hs-2009-07-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 12 и 13 ноември

12 ноември 2015

На 12 ноември Луната преминава през последните градуси на знака Скорпион. На този ден тя образува хармоничен аспект с Марс, което е благоприятно поне от гледна точка на аспект, ако не на знака, в който се намира. По-лесно ще се постигат целите, дори и да се наложи да се прояви характер, ако не сила. Натискът и манипулативното поведение не са за препоръчване. Ако се изправите директно срещу проблема и заявите ясно и категорично своята позиция и мнение, ще се удивите от резултатите. Денят е успешен за спортистите, военните, полицията, пожарната и всякакви други марсови професии. На дневен ред в обществото могат да бъдат теми касаещи престъпността, енергетиката, финансовите въпроси, управлението и властта.

Звездите на 12 ноември са по-благосклонни в личен аспект към родените предимно през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. За родените под знаците и най-вече през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец в по-малка степен космичната енергия е по-дисхармонична поради предизвикателния аспект на Луната към вашето Слънце. Необходимо е малко повече разбиране и приемане несъвършенствата на другите. Възможни са изблици на гняв, твърде високи изисквания и липса на желание за компромиси. Само не забравяйте, че негативните чувства и мисли тровят и вас, затова по-добре се настройте позитивно и сдържайте емоциите си. В интервала между 16:54 и 17:14 часа българско време Луната е „без курс“, след което в 17:15 часа преминава в огнения знак Стрелец.

Вечерта на 12 ноември енергетиката се хармонизира за родените през първа декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната в Стрелец ще ви вдъхновява, ще ви ентусиазира, ще се радвате на топлота в обкръжението си, ще сте изпълнени с надежди и мечти. Благоприятният аспект на Луната с Венера във Везни ще ви зарежда с чар и ще сте като магнит за противоположния пол, особено младите представители. За родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, а в по-малка степен и за първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог вечерта не се очертава така хармонична. Навлизайки в знака Стрелец, Луната съвпада със Сатурн и заедно образуват дисхармоничен аспект квадратура с Нептун (фиг. 1). Възможно е някои от вас да се чувстват самотни и тъжни, разочаровани от близък човек или от живота като цяло. Съвпадът на Луната със Сатурн създава предпоставка за депресивни състояния. Липсва гъвкавост в отношенията. При други представители са възможни грижи около възрастен човек или друг член на семейството. Отношенията могат да станат по-обтегнати с роднините. Опитайте се да не се влияете от настроението или от чуждите емоции. Пуснете си музика, гледайте приятен филм, четете интересна и завладяваща книга. Уединете се и премълчете, ако усетите, че се задава „буря“. Изключете мазните и пържени храни, не прекалявайте с количеството храна или алкохол – уязвими са черният дроб и жлъчката.

В сутрешните часове на 13 ноември енергетиката е все още под влиянието на аспектите, активирани от вечерта на 12-ти и тези часове ще са също така по-неблагоприятни за родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. За онези от вас, които имат правилна преценка за хората и различните ситуации, и съответно се стремят да разрешават проблемите с добър тон и компромиси денят ще протече доста по-успешно и спокойно, отколкото за хората, които нямат желание да отстъпят и да съобразят с другите по някои въпроси. През втората половина на деня Луната вече навлиза във втора декада на знака Стрелец, а в късния следобед активира неблагоприятен аспект с Юпитер в Дева. Втората половина от деня може да бъде по-трудна за родените вече през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог, най-вече за хората, които позволят на емоциите да ги завладеят и излизат извън контрол, както и за онези, които решат да използват непочтени или незаконни методи и средства за постигане на високите си цели. Някои от вас може да са твърде ентусиазирани и с прекалена вяра във възможностите си, да са склонни към преминаване на всякакви граници и към рисковани действия. Опитайте се да не прекалявате и да се придържате към установените правила. Денят е по-благоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. През първата половина на деня имате шанс за добри печалби, за приятно настроение и хармонични взаимоотношения с околните. Марс, който от 13 ноември също е във Везни, ще ви зарежда с енергия и сили да постигате всичко с чар и дипломация. Хармоничният аспект на Луната и Уран в Овен ще ви носи неочаквани възможности и изненадващи развръзки. Вечерта е чудесна за срещи с приятели и приятни за вас хора. Не прекалявайте с флирта, за да не разочаровате партньора си.

Времето – в четвъртък, 12 ноември, очаквам времето да е променливо – с разкъсана облачност до слънчево на места. През нощта срещу 13 ноември може да има понижение на температурите, особено в планинските райони и мъгла, поради което пътуващите през нощта и в сутрешните часове на 13-ти да бъдат по-внимателни зад волана.

Желая ви успешни следващи дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)