hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 13 и 14 февруари 2018

13 февруари 2018

На 13 февруари Луната все още транзитира през земния знак Козирог, като в часовете от 07:43 до 17:11 часа тя е „без курс“, т.е. не образува мажорни аспекти с останалите планети. Това положение на Луната прави деня неефективен за нови начинания, за важни срещи и дела, за подписване на договори и споразумения, за рисковани действия. Денят е благоприятен единствено за рутинни дейности и довършителна работа. Луната в Козирог е по-неблагоприятно разположена и съответно влияеща главно за родените през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Бъдете по-внимателни за грешки на работното място. Възможно е при някои от вас концентрацията да бъде по-намалена, а емоциите и реакциите ви да са объркани. Земната стихия на Луната в Козирог е по-хармонична към Слънцето на родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната в Козирог ни дава възможност на този ден да свършим доста работа и отхвърлим голяма част от нея. Бъдете търпеливи и отговорни, почтени с хората и лоялни към шефовете. Всичко важно, което искате да има бъдещо развитие и успех, отложете за следващ ден.

Вижте още: Хороскоп за месец февруари 2018

В 17:12 часа на 13 февруари Луната преминава във въздушния знак Водолей, където ще бъде и на 14 февруари. В сряда Луната във Водолей повишава желанието ни за общуване и срещи с приятели/съмишленици, както и за повече независимост в действията. По-изобретателни сме и склонни към експерименти и по-ексцентрично поведение или външност. Ще проявяваме повече интерес към всичко ново и необичайно. Ще ни вълнуват повече глобални въпроси, емоционално ще бъдем по-дистанцирани по отношение на дребните ежедневни проблеми на хората. Следващите два дни са благоприятни за научно-изследователска работа, за хуманитарни дейности, за разрешаване на важни политически и организационни въпроси, за семинари и конференции. На 14 февруари Луната образува през втората половина на деня хармоничен аспект с Марс в Стрелец. Звездната енергия е по-благоприятна за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Контактите ви ще са по-ползотворни и ще се радвате на повече разбирателство с околните. А ще имате и достатъчно сили и енергия да се справите с доста предизвикателства с лекота. Луната на този ден е „невидима“ от Слънцето, т.нар. „балсамична“ Луна преди Новолунието и частично слънчево затъмнение на 15 февруари. Тя ще има по-дисхармонично влияние върху емоциите и поведението на някои хора, като по-уязвими са родените през първа и втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Рак, Дева, Козирог и Риби. Възможно е да чувствате вътрешно напрежение и трудно да сдържате емоциите си. Не се натоварвайте физически и психически. Уязвима е нервната система и кръвообращението.

На 13 февруари не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. На 14 февруари не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Пазете краката си от травми.

Времето – като цяло по-облачно във вторник, а по-разкъсана облачност в някои райони в сряда. Не са изключени и краткотрайни превалявания.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)