Вашият хороскоп за 30, 31 януари и 1 февруари 2016

Вашият хороскоп за 12 и 13 декември 2015

12 декември 2015

На 12 декември в 08:46 часа Луната преминава в земния кардинален знак Козирог. Изразяването на емоциите ни е по-затруднено и реакциите ни по-груби. Земната Луна подтиква към повече предпазливост и практичност. Повишават се и амбициите, но и няма да сме склонни да прибързваме или рискуваме. Дните са благоприятни за общуване и семейни празници, за излети сред природата, за контакт с авторитетни личности и изграждане на добър имидж. Добре е да се погрижите за родителите и други възрастни роднини при необходимост. Денят е по-обещаващ и хармоничен за родените под знаците и най-вече през първата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Повече напрежение и дисхармония могат да усетят в съботния ден родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната и Меркурий в Козирог могат да внесат емоционален дискомфорт; ментални, умствени и двигателни затруднения, повишават нервното напрежение. Това от своя страна създава предпоставка за грешки и неправилни преценки. Тъй като Меркурий е планета, свързана и с транспорта, представителите преди всичко на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог освен, че трябва да са по-търпеливи с околните, за да избегнат конфликти, трябва да бъдат внимателни и при шофиране.

На 13 декември Луната в Козирог активира отново кардиналната таоквадратура на Луната и Плутон в Козирог с Уран в Овен и Марс във Везни. В световен план и през двата почивни дни опасността от инциденти, аварии, прояви на насилие и актове на отмъщение, природни катаклизми са налице за пореден път през този месец. Възможни са и инциденти на строежи, в планината или мина, атентати в метро или заложнически драми, а не на последно място и държавни преврати. Мерките за сигурност в света трябва да бъдат засилени, защото опасността от атентати в дните до Нова година е голяма. В личен план звездите на 13 декември са по-благосклонни към представителите на втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Най-рисков и напрегнат е денят за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Активират се подсъзнателно страхове и неудовлетворение. Вътрешното напрежение и желанието за доминиране растат, а емоциите в някакъв момент могат да експлоадират. Избягвайте шумните и многобройни обществени места, ремонтни дейности и всякакви рисковани начинания. Занимавайте се с приятни за вас неща, с интелектуални дейности и изследвания, слушайте хубава музика, бъдете по-толерантни с близките си.

Времето – Козирог е студен знак и когато Луната е там, се очаква застудяване и облачно време. Предвид предстоящите дисхармонични аспекти на Луната с Марс, Уран и Плутон може да има и усилване на вятъра. По високите части в планините не са изключени снеговалежи и по-бурен вятър.

Желая ви приятни почивни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)