Хороскоп

Вашият хороскоп за 1 и 2 декември 2016

01 декември 2016

На 1 декември, в часовете между 06:08 и 10:52 българско време, Луната в Стрелец е „без курс“. В този интервал от време е препоръчително да се вършат рутинни задачи, а по-важните – след 10:53 часа, когато Луната преминава в земния знак Козирог. През следващите три дни енергията на Луната в Козирог ще ни подтиква към по-сериозно и отговорно поведение, ще сме по-предпазливи в действията си, няма да реагираме твърде емоционално или да взимаме прибързани решения. Ще мислим по-трезво, ще сме концентрирани и дисциплинирани в работата си. За да преминем успешно през тези дни трябва да се придържаме в използването на утвърдени в практиката методи и средства. Забравете за експериментите и рискованите действия.

На 1 декември в късния следобед Луната в Козирог образува хармоничен аспект с Нептун. Те ще оказват положително влияние на родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще се чувствате по-спокойни емоционално, което ще оказва положително влияние върху отношенията ви с хората и върху ефективността от работата ви. Разчитайте на интуицията си. Лицемерието и фалша ще усещате с лекота, а това ще ви помогне да взимате правилни решения. Добър ден за лечителите, творците, психолозите, за разкриване на тайни и мистерии. Благоприятен ден за работа в уединение, за планиране и стратегии. Енергиите на този ден са по-дисхармонични за родените под знаците и най-вече през първата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада.

На 2 декември Луната в Козирог съвпада вече с планетата Плутон, а заедно те активират таоквадрат с Юпитер във Везни и с Уран в Овен в следобедните часове. Въпреки, че Уран и Плутон влияят повече на колективно ниво, те оказват влияние и върху нашите емоции и взаимоотношения в ежедневието. Неблагоприятните аспекти на Луната с Плутон, Юпитер и Уран ще повишат напрежението както в световен аспект, така и в личен план за родените вече през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Бъдете по-търпеливи и толерантни с околните, въздържайте от остри реакции и конфликти, предпазвайте се от травми и инциденти. Да бъдат особено внимателни в работата си работещите в строителството, в мините, в планината. Уран носи изненади и обрати, а Плутон може най-малкото да ви действа потискащо. Възможни са също опити за манипулации от нечия страна, появата на главоболие или нарушения в съня. В световен аспект планетите и техните аспекти създават опасност за размирици и прояви на насилие, за атентати, за транспортни и други инциденти. Денят се очертава по-спокоен и продуктивен за родените под знаците и най-вече през втората декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

През тези два дни не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции, вадене на зъби. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на костно-ставни заболявания, болки в гърба, изчистване на зъбен камък, дълбинно почистване на кожата, епилация, отпускащи масажи и масажи за премахване на по-продължителни блокажи по тялото. Храната ни е желателно да бъде богата на калций, на витамини А и Е. Пийте повече вода.

Времето – с преминаването на Луната в Козирог очаквам наново да се понижат температурите в дните до края на седмицата, като по-съществено ще усетим застудяването в края на седмицата. Ниските температури ще заледят пътищата и ще ги направят по-хлъзгави, а с това и по-опасни за травми на крайниците и за транспортни инциденти.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)