hs-2002-05-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 1 и 2 декември

01 декември 2015

На 1 и 2 декември Луната продължава транзита си през огнения знак Лъв, намаляваща. На 1 декември Луната образува голям огнен тригон с планетата на интелекта и комуникациите Меркурий в Стрелец, както и с Уран в Овен – планетата на новите технологии, изобретенията, науката, астрологията и т.н. Звездите на този ден са изключително благосклонни към учените и изобретателите, астролозите, журналистите, писателите, преподавателите, както и за работещите в сферата на търговията, комуникациите, енергетиката, транспорта, куриерските и други услуги. В личен план те ще бъдат по-благосклонни за родените под огнените и въздушните знаци предимно през втора декада на Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Везни. Много добър ден за договаряния, уреждане и подписване на документи, за изразяване на мнение, за научно-технически и медицински изследвания, за конференции, за посещение на театър или концерт; за покупка на книги, на скъпа техника и луксозен автомобил, за срещи с приятели. Денят е изключителен и зареден с положителна енергия като цяло. Свършете важните неща на този ден, които по някакви причини през последните дни сте отлагали. Денят е по-дисхармоничен, ако може изобщо да се нарече такъв, за родените под знаците и предимно през втора декада на Телец, Скорпион, Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. За първите три знака Луната категорично прави неблагоприятен аспект към тяхното Слънце, което може да се изрази в напрежение през деня, затруднения и проблеми от различно естество, неразбирателства с близки и колеги, а в здравословен план – главоболие, сърдечни аритмии, намалена енергия, повишаване на артериалното кръвно налягане и т.н. Заедно със следващите четири знака трябва да се опитате да бъдете по-гъвкави, по-щедри и не прекалено директни, т.е. да казвате на хората абсолютно всички, което мислите или да налагате мнението си. Хубаво е човек да знае кога да говори и кога да замълчи. Много неприятности би си спестил.

На 2 декември в часовете между 05:35 и 17:48 българско време Луната в Лъв е „без курс“. Този ден от седмицата е абсолютно неефективен за нови начинания, за важни делови и лични срещи, за взимане на решения за бъдещето, за подписване на договори и споразумения, за рисковани действия. Денят е по-хармоничен в енергийно отношение да родените през третата декада на Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Везни. По-неблагоприятен е за родените през трета декада на знаците Телец, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. На този ден вършете рутинни задачи и довършете започнати вече неща, не се претоварвайте физически и емоционално, не предприемайте рисковани действия. Така и така нищо важно не трябва да правите, възползвайте се от Луната в Лъв освен за рутинни дейности, също и за игри и забавления, за творчески занимания, за всякакви развлечения. В 17:49 часа Луната преминава в земния знак Дева. Приоритетите се променят при Луна в Дева. Ставаме по-разумни, практични и търпеливи, щедри на услуги. За знака Дева е присъщо да забелязва дребните детайли, да се стреми към перфектност и чистота, да критикува. Само нека не се преминава границата на критиката в нервни кризи, мърморене до безкрай или прояви на насилие. Вечерните часове след 17:49 се очертават по-напрегнати за родените през първата декада на Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната, навлизайки в Дева, образува във вечерните и нощни часове неблагоприятни аспекти със Слънцето, Сатурн и Меркурий в Стрелец, както и с Нептун в Риби. Ограничете приема на алкохол и когато купувате храна или алкохол гледайте да бъдат с добро качество и в срок на годност. Възможни са хранителни разстройства и интоксикации, емоционален дискомфорт.

На 1 и 2 декември Марс е в точен съвпад с Черната Луна (Лилит) и се активират тъмни магически сили, повишава се желанието за отмъщение и насилие. Възможни са както изнасилвания и правене на магии, ритуални убийства и инциденти по време на раждане или операции в болнични заведения. В допълнение и Слънцето в зодиакалния знак Стрелец е в точен съвпад с една от най-ярките звезди от съзвездието Скорпион – Антарес. Тази звезда и противоположната на нея звезда Алдебаран в знака Близнаци образуват „ос на катастрофите и инцидентите“. Те създават предпоставка за военни нападения, експлозии, пожари, технически аварии и други инциденти, природни катаклизми през следващите 2 – 3 дни.

На 1 и 2 декември не се препоръчват операции на сърцето, мозъка, артериите, вените, диафрагмата. Не натоварвайте прекалено гърба с тежести. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезий, витамини С и Е. Избягвайте мазнини и храни, съдържащи нишесте и захар. Време е за пържолки и червено вино.

Времето – през следващите два дни очаквам времето да се задържи по-слънчево и топло. И само на места може да се очаква разкъсана облачност. На 2-ри във вечерните часове вече очаквам да започне заоблачаване, а от 3 декември – понижаване на температурите, сутрешни мъгли и валежи от сняг предимно в планините. Вятърът няма да ни отмине, но при нас не се очаква да бъдат така силен и буреносен, както в други държави. Все още т – квадратурата между Марс, Уран и Плутон е във вихъра си, а тя създава условия за сериозни бури и други природни катаклизми по света.

Желая ви спокойна вечер и ползотворни следващи дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)