hs-2005-37-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 1, 2 и 3 юли 2017

01 юли 2017

На 1 юли в 03:51 часа българско време е лунна фаза Първа четвърт, като Луната и на този ден е в знака Везни. Тези планетни разположения и аспекти могат да окажат по-силно влияние върху емоциите и очакванията на някои хора и най-вече на родените през втората декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Засилва се желанието за удовлетворение на всички нужди и взискателността към хората, повишава се емоционалността и склонността към риск. Както на самия ден, така и през следващите седем дни капризността, даването на непоискани оценки или съвети няма да бъдат приети добре от околните. При някои хора съществува и риск от въвличане в морални конфликти или в юридически проблеми. Не на последно място, този ден е поредният доста опасен ден за инциденти и тежки криминални престъпления, затова бъдете особено предпазливи. А властите трябва да вземат превантивни мерки и да бъдат по-подготвени за адекватна реакция при необходимост. Луната във Везни ще оказва по-благотворно влияние при родените предимно през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. В световен план са възможни както на самия 1 юли, така и през следващите седем дни сериозни прояви на агресия на религиозна основа и с религиозни общества, инциденти с транспортни средства, включително и с влакове, атентати и природни катаклизми, пожари и т.н. Особено уязвими места са организираните на открито фестивали и празнични тържества, музикални или спортни събития, влаковете/метрото, религиозните храмове, военните бази и други. В обществото могат да се вихрят скандали за злоупотреба с големи суми пари и други конфликти в сферата на образованието, културата, съдебната власт, църквата.

На 2 юли тези тенденции продължават – Луната във Везни е в дисхармоничен аспект с Меркурий в Рак и с Уран в Овен. Планетните разположения и аспекти създават опасност също за тежки транспортни инциденти, особено със самолети и други летателни апарати, за нарушаване в комуникациите и електричеството, за хакерски атаки, протестни действия и т.н. В личен план този ден ще бъде по-натоварен и невралгичен за родените вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Уязвима е нервната система и са възможни конфликти с роднини, колеги, съседи или наематели. Не предприемайте рисковани действия, пазете информацията си, личната и служебна документация, проверете автомобила си за изправност преди да шофирате. Не коментирайте другите и бъдете отговорни в действията си, ако искате да си спестите неприятни преживявания. В неделния ден Луната прави и хармоничен аспект със Сатурн в Стрелец, който ще дава стабилност в емоционално отношение, повишено чувство за отговорност и добра концентрация в неделния ден на родените през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Очакват ви приятни моменти и положителни преживявания, подкрепата на възрастни хора. В часовете между 16:16 и 19:59 Луната във Везни е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака – в 20:00 часа преминава във водния знак Скорпион.

Вижте още: Хороскоп за месец юли 2017

В първия работен ден, 3 юли, Луната в Скорпион активира голям воден тригон със Слънцето в Рак и Нептун в Риби. Тригонът е благоприятен аспект по принцип и той ще дава добри възможности за изяви и успехи за родените под знаците и предимно през първа и втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Най-успешен се очертава денят за работещите в сферата на полицията и прокуратурата в разкриването на заговори и престъпления, за творците, лечителите, гадателите, психолозите, финансистите, контролните органи и т.н. Луната в знака Скорпион, обаче, сама по себе си засилва чувствителността и интуицията, желанията и емоциите са много силни, а преживяванията дълбоки. Особено силни могат да бъдат амбициите и преживяванията при някои от представителите на първа и втора декада от знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Бъдете по-отстъпчиви и не твърде взискателни или критични към хората. Денят е подходящ за изчистване на дългове или на част от тях. В обществото на дневен ред ще бъдат темите за финансиранията, разходите, данъците, престъпността и здравето на хората. Вероятно ще има по-засилен контрол и проверки от страна на данъчните служители, полицията и прокуратурата във връзка с нарасналата престъпност и агресия.

През почивните дни, докато Луната е в знака Везни, по отношение на здравето по-уязвима е ендокринната ни система и в частност бъбреците. Желателно е да се приемат храни с по-високо съдържание на калиев и натриев фосфат, витамини А и Е, а да се ограничат пържените, тестени и сладки храни. На 3 юли не се препоръчват интервенции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуси. При Луна в Скорпион е уязвима половата система. Могат да се активират остри възпалителни процеси на дебелото черво, уро-гениталната област, остър апендицит, запушване на уретрата и други. Храната в понеделник е препоръчително да бъде с по-богато съдържание на натрий и калций, на витамини С и Е.

Времето – хороскопът на лунната фаза Първа четвърт ми „подшушва“, че през следващата седмица жегата няма да ни напусне. Въпреки напрегнатите планетни аспекти в някои от дните, които могат да ни довлекат краткотрайни превалявания и бури в някои райони на страната, времето ще се задържи горещо като цяло. В неделя очаквам вятърът да се усили и Луната в Скорпион да донесе малко прохлада в началото на седмицата. А не е изключено и да превалява – все пак Скорпион е воден знак.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)