hs-2007-30-c-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 10 и 11 ноември

10 ноември 2015

На 10 и 11 ноември Луната преминава през водния знак Скорпион. Тази позиция на Луната не е най-доброто място за нея, тъй като в такива дни хората са по-чувствителни, но и амбициозни, с много наситени емоции и желания, импулсивни, избухливи и в някои случаи отмъстителни. Тъй като това е знак, управляван от Марс и Плутон, в публичното пространство се активира обсъждането на темите за борбата с престъпността, полицията, банките, данъчните структури, енергетиката и други. Когато Луната преминава през Скорпион, се повишава интуицията ни и желанието да достигнем до дълбините на всеки проблем. Предстои и Новолуние в Скорпион, което налага да направим своята преоценка на остарелите методи на работа, на взаимоотношенията с хора, които не ни носят удовлетворение и са изчерпани, т.е. трябва да „изчистим и изхвърлим остарялото и ненужното“ от живота си. Дори и да преживеете някои кризисни състояния, все пак те са необходими за пречистването и трансформацията ни.

На 10 ноември Луната в Скорпион има хармоничен аспект с Нептун, което помага да имаме дълбоко, интуитивно разбиране за нещата. Разчитайте на вътрешния си глас при взимането на решения. Денят е по-ползотворен за родените през първата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Особено ефективен се очертава денят за работещите в сферата на полицията, тайните служби, за лечителите и психолозите, за мистиците, за творците и за занимаващите се с духовни практики. Повече напрежение и затруднения могат да срещнат в ежедневието си родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

На 11 ноември в сутрешните часове Луната образува благоприятни аспекти с Плутон в Козирог и с Юпитер в Дева, съвпада с Меркурий в Скорпион. Денят е най-хармоничен за родените през втората декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Представителите на останалите зодиакални знаци, родени през втора декада, трябва да бъдат по-диалогични и търпеливи в ежедневието си. Ще мислим задълбочено и ще усещаме подсъзнателно ходовете на другите в определени ситуации. Денят е много ползотворен за научни изследвания и проучвания, за психологични анализи и търсене на скритата под повърхността информация. В мунданен план планетните аспекти предразполагат към намиране на решения, свързани с работата на протестиращите полицаи и е добре управляващите да се възползват от тях.

От 8 ноември Венера е в знака Везни и този знак не е свързан единствено с любов и красота. Това е знак на справедливостта и заедно с Юпитер имат отношение към закона и морала. Между 15 и 17 ноември, когато Венера ще премине съвпада си с Черната Луна (Лилит), след това на 22 и 23 ноември, когато прави предизвикателни аспекти с Уран и Плутон, ценностите и морала, а също партньорските взаимоотношения и финансовото положение при някои хора могат да бъдат подложени на изпитания, въпреки че Венера е в най-благоприятната си позиция по знак. В мунданен план са възможни големи финансови загуби, трусове на борсата, крупни обири на банки и на магазини за скъпа бижутерия, на всякакви скъпоценности. А родените под знаците и особено с Венера в Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да внимават за връзките си и взаимоотношенията с хората, които обичат.

На 11 ноември, в 19:47 часа българско време, е Новолуние на 19 градуса в знака Скорпион. Слънцето и Луната са в близък съвпад с Меркурий в хармоничен аспект с Юпитер в Дева, което дава заявка за добри възможности и повече късмет както на 11 ноември, така и през следващите 2-3 седмици за родените през втората декада на знаците Рак, Дева, Козирог, Риби и за Скорпионите от втора декада, които имат хармонични аспекти към рожденото си Слънце в хороскопа. Както на 11 ноември, така и периода през следващите 2-3 седмици може да бъде по-труден за родените през втората декада на знака Скорпион, които имат предизвикателни аспекти към Слънцето си в рождения хороскоп, а също и за родените през втората декада на Телец, Лъв и Водолей. Тези Скорпиони трябва да се предпазват от неприятности и инциденти. Телците може да преживеят някакви конфликти с партньори или опоненти. Лъвовете може да имат грижи около член на семейството или с недвижимо имущество. Водолеите да внимават за работата си – възможни са трудности, промени там или конфликти. Не забравяйте, че това са общи тенденции и в коя точно сфера от живота ще повлияят планетите зависи от мястото им във вашия рожден хороскоп.

Новолунията са благоприятно време за провеждане на диети и изчистване на организма от токсините, особено при Новолуние в Скорпион. Добре е да почистите и изхвърлите старите и ненужни вещи от дома, да обновите енергията. На 10 и 11 ноември енергията ни е в своя минимум, като след 11-ти постепенно ще нараства заедно с растежа на Луната до Пълнолунието на 26 ноември. На 10, 11 и на 12 ноември не се препоръчват операции на дебелото черво, сфинктера, простатата, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, раждане със секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, ринопластика, корекции на полови органи, пиърсинг и татуировки. Хирурзите да бъдат по-внимателни в работата си за грешки.

Времето – в някои райони в сутрешните часове може да има мъгли и разкъсана облачност на 10 и 11 ноември, но през деня времето е по-вероятно да бъде слънчево, въпреки Луната в Скорпион. На 11-ти може да се очаква усилване на вятъра и променливост.В хороскопа на Новолунието има индикации за едни типични за сезона следващи дни през седмицата 11 – 17 ноември, без валежи. Влажността може да бъде повишена, както и да има мъгли в ранните часове, особено на 12, 15 и 16 ноември.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)