hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 11, 12 и 13 ноември 2017

11 ноември 2017

На 11 ноември Луната все още е в знака Лъв, като в ранните часове на деня тя активира голям огнен тригон със Сатурн в Стрелец и с Уран в Овен. В Космоса протича мощна положителна енергия, която носи големи възможности както в духовен аспект, така и по отношение на неочаквани открития, нови възможности за бъдещо развитие и постижения в областта на науката, енергетиката, творчеството, политиката, спорта и т.н. В часовете от 10:55 до 18:41 българско време Луната е „без курс“. Хубаво е, че за повечето хора събота е почивен ден, тъй като Луната „без курс“ е най-добрата позиция за „нищоправене“ и активна почивка. В такива часове не е благоприятно да се върши нищо важно, което искате на има бъдещо развитие и успех. Не е добре да се взимат важни и дългосрочни решения, да се подписват договори, да се предприемат рисковани действия и нови начинания. Луната в Лъв на този ден е с по-неблагоприятно влияние за родените под знаците и предимно през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Луната в Лъв, Слънцето, Венера и Юпитер в Скорпион подтикват някои хора към придобиване на повече власт и заемане на лидерски позиции, било то в семейството или извън него. Но властта е като динена кора и риска да се злоупотреби с нея може да доведе до сериозни „подхлъзвания“ от рода на злоупотреби с нея, опити за манипулации и неморално поведение от страна на по-ниско развити еволюционно хора. Затова бъдете по-етични и търпеливи с хората, не преминавайте границите на обществените норми на поведение и не преигравайте. Това само ще усложни взаимоотношенията с хората. Денят се очертава много по-позитивен и ползотворен за родените под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Въпреки, че Луната е „без курс“ почти през целия ден, до 18:41 часа тя има хармонично влияние върху емоционалното и физическото ви състояние, което от своя страна ще благоприятства и взаимоотношенията ви с околните. Денят е чудесен за всякакви забавления, спортни и творчески дейности, за почивка или активни занимания с ваше хоби. В 18:42 часа Луната преминава в земния знак Дева. Тя ще насочи мислите ни през следващите два и половина дни към по-практични и продуктивни действия.

На 12 ноември Луната в Дева образува предизвикателен, дисхармоничен аспект с Меркурий в Стрелец и с Нептун в Риби. Тези планети и аспектите помежду им създават напрежение в общуването и емоционалните преживявания при някои хора ще бъдат силни и деструктивни, поради опасността да взимат твърде емоционално решения, както и да действат по-задкулисно. За сметка на тях други ще се чувстват разочаровани от поведението на такива хора. Звездите на този ден са по-благосклонни към родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще сте по-търпеливи, по-дискретни и продуктивни в неделния ден. Ако имате недовършена работа от седмицата, довършете я или се заемете да ремонтирате нещо и почистите в дома си. С по-неблагоприятно влияние са звездите за родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите декади. Меркурий в Стрелец е известен със своята директност и откровеност в общуването си, но е склонен да казва всичко в прав текст, наранявайки понякога и проявявайки нетактичност в гнева си към всеки, дори към своите близки. После, като му мине гнева (а огнените знаци са склонни да им минава бързо), се осъзнава и е готов да се извини, но знаете поговорката „Казана дума, хвърлен камък“. Тежката дума не се забравя и разочарованието остава. Затова, преди да кажете каквото и да било на този ден, премислете добре какво и с какъв тон да го кажете. В мунданен план се повишава опасността от тежки транспортни инциденти, технически аварии, нарушаване на връзките и средствата за комуникация, за хакерски атаки, кражби и обири. Но и има възможност да бъдат заловени престъпна група крадци, наркоразпространители и всякакви мошеници. Вземете мерки срещу обири в дома. Не се качвайте на автомобила си, ако сте употребили алкохол или наркотици, ако не сте се наспали добре, тъй като концентрацията при някои хора ще е силно намалена и къде заради употребата им или от недоспиване рискувате да си създадете най-малкото неприятности. Бъдете по-внимателни на този ден в общуването си, зад волана на път и за измамници по телефона. Пазете документите и багажа си от загуба или кражба в обществения транспорт. И най-важното – внимавайте за хранителни разстройства и инфекции, затова подбирайте добре храната си. Дева е знак на здравето като цяло, управлява червата и храната трябва да бъде лесно смилаема, в годност и чиста.

В първия работен ден на новата седмица, 13 ноември, Луната в Дева ще ни активира от сутринта и ще ни „впрегне“ в работа, искаме или не искаме. На този ден тя е в предизвикателен аспект със Сатурн в Стрелец, а в хармоничен – със Слънцето в Скорпион. Родените предимно през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог ще имат възможност за по-добри резултати в работата си, за изяви и по-хармонични взаимоотношения с хората. Критиката ви ще бъде конструктивна, а не приета като целенасочени нападки. Хармоничният аспект на двете светила са гарант за успех, физическа и емоционална стабилност, затова денят за вас се очертава като много ползотворен. Докато родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада на този ден трябва да положат повече усилия, да бъдат по-отговорни и изпълнителни в работата си, добре да планират и организират ангажиментите си. Непостоянството, безотговорността е неизпълнението на поетите ангажименти могат само да ви навлекат проблеми с шефове или други по-висшестоящи лица. А критиката ви няма да се приеме добре. В обществото са възможни засилени проверки и контрол по пътищата, в здравни и други социални заведения, както и в заведения за хранене или в по-малки фирми. Погрижете се за изрядността на всички нива, включително и на документацията. На дневен ред в публичното пространство ще бъдат наболели теми, свързани с чистотата (включително и на въздуха), качеството и цените на хранителните продукти, за качеството и цените на предлаганите услуги като цяло, образованието, здравеопазването и дребния бизнес. Денят не е благоприятен за операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника, жлъчката, за поставяне на спинална упойка и ваксини.

Времето – в събота ще се задържи по-топло и слънчево, но тенденцията е за ново заоблачаване и понижение на температурите в неделя и понеделник. Възможни са и валежи в някои райони.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)