водолей. Космическите енергии се поуспокояват – Луната образува благоприятен аспект с Марс в Стрелец. Съботният ден е благоприятен ден за провеждане на семинари и конференции, за интелектуални занимания, за срещи с приятели, за работа и ремонт на техника, за организационни и групови дейности. По-положителни преживявания могат да имат родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Чудесен ден за активен спорт. За родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада този ден не е от най-положителните. Неблагоприятният аспект на Луната към вашите слънца могат да се проявят както в нарушаване на общуването с околните и повишаване градуса на напрежението в отношенията, така и във физически план при по-възрастните и болни хора. Уязвими са нервната система и кръвообращението, както и краката от травми. Родените под тези знаци не трябва да се натоварват прекалено психически и физически на този ден, а също да избягват и някакви рисковани действия.

Времето – в петъчния ден може да има по-разкъсана облачност в някои райони, но в неделния ден очаквам един чудесен пролетен ден, макар и на места да има усилване на вятъра.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)