hs-2000-14-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 1, 2 и 3 януари 2016

01 януари 2016

Новата 2016 година посрещаме на 1 януари с много нови надежди и мечти – Луна в знака Дева в съвпад с планетата на растежа, успеха и късмета Юпитер. В часовете между 07:33 и 08:41 Луната е „без курс“, а в 08:42 часа българско време тя навлиза в знака Везни. Този знак е подвластен на Венера – планетата на любовта, красотата, партньорството, на нашите ценности и пари. Затова през първите 3 дни на 2016 година водещ за нас и света е стремежът към хармония, споделяне и любов, радост и веселие. Хората ще празнуват, ще разменят подаръци, ще споделят своята обич с любимите хора, ще се радват и веселят. Само че, звездите могат да ни поднесат и изненади, особено ако властите са се разсеяли покрай посрещането на Новата година. Апелът ми е службите за сигурност както у нас, така и навсякъде по света да вземат мерки срещу терористични нападения на 1 и 2 януари.

Още във вечерните часове на 1 януари Луната във Везни активира дисхармоничен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях) със Слънцето и Плутон в Козирог, който е най-точен на 2 януари в 07:30 часа – лунната фаза е Последна четвърт. На 2 януари се образува точен таоквадрат между Луната и Лилит (Черната Луна) във Везни със Слънцето и Плутон в Козирог, както и с Уран в Овен. В България се повишава се опасността за тежки инциденти в планината или под земята, за терористични нападения, за трусове във властта и в обществото като цяло през месец януари. Може да бъде направен опит за дестабилизация на страната ни, да бъде посегнато на живота на важна политическа фигура. Месец януари се очертава доста труден за премиера Борисов. Възможно е да се допуснат сериозни политически грешки. Трябва да се внимава и за имиджа на страната ни, за взаимоотношенията със съседните ни държави, особено с Турция. Марс навлиза в знака Скорпион на 3 януари, а Турция е подвластна на този знак. Марс в Скорпион изисква сериозно внимание и за аварии в АЕЦ у нас и в съседните държави. През месец януари Турция е уязвима към терористични или военни нападения, към земен трус или друг тежък инцидент. Земен трус няма как да се предотврати, но по отношение на останалите опасности както за България и Турция, така и за други съседни страни, има възможност да бъдат избегнати.

В личен план 1 януари е по-положителен ден за родените през първата декада, а 2 януари за родените вече през втората декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще се чувствате спокойни и обичани, ще се радвате на положителни емоции и щастливи мигове сред близките и любими хора. На 1 януари звездите могат да поднесат неочаквани обрати или трусове във взаимоотношенията, силно нервно напрежение, неприятни преживявания или инциденти при родените през първата декада, а на 2 януари за родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Бъдете предпазливи за инциденти – пожари, експлозии, обири и други. родителите на деца, родени под тези зодиакални знаци, да държат децата си далече от бомбички и всякакви експлозиви. В по-малка степен тези два дни не са особено положителни от емоционална гледна точка или в чисто физически аспект за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ако искате да се чувствате добре и необезпокоявани, трябва да се съобразявате повече с желанията на хората. Ограничете алкохола и не прекалявайте с тестените и сладки храни.

От 18:23 часа на 2 януари до 21:36 часа на 3 януари Луната във Везни е „без курс“. Това е един доста дълъг интервал от време, в който Луната „се рее“ хаотично в космическото пространство и създава опасност за грешки, обърквания и инциденти поради разсеяност. Добрата новина е, че денят е почивен и не се налага да се провеждат важни заседания, да се взимат кардинални решения в обществено-политически план. Но в личен план денят не е благоприятен за важни решения, касаещи бъдещето, както и за рисковани действия. На 3 януари много хора ще започнат да се прибират по домовете си, но предвид цялата звездна картина трябва да се внимава много по пътищата за инциденти. 3 януари е неблагоприятен ден за родените предимно през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Избягвайте пътуване със самолет, а ако сте в планината бъдете особено предпазливи. Денят е най-благоприятен и звездите обещават повече хармония и радост през този ден за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Времето – дойде му времето да стане истински зимно. През следващите дни може да се усили и вятъра, което в някои райони на страната да внесе още по-силно чувство за студ. Честита зима! Порадвайте й се през януари, че няма да е за дълго.

На 1 януари православната църква почита на Св. Василий Велики – един от тримата отци на вселенската църква. Имен ден празнуват на този ден Васил, Василка, Веселина, Веселин, Весела, Веско, Васка и други сродни имена. Честит имен ден на празнуващите! Да е Честита Новата 2016 година на всички! Бъдете здрави!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)