hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 10 март 2016

10 март 2016

На 10 март Луната е в огнения знак Овен, като през следващите две седмици постепенно ще нараства. Тези седмици са благоприятен период за нови начинания и взаимоотношения. 10 март е подходящ ден за бързи действия с краткосрочен ефект. Ще сме изпълнени с жар и ентусиазъм, с жажда за приключения. Реакциите ни тези дни ще са бързи, няма да сме склонни да обмисляме, а да действаме смело и бързо, да рискуваме. Вниманието ни ще бъде изострено към глобалното. Ще сме целеустремени и ще действаме директно, не по заобиколни пътища. И когато целите ни не се осъществяват или по начина, по който искаме, някои от нас могат да станат избухливи и да реагират по-остро. Прекалената импулсивност и необмислени действия могат да доведат до грешки и конфликтни ситуации. Повечето трудности и проблеми, които преживяват в живота си Овните е точно поради тяхната импулсивност и липса на търпение, затова мотото ни на този и на следващия ден трябва да бъде:“Бързай бавно!“

При Луна в Овен не се препоръчват оперативни интервенции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. Уязвима е главата за травми и мозъчната дейност. Намалете максимално приемът на кафе, тонизиращи и алкохолни напитки, пикантни храни и подправки. Месото и месните продукти ще се усвояват добре от организма, храните с повишено съдържание на калиев фосфат, витамини А, В1 и С.

На 10 март Луната в Овен образува хармоничен аспект със собствения си управител Марс, който е в знака Стрелец. Във вечерните часове се активира благоприятен аспект и със Сатурн. Денят е благоприятен за родените под знаците и най-вече през първата и втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. По изключение денят може да бъде много силен в положителен смисъл и за онези Овни от първа и втора декада, на които Слънцето в рождения хороскоп е хармонично аспектирано. Символичното Новолуние, което образуват транзитната Луна и рожденото ви Слънце в Овен дават шанс за нови възможности и реализиране на идеи, на които да поставите началото. Само не изразходвайте прекалено енергията си, няма да е достатъчна. За Овните от първа и втора декада, които имат предизвикателни аспекти към Слънцето си, както и останалите кардинални знаци Рак, Везни и Козирог от първа и втора декада денят не се очертава лесен. Може да има повече напрежение, а също да възникват конфликти или опасни ситуации, особено във вечерните часове и през нощта срещу 11 март. Тогава Луната съвпада вече с Уран и заедно образуват неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. В световен план се повишава опасността от природни бедствия, пожари и експлозии, транспортни инциденти, агресивни прояви и опасност от насилие.

Времето – няма да бъде по-различно от предходните дни. Очаквам валежи и силен вятър, като в някои райони снеговалежи и силни бури. По-съществена промяна и подобрение във времето можем да очакваме след 14 март.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)