hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 11 и 12 февруари 2016

11 февруари 2016

На 11 февруари Луната преминава през последните градуси на знака Риби (всеки зодиакален знак е от 0 до 30 градуса), като в часовете от 06:25 до 11:55 тя е „без курс“. През първата половина на деня се препоръчват предимно извършването на рутинни дейности, за които не ни е необходима голяма концентрация и внимание, тъй като сме склонни към разсеяност и грешки. Освен това, започнати нови начинания и важни действия в такива часове не дават обещание за развитие на делата и бъдещ успех. Не подписвайте важни договори и споразумения в този интервал. Въпреки, че Луната е „без курс“, първата половина от деня се очертава по-спокойна за родените под знаците и предимно през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Докато за родените през трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей първата половина от деня може да е по-натоварена, да възниква объркване и да липсва разбирателство с околните.

В 11:56 часа българско време на 11 февруари Луната навлиза в огнения знак Овен, където ще пребивава до 13:35 часа на 13 февруари. През следващите два дни животът около нас се раздвижва и „разгорещява“. Овенът е активен и борбен знак, затова и ние до известна степен ще усетим в ежедневието си тази динамика. Ще бъдем по-директни в общуването, ще сме склонни да прибързваме и рискуваме, а предизвикателствата ще ни стимулират. Само внимавайте да не приемате твърде рисковани действия и да проявявате прекалена настоятелност и дори агресивност в поведението. Дните са благоприятни за взимане на бързи решения и краткосрочни планове, за спортни състезания и постижения, за бързи действия. В световен план през следващите два дни могат да бъдат предприети по-агресивни военни действия, да възникнат сериозни конфликти по време на протести в горещите точки по света, недоволството и желанието за борба да растат. Втората половина от деня енергийно е по-хармонична за родените под знаците и предимно през първата декада на Близнаци, Лъв, Везни и Водолей. Затова и при тях нещата ще се случват по-лесно и с успех. Луната в Овен образува предизвикателен аспект към Слънцето на родените през първата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Телец, Дева, Скорпион и Риби, родени през първа декада.

На 12 февруари Луната съвпада с Уран в Овен и заедно образуват дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог. Двете т.нар. „висши“ планети имат отношение към по-големи групи и общности, свързват се с борба, желание за постигане на целите, а в някои случаи с манипулативност и дори насилие относно тяхното осъществяване. Може да се очаква повишаване на нетърпимостта и агресията, стачки и протести, пожари и други инциденти, природни бедствия и не на последно място атентати. По-уязвими държави са Гърция, Великобритания, Аржентина, Бразилия, Германия, Индонезия, Нова Зеландия, Италия, Канада, Израел, Украйна, Румъния и т.н. В личен план денят е по-положителен за родените през втората декада на знаците Близнаци, Лъв, Везни и Водолей. Хармоничният аспект на Луната и Уран към Сатурн в Стрелец ще ви носи неочаквани преживявания и възможности за постижения и изяви. Луната в Овен, преминавайки през 10 – 20 градус на знака, е в предизвикателен аспект към Слънцето на родените през втората декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Телец, Дева, Скорпион и Риби, родени през втора декада. Денят за вас е доста невралгичен и е добре да се въоръжите с търпение. Не бързайте, не се претоварвайте и внимавайте за скандали, неприятности от всякакво естество и най-вече от травми и инциденти. Ако не е спешно, не пътувайте на този ден.

На 11 и 12 февруари не се препоръчват оперативни интервенции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. Храната ни трябва да бъде богата на калиев фосфат, месо и месни продукти, витамини А, В1 и С. Консумацията на кафе, енергийни напитки и алкохол, горещи храни, лютиви и пикантни подправки трябва да бъдат ограничени. При растяща Луна не е добре да се извършват операции като цяло, тъй като съществува опасност от инфекции, кръвоизливи и други усложнения по време и след самата операция. Периодът до 22 февруари е благоприятен за провеждане на лечение, тъй като медикаментите се усвояват по-ефективно. Тези два дни са благоприятни още за релаксиращи масажи, за подхранващи маски на лицето, за маникюр.

Времето – от 11 февруари очаквам постепенно повишаване на дневните температури. Затоплянето не пречи обаче на 12 февруари да се засили вятъра и да има краткотрайни превалявания от дъжд, а по високите планински части – и от сняг.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)