hs-2007-34-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 12 и 13 септември 2017

12 септември 2017

На 12 и 13 септември Луната транзитира през въздушния знак Близнаци – знак, управляван от планетата на интелекта, общуването, търговията и договорните отношения. Затова и в такива дни се повишава желанието ни за придобиване на нови знания и обмен на информация. Луната в Близнаци ще ни оказва своето влияние през тези два дни и ще сме по-адаптивни, общителни, бързо ще възприемаме всякаква информация и нови идеи. Ще мислим по-логично и ще имаме по-бързи реакции, което ще ни помага да взимаме по-правилни решения в ежедневието, свързани с по-краткосрочни цели и с бързи резултати. Дните са благоприятни за пътувания, договаряния, изразяване на мнение, писане на документи и други писмени разработки, за научна и преподавателска работа. По отношение на здравето уязвими са белите дробове и бронхите. Не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете.

На 12 септември Луната в Близнаци образува в сутрешните часове неблагоприятен аспект първо с Меркурий и Марс в Дева, а по-късно и с Нептун в Риби. Този ден е по-неблагоприятен за родените главно през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Може да бъде по-напрегнат деня, да бъде затруднено общуването ви с околните, да възникват конфликти и по-трудно да осъществявате плановете си. Бъдете внимателни при работа с документация, при договаряния, при шофиране, при къпане в морето и други водоизточници. Звездите създават опасност и за измами, клюки и интриги, алергични прояви или интоксикации, за инциденти във вода. Денят е по-ползотворен и успешен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. В световен аспект съществува опасност за наводнения и други катаклизми, за тайни заговори, за инциденти с плавателни съдове, за екологични замърсявания на води.

Вижте още: Хороскоп за месец септември 2017

На 13 септември в 09:25 часа българско време Луната е във фаза Последна четвърт. Двете светила, Слънцето в Дева и Луната в Близнаци, са в точна квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях). Слънцето представя личността и егото ни, основен източник е на жизнената ни енергия. Луната от своя страна влияе върху нашите емоции и реакции, свързана е с нашите инстинкти. На този ден по-натоварени с работа и емоционално затормозени могат да бъдат родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Не само че светилата са в неблагоприятен аспект помежду си, но те заедно активират таоквадрат със Сатурн в Стрелец. Тези звездни аспекти бележат деня като енергийно тежък както в ежедневието и работата, така и в здравословен аспект, тъй като се променя динамиката на водната обмяна и съответно функциите на органите и системите в организма. На работното ви място може да е доста натоварено, а самия организационен процес – затруднен. Избягвайте несъгласувани с шефовете ви самоинициативи, изпълнявайте стриктно и отговорно задълженията си. Болните и възрастни хора трябва да се грижат добре за здравето си, особено тези с хронични заболявания. Уязвими са дихателната и храносмилателната системи. В световен план звездната картина се очертава също по-напрегната както в самия ден, така и през следващите седем дни. По уязвими държави са Австралия, САЩ, Куба, Великобритания, България, Венецуела, Гърция, Дания, Индонезия, Ирак, Нова Зеландия, Норвегия, Русия, Саудитска Арабия, Филипините, Франция, Холандия, Чили и т.н. В мунданната астрология Сатурн има връзка с държавната и изпълнителната власт, с природните бедствия и по-тежките инциденти – в мина, на строежи, в големи промишлени комбинати и други. Повишена е опасността за имиджа и живота на държавен глава /може и от минали мандати/, за атентати и още природни катаклизми. Най-уязвими са САЩ, в чийто хороскоп Луната в Близнаци от лунната фаза Последна четвърт е в точен съвпад с Марс от хороскопа им. Сходна е ситуацията и в хороскопа на техния президент. Да се надяваме, че събитията няма да са крайно тежки за тях. Сатурн има връзка още с границите, за сигурността на които трябва да бъдат взети превантивни мерки у нас. Може да бъдат наложени тежки ограничения и санкции в международен план на някои държави. А не е изключено да започне и понижение в цените на имотите у нас.

Времето – във вторник можем да очакваме по-съществена облачност и превалявания от дъжд в някои райони – по-скоро в северозападните. В сряда може да се понижат малко температурите и особено в планинските райони, където не е изключено да превали и сняг по високите части.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)