hs-2014-18-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 10, 11 и 12 декември 2016

10 декември 2016

На 10 декември в часовете от 03:06 до 14:41 българско време Луната в Овен е „без курс“. В този интервал от време тя не образува мажорни аспекти с останалите планети и се подготвя за смяна на знака. В тези часове бъдете по-внимателни за неприятности и грешки, вършете предимно рутинни дейности, особено родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Независимо, че Луната е „без курс“, огнената енергия на Луната в Овен до 14:41 часа е хармонична със Слънцето на родените под знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. В 14:42 часа Луната навлиза в земния знак Телец, където ще транзитира до 14:41 часа на 12 декември. Телецът създава форми, изгражда ги и слага ред в тази сфера, която го вълнува. Той е търпелив, прагматичен, предпазлив и надежден. Обича удоволствията и хубавите неща в живота. Затова и през следващите дни ще ни привлича красивото и удоволствията, ще сме по-предпазливи в действията, ще се стремим към материализиране на своите цели и ще сме доста по-постоянни.

Часовете след 14:42 часа на 10 декември са по-благоприятни за родените през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Енергията ви е стабилна, ще се чувствате енергични и в добро настроение. Делата ще вървят гладко и ще се радвате на топлота в обкръжението. Във вечерните часове Луната е в хармоничен аспект с планетата на комуникациите Меркурий. Много от вас ще търсят компанията на приятели или роднини, на интересни събеседници. Луната също така прави и неблагоприятен аспект с Венера във Водолей, което може да внесе дисбаланс във финансите или в отношенията между партньори. По-уязвими са родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Възможно е да усещате липса на обич и топлота, да се чувствате недооценени от близките си, любимият човек да ви пренебрегва. Трябва да сте по-внимателни с финансите и за всякаква собственост. Съществуват звездни предпоставки за прояви на ревност и влошаване на отношенията, за парични загуби или кражби на ценности. Ако сте извън дома си, вземете превантивни мерки срещу крадци.

В неделния ден, 11 декември, Луната в Телец до около обяд все още е под благотворното влияние на Меркурий в Козирог и Нептун в Риби. Тя прави на този ден хармоничен аспект и с Плутон в Козирог. Този ден е по-ползотворен и спокоен за родените през втората декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Мисълта ви ще бъде задълбочена, ще сте по-концентрирани и интуитивни. Добър ден за учене, писане на документи или други разработки, за творчески занимания, за научни изследвания и анализи, за пътувания и срещи с роднини или приятели. Луната на този ден няма дисхармонични мажорни аспекти, но е в неблагоприятно разположение за родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Не се натоварвайте в неделния ден, не предприемайте рисковани действия и бъдете по-търпеливи с близките си.

Първият работен ден на новата седмица, 12 декември, стартира с Луна „без курс“ в Телец – в часовете от 06:04 до 14:41. Планирайте деня си така, че през тези часове да вършите рутинни задачи и да довършите нещо. В този интервал от време не е благоприятно за взимане на важни за бъдещето решения, за подписване на договори и споразумения, за нови начинания и рисковани действия. Възможността да бъдат успешни е нулева. Внимавайте за грешки и избягвайте конфликти. Концентрацията ни в такива часове е намалена. До 14:41 часа енергията на Луната в Телец е по-благоприятна за родените през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. По-неблагоприятно може да се отрази в ежедневието за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Делата ще вървят мудно, ще срещате пречки при изпълнението на ангажиментите, ще пропадат срещи, а околните може да не ви разбират правилно.

В 14:42 часа на 12 декември Луната навлиза във въздушния подвижен знак Близнаци – знакът на общуването, образованието, търговията, услугите и транспорта. Делата се активират, хората започват да общуват и обменят информация активно. Луната в следобедните и вечерни часове образува благоприятен аспект с Венера във Водолей, който ще се отрази най-благотворно при родените през първата декада на знаците Овен, Лъв, Везни, Водолей и при някои от представителите на Близнаци от първа декада и с Венера в Близнаци, които са с добри аспекти в личния хороскоп. Енергията на Луната и Венера ще внесе повече желание за флиртуване и общуване, за романтика в интимните взаимоотношения. Комуникацията ще протича леко. Бизнес партньорствата ще са по-ползотворни и ще ви радват с добри резултати и приходи. Следобедните часове на този ден са много подходящи за покупка на автомобил, телефон и всякаква друга битова или офис техника, както и за интелектуални дейности. Луната в Близнаци може да се отразява по-неблагоприятно както на физическо, така и на емоционално ниво на родените през първата декада на знаците Дева, Стрелец, Риби и на онези представители на знака Близнаци, чието рождено Слънце е с по-напрегнати аспекти в личния хороскоп. Енергията ви е променлива, не са изключени конфликтни ситуации и трудности в ежедневните дела. Някои хора може да са склонни към повече говорене, отколкото към действие, а други да станат обект на интриги. Близнаци е променлив и по-непостоянен знак. Представителите на този знак трудно се задържа дълго време на едно място, нуждаят се от разнообразие и движение. Ако всичко това ви липсва, може да се изнервите и да не сте достатъчно продуктивни. Опитайте се да бъдете по-постоянни и търпеливи, говорете по-малко и слушайте повече. Така ще имате шанса да не пропуснете ценна за вас информация.

На 12 декември не се препоръчват операции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици. Луната в Телец „без курс“ до 14:41 часа налага необходимостта от добра концентрация и повече внимание от страна на опериращите, за да не допускат грешки, независимо че за тях това е рутинна работа. През следващите два почивни дни на 10 и 11 декември е желателно храната ни да е по-богата на натриев сулфат, витамини А и Е. Препоръчително е да се пие повече вода, да не се прекалява с количеството храна и особено със сладките и тестени продукти. Във вечерните часове на 12 декември е добре да се консумират протеини, мазнините ще се усвояват по-лесно от организма.

Времето – през дните от уикенда ще бъде приятно за излети и разходки на чист въздух. В планинските райони може да има понижение в температурите, но като цяло времето през почивните дни очаквам да е приятно. По-съществено застудяване с увеличаване на вятъра може да се очаква от вторник нататък.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)