hs-2007-30-c-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 13 март 2016

13 март 2016

Луната е в Телец и на 13 март 2016 година, като в часовете до обяд е в хармоничен аспект със Слънцето в Риби, с Юпитер в Дева, с Плутон в Козирог и ще подкрепя делата и взаимоотношенията на родените през третата декада на знаците Телец, Рак, Дева, Козирог и Риби. Добър ден за някакво ново начало при Телците, но е неблагоприятен да се натоварвате физически и емоционално. Раците са изпълнени с нови идеи и планове за бъдещето, които могат да реализират съвместно със свои приятели. Девите ще се радват на добри взаимоотношения с близките, ще се забавляват, спортуват или пътуват. Денят е благоприятен за придобиване на знания и за разходки на чист въздух.

Неделният ден е по-дисхармоничен за родените през третата декада на Лъв, Скорпион, Водолей и в по-малка степен за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. При Лъвовете и Водолеите могат да възникнат проблем в отношенията с родител или грижа с някого от тях. Възможни са и неприятности с контролни органи, ако не се спазват законите и правилниците. Скорпионите могат да влязат в пререкание с партньора или с някой друг. Добър ден за финализиране на някакви дела с партньори. Представителите на Овен и Везни може да ги вълнуват неразрешени финансови въпроси, както и да имат проблеми от такова естество, което да насочи изцяло съзнанието към тези въпроси.

За Близнаци е препоръчително, да не кажа задължително, да почиват много активно и да се отдръпнат за кратко от света, за да възстановят енергията си. Отличен ден за творчески занимания. При Стрелците акцентът пада върху рутинни дела и семейни въпроси, взаимоотношения с роднините и всякакви битовизми. Добър ден за почистване и подреждане на дома, за разходка на чист въздух, за работа в градината или на двора, който има такъв. В часовете между 11:46 и 23:03 българско време Луната е „без курс“. Това е знак за по-малко активна втора половина на деня. Време е за почивка и забавления. Важната домашна работа или друга свършете до 11:46 часа. След това не е благоприятно за взимане на важни решения за бъдещето или за рисковани действия. Ако сте на път, шофирайте по-внимателно, защото по време на Луна „без курс“ сме склонни към разсеяност.

Времето – ще бъде облачно, температурите ще се понижат още и ще превалява. В някои райони валежите ще са по-съществени. В планинските райони са възможни и валежи от сняг.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)