hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Вашият хороскоп за 11 и 12 април 2017

11 април 2017

На 11 април Луната все още е в знака Везни, като в 09:08 часа българско време е Пълнолуние във Везни в съвпад с Юпитер, като заедно те активират мощен кардинален таоквадрат със Слънцето и Уран в Овен, както и с Плутон в знака Козирог. Емоциите и енергията ни са в своя максимум. Както самия ден, така и през следващите дни до Новолунието са благоприятни за реализиране и довършване на започнати вече проекти, изискващи сътрудничество и партниране, работа в малки групи. За да бъдат успешни, предвид неблагоприятните планетни аспекти в хороскопа на Пълнолунието, трябва да се спазват морално-етичните норми на поведение и законите в обществото и колектива, да не се прекалява с изискванията към партньорите или да се използват манипулативни средства за постигане на целите. Но постигането на баланс в обкръжението и добри резултати за всички няма да мине без взаимни компромиси. Хороскопът на Пълнолунието дава индикации за сериозни трусове в световната политика и в договорните отношения, за неочаквани и внезапни военно-въздушни атаки, за нарушаване на договори и споразумения, за преминаване на границите и нежелание за компромиси. Властите трябва да вземат всички превантивни мерки срещу терористични нападения и прояви на насилие на 11, 12 и 13 април. По-уязвими държави за инциденти от различно естество, за природни катаклизми и атентати са Великобритания, Германия, Италия, Полша, Аржентина, Египет, Ирак, Иран, Ирландия, Либия, Сирия, Турция, Украйна, Унгария, Южна Корея и т.н.

На 11 април емоциите могат да бъдат по-променливи при родените под знаците и най-вече през втората и трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Избягвайте многобройни контакти и се отдайте повече на творчески или научно-технически дейности, на лична самооценка за постигнатото до момента. Довършете започнати дела и взаимоотношения през следващите дни, стремете се да бъдете честни както към себе си, така и към другите. Бъдете внимателни за някакви неприятности или инциденти. Звездите са по-благосклонни на този ден, а и през следващите дни, за родените през втората и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Може да сте силно емоционални и склонни към риск. Юпитер ще ви подкрепя и предпазва, но не прекалявайте както с риска, така и с капризите към околните на този ден. Денят е добър за контакти със задгранични партньори, за разрешаване на юридически въпроси, за реклама и издателска дейност, за приключване на действия по предстоящи пътувания и т.н. От 21:19 часа на 11 април до 01:42 часа на 12 април Луната е „без курс“.

На 12 април в 01:43 часа Луната преминава във водния знак Скорпион. Луната влияе много силно на емоциите ни и в Скорпион са много мощни, а хората – много по-взискателни, манипулативни, неотстъпчиви и критични към околните, дори отмъстителни. В мунданен план се засилва и желанието за насилие, за преминаване границите на законното и чувството за мярка. В такива дни се повишава интуицията ни и желанието за разкриване на мистерии, мисленето е задълбочено, а концентрацията много добра. Следващите два дни и половина са благоприятни за научни и медицински изследвания, дълбинни проучвания, решаване на важни политически и енергийни въпроси, а в личен план – за финансово-наследствени въпроси. Благоприятен ден за психолозите, за учените, за полицията и тайните служби при разкриване на тежки престъпления.

Още по темата: Хороскоп за месец април 2017

В сутрешните дни на 12 април Луната в Скорпион е в неблагоприятен аспект с Меркурий в Телец, който вече е ретрограден. Родените под знаците и най-вече през първата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей (и с рожден Меркурий в тези знаци) е желателно да не пътуват на този ден, както и да избягват конфликтите. Вероятно ще има хора, които ще ви предизвикват с хапливия си език и критика, но в някои случаи тежките словесни битки ще бъдат трудно овладявани и може да се стигне до сериозни раздори. Денят не е от най-положителните и за родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Възможни са затруднения в общуването и неразбиране от страна на хората, грешки или загуба на документи и информация. Не са изключени проблеми с автомобил; с куриерски пратки, билети или багаж по време на пътуване; с ключове и т.н. В мунданен план се повишава опасността за тежки транспортни произшествия, за протестни действия и насилие по време на такива, за атентати в или с транспортни средства, за по-агресивно поведение в учебни заведения или инциденти с млади хора. Много труден ден за преговори и търговски сделки. Освен това ретроградният Меркурий до 4 май е неблагоприятен за подписване на дългосрочни договори, освен ако не сте родени с ретрограден Меркурий. Луната в Скорпион е с по-хармонични аспекти и съответно влияние на този ден за родените под знаците и особено през първата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще успявате да намирате интуитивно подход към всеки и нужните решения по важни за вас въпрос, стига да не сте родени с Меркурий в знаците Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. Тогава и вие трябва да бъдете по-внимателни както в контактите, договорните отношения и сделките, така и на път.

На 11 и 12 април не се препоръчват операции, поради опасността от усложнения и кръвоизливи по време на Пълнолуние. Дните са подходящи за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсини и за подобряване работата на органите и системите. На 11 април не се препоръчват операции особено на бъбреците и естетични корекции, а на 12 април – дебелото черво, сфинктера, пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуси.

Времето – във вторник все още може да бъде слънчево и приятно в повечето райони, но може да се очаква усилване на вятъра, особено в сряда, както и повишаване на облачността. Валежи от дъжд и гръмотевични бури също не са изключени на 12 и 13 април, въпреки топлото време. В хороскопа на Пълнолунието има ясни индикации за топло време през следващите 7 дни, но и резки промени във времето с усилване на вятъра и облачност. Но както вече написах в предходния хороскоп, за Великден очаквам приятни топли и слънчеви дни в повечето райони на страната.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)