hs-2002-05-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 13 и 14 септември 2016

13 септември 2016

На 13 и 14 септември Луната транзитира през въздушния знак Водолей. Водолеят е знак, управляван от Уран, който ще подсили желанието ни през следващите два дни за постигане на повече независимост и използване на нестандартни средства и методи както в работата си, така и в личните отношения. Ще сме настроени приятелски към хората и ще сме по-общителни. Сега е време да работим за каузи и по проекти, да мислим по-глобално. Хармоничният аспект на Луната с планетата на просперитета и растежа Юпитер във Везни ще увеличи късмета и шансовете на този ден за нови хоризонти при родените под знаците и главно през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Във вечерните часове Луната е в хармоничен аспект и с планетата на дисциплината и отговорността Сатурн. Добър ден за работещите в сферата на рекламата и медиите, за юристите, преподавателите, спортистите, психолозите и астролозите, хората със задгранични контакти и т.н., родени под тези знаци. Въпреки, че Луната на този ден има чудесни аспекти сами по себе си, тя сключва дисхармонични аспекти към Слънцето на родените под знаците и главно през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Този аспект носи една нестабилност и променливост както във физически и емоционален аспект, така и някои трудности и напрежение в ежедневието ви. Затова не си хабете излишно енергията в такива дни, бъдете търпеливи с прищевките на околните или с налудничавите й им идеи. Няма да ви разберат, пък и вие тях съответно. Пазете се от неприятности и инциденти.

На 14 септември ще се радваме на богатство от хармонични аспекти на Луната с останалите планети от Слънчевата ни система. В сутрешните часове тя е в благоприятен аспект с Венера във Везни, по-късно образува такъв с Марс в Стрелец и накрая – с Уран в Овен. Тази звездна хармония не бива да се пропуска и през първата половина на деня е добре да свършите някои финансови дела или покупки. Ако нещо от техниката ви се е повредило и спешно се нуждаете от такава за дома или офиса, от телефон или автомобил, както и за друга голяма инвестиция, която не търпи отлагане, могат да си го позволят родените с ретрограден Меркурий. Останалите е добре да изчакат да мине 22 септември, когато движението му ще бъде вече директно. Ако не желаете и не вярвате в тези препоръки, отговорността ще бъде ваша, ако закупената техника или вещ ви създаде скоро след покупката грижи. 14 септември е по-благоприятен ден за родените през втората и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Действайте смело по краткосрочни дела и в по-краткосрочен план, но използвайте положителното влияние на Венера, Марс и Уран. Ще успявате да прокарате интересни идеи, ще възникват нови предложения, а заедно с цялата тази звездна хармония ще се радвате и на хубави преживявания в интимен план. Чудесен ден за учените, астро-физиците, за организационни дейности, провеждане на събрания и семинари, за дипломацията и т.н. За родените през втората и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от тези две декади звездите могат да предоставят някои предизвикателства и грижи в ежедневието, с които ще трябва да се справят. И тъй като Луната е във фиксиран (неподвижен) знак, то „препъни камъчето“ може да бъде нежеланието за компромиси и отстъпки. Но както всеки от нас много добре знае, много е важен начина, по който ще бъде поднесена дадена информация или молба. За вас също е препоръчително да не се натоварвате физически и емоционално. От 18:31 до 05:23 часа българско време на 15 септември Луната е „без курс“. Не предприемайте рисковани действия в този интервал от часове и не взимайте важни за бъдещето си решения.

Водолеят и Уран в медицинската астрология се свързват с нервната система и кръвообращението. Те са уязвими през тези два дни. Не се препоръчват на 13 и 14 септември операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Дните са подходящи за лечение на нервната система, за процедури подобряващи кръвообращението. Храната е желателно да бъде богата на натрий, магнезий, цинк, витамини С и В2 – риба, телешко месо, пиле, леща, боб, зеле, целина, чушки, пълнозърнест хляб, спанак, пшеничен зародиш, круши, лимони, банани, ядки и т.н. Мазнините ще се усвояват по-лесно.

Времето – може температурите да се чак така летни вече, но очаквам през следващите два дни времето да бъде приятно и слънчево в по-голямата част от страната. Може само на места да има разкъсана облачност и приятен полъх на вятъра.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)