hs-1999-04-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 10 и 11 ноември 2016

10 ноември 2016

Какъв е вашият хороскоп за 10 и 11 ноември 2016? На 10 ноември 2016 Луната продължава транзита си през водния знак Риби и е растяща. Както знаем, Рибите са две – едната плува по течението, а другата – срещу него, т.е. те са на двата полюса. Съществуват както състрадателни, алтруисти, възвишени натури измежду Рибите, така и мошеници, хитреци, живеещи в илюзорен и измамен свят. И когато Луната транзитира през Риби, на определена група оказва положително влияние, а на друга – не. На 10 ноември Луната е в хармоничен аспект с рожденото Слънце на родените под знаците и главно през втората и трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Тя е в благоприятен аспект и към Слънцето и Меркурий в Скорпион на този ден (фиг. 1). Добрите аспекти на звездите ще ви зареждат с енергия и сили, ще можете да изпълните важни за деня си цели и задачи. Ще бъдете подкрепяни от близките и колегите си, че чувствате обичта на любимите си хора. Чудесен ден за творците, психолозите, лечителите, езотериците, интелектуалците. Денят е добър и за работещите в тайните служби. Луната в Риби е в по-дисхармоничен аспект за родените през втората и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора и трета декада. Вашата енергия е по-нестабилна и променлива, емоциите – също. Силното напрежение в ежедневието, затрудненията в работата и отношенията с околните ще ви изнервят допълнително. Затова се въоръжете с повече търпение и разбиране. Добре е да не се претоварвате физически и психически. По възможност се уединете и вършете работата си в спокойна обстановка. Ако това е невъзможно, вечерта можете да си организирате приятна среща с позитивни хора или да се занимавате с приятни за вас дейности – творческа работа, гледане на филми, четене, писане, слушане на музика, танци и т.н., за да се заредите с енергия.

На 11 ноември 2016, в часовете от 01:16 до 03:45 българско време Луната е „без курс“, а в 03:46 часа тя навлиза в огнения знак Овен. Тя ще ни зарежда с повече борбеност и смелост. Ще се повиши желанието ни да бъдем водещи и лидери в своята сфера. Реакциите и мисълта ни ще са по-бързи, съответно по-бързо ще взимаме и решения. Денят е благоприятен за бързи действия с краткосрочен ефект. Ще сме склонни да рискуваме. Но звездите на този ден носят положителен заряд предимно за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната през първата половина от деня е в хармоничен аспект с Марс във Водолей и ще подкрепя всяко ваше смело решение и начинание. С лекота ще постигате победи над конкуренцията и успехи в делата си. Енергията на смелия енергичен Овен е малко трудна за възприемане, не се отразява особено добре в емоционално отношение и върху делата при родените под знаците и особено през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада на този ден. За вас не е добре да рискувате на този ден. Премервайте добре думите си и избягвайте конфликтите, най-вече през втората половина на деня. Ще ви бъде трудно да се въздържате от изказвания и критика, но те няма да ви донесат желания ефект или резултат. Внимавайте за инциденти и травми на главата. Овен и Марс управляват главата и мозъчната дейност. Възможни са главоболия, хипертонични или сърдечни кризи, а в световен аспект се повишава опасността от пожари и експлозии.

На 10 ноември 2016 не се препоръчват операции на лимфната система, отстраняване на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, на пръстите и глезените на краката, поставянето на ваксини и силни упойващи вещества. 11 ноември 2016 не е благоприятен ден за операции на мозъка, очите, горната челюст и зъби, ушите и носа. Този ден е добър за физически дейности и упражнения, но трябва да се внимава и за травми от страна на родените под знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, особено от представителите на първа декада.

Времето – в утрешния ден при Луна във водния знак Риби очаквам продължение на валежите и облачността. Но от петък, с навлизането на Луната в огнения топъл Овен, очаквам изясняване на времето и временно затопляне. Но за кратко – в събота очаквам да се усили вятъра и в неделя ново понижение на температурите при Луна в Телец. Според астрологията водните и земните внасят повече влажност и валежи, а температурите се понижават.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)