hs-2000-14-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 13 и 14 юни 2017

13 юни 2017

На 13 и 14 юни Луната преминава през знака Водолей. Водолей и неговият планетен управител Уран през тези два дни ще повиши желанието ни за независимост и свобода на действие. Ще бъдем по-общителни и приятелски настроени, изобретателни, ексцентрични в поведението, а мисълта ни ще е насочена повече към бъдещето. От друга страна Луната във Водолей ще оказва силно влияние върху нервната система при някои хора, което да създава предпоставка за избухливост и нетърпимост, а реакциите – по-крайни. По-уязвими в емоционално отношение на 13 юни са родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Луната е в неблагоприятен аспект с Венера в Телец. Възможни са финансови затруднения или загуби, затова денят е неподходящ за големи капиталовложения и скъпи покупки. Бъдете по-внимателни и с партньорите си, за да избегнете неприятни преживявания и разочарования. В работата бъдете по-стриктни, защото може да не бъдете оценени и съответно заплатени според очакванията ви. Енергията на Водолейската Луна е по-съвместима енергийно и съответно с по-благоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Затова вашите емоции и енергия ще бъдат по-стабилни, а действията ви градивни. Луната е намаляваща и не е подходяща за стартиране на нови проекти, но ако сте започнали действията си при растяща Луна, сега е добре да работите върху някои довършителни дейности по тяхната реализация.

На 14 юни Луната във Водолей образува голям въздушен тригон с Меркурий в Близнаци и с Юпитер във Везни, а във вечерните часове и със Слънцето в Близнаци. Тези планетни аспекти дават отлични възможности в договорните отношения, в интелектуалните дейности, за разрешаване на важни юридически и политически въпроси, особено във връзка с енергетиката и научно-технически проекти. Денят е благоприятен за науката и техниката; за работещите в образователната, търговската и законодателната сфери, за дипломатическите отношения между държави, за рекламодателите и издателите. В личен план денят се очертава много успешен и носи чудесни възможности за изяви, за успехи в изпити и конкурси, в съдебни спорове, в отношения с чуждестранни бизнес и политически партньори при родените през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Мисленето ви ще бъде логично и безпристрастно, а решенията ви ще дадат заявка за бъдещи успехи и развитие в делата ви. Някои от вас ще получат сериозно признание и награда за труда и постиженията си. На 14 юни Луната във Водолей е разположена вече по-неблагоприятно за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. И вие съответно трябва да сте по-предпазливи както в изказванията, така и в действията си, защото са възможни както конфликтни ситуации и спорове, така и чувството за неудовлетвореност. Опитайте се да бъдете „над нещата“ и пазете нервите си, защото много от болестите се дължат на силното нервно напрежение. Колкото повече се опитвате на оправите света, толкова повече ще се разочаровате и изнервяте. Вървете по своя житейски път и не си слагайте всичко „на сърце“.

Още по темата: Хороскоп за месец юни 2017

На 13 и 14 юни има още един точен аспект между планети и не мога да не го спомена, макар че проявата му би могла да се усети най-силно на 15 или 16 юни – Меркурий в Близнаци е в точен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса) с Нептун в Риби. Повишават опасността от интриги в дома или на работното място, конфликти със съседи или наематели, за кражби и измами. Уязвими са най-вече родените през втора и трета декада, както и с други планети между 12 – 18 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби в рождения си хороскоп. Склонни сте към прекалена доверчивост или да попаднете на изкусни измамници, особено телефонни (Меркурий се свързва с комуникациите и всички средства за общуване). Мисленето и решенията ви могат да бъдат по-объркани, както и да сте разсеяни, поради което да допуснете сериозни грешки. Не споделяйте личните си тайни с хора, които биха могли да ви разочароват с лицемерието си. Работете особено внимателно с документация и информация. И вземете превантивни мерки за автомобила си за повреди и течове, както и срещу кражба на автомобила.

На 13 и 14 юни не се препоръчват операции на вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, апендикса, костите и ставите на глезените, сухожилията. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, както и за процедури, подобряващи кръвообращението. Избягвайте нервното напрежение. През тези 2 дни най-внимателни трябва да бъдат активно спортуващите, работещите с високо напрежение, на компютър или на крак повече от 6 часа на едно място. Уязвими са очите, нервната система и кръвообращението. Храната е желателно да бъде богата на натриев хлорид, витамини С и В2. Тийнейджърите да се предпазват от инциденти с наркотични вещества и рисковани селфита, особено родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Меркурий управлява учащите и млади хора.

Времето – очаквам да бъде слънчево и топло в по-голямата част от страната. В североизточните части на страната и в планинските райони може да се усили временно вятъра, но като цяло тези два дни се очертават приятни и без валежи от дъжд.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)