hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Вашият хороскоп за 13, 14 и 15 януари 2016

13 януари 2016

На 13 и 14 януари Луната транзитира през водния знак Риби, растяща. В такива дни сме по-чувствителни, състрадателни, мечтателни, творчески и романтично настроени. Повишават се интуицията и въображението, както и желанието да помагаме. Дните са благоприятни за творчески дейности, за занимания с духовни практики, за подпомагане на болни и социално слаби хора, за правене на дарения, за усамотение и възобновяване на енергията. В публичното пространство могат да бъдат на фокус темите за изкуството, за здравето и лекарствата, за цигарите, алкохола, горивата, религиозни и миграционни въпроси.

На 13 и 14 януари не се препоръчват операции на лимфната система, отстраняване на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, на пръстите и глезените на краката, поставянето на ваксини и силни упойващи вещества. Дните са подходящи за лечение на ендокринни заболявания, за лечебно-профилактични процедури на краката (точков масаж на стъпалата и пръстите). Храната трябва да бъде богата на въглехидрати и желязо, да се ограничи консумацията на месото, колбасите и приема на алкохол.

На 13 януари Луната е в съвпад с Нептун в Риби – създават предпоставка за интоксикации, алергични прояви, гъбични и други инфекции, задкулисни действия и интриги. Денят е по-неблагоприятен за родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Бъдете предпазливи за грешки, за интриги и измами, за загуба на важни вещи или за кражби. Някои от вас може да са по-разсеяни, сънливи и да нямат особено желание за работа. За родените под знаците и предимно през първата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог денят се очертава доста по-спокоен и успешен. Интуитивно ще усещате хората до себе си и ще взимате своите решения. Хармоничният аспект тригон (ъгъл от 120 градуса) на Луната с Марс в Скорпион допълнително ще ви зарежда с енергия и борбеност за постигане на конкретни резултати. Много добър ден за творците, лечителите, психолозите, за работещите в тайните служби и в полицията, за спортистите, хирурзите, изследователите и т.н.

На 14 януари Луната в Риби образува два дисхармонични мажорни аспекта – квадратура (ъгъл от 90 градуса) с Венера в Стрелец и опозиция (ъгъл от 180 градуса) с Юпитер в Дева. Този ден не е подходящ за разрешаване на финансови дела и сериозни капиталовложения, за разрешаване на конфликти с партньори. Напротив, възможни са финансови загуби, конфликти с интимни или бизнес партньори. В световен план денят не е благоприятен и за дипломатическите отношения. Денят е по-неблагоприятен за родените през втората и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от тези две декади. Бъдете по-внимателни с интимните си партньори, не се доверявайте прекалено на бизнес партньори. Възможни са финансови загуби, преразход на средства, недостатъчна оценка за работата ви от страна на началниците, възникване на конфликти или проблеми с органите на реда. Денят е по-положителен за родените през втората и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Хармоничният аспект на Луната и Слънцето благоприятства изявите и развитието на делата ви, емоционалното и физическото ви състояние, взаимоотношенията ви с хората и любовта. От 18:31 часа българско време на 14 януари до 04:48 часа на 15 януари Луната е „без курс“. Отдайте се на активна почивка, не взимайте важни решения и не предприемайте рисковани действия в този интервал от време.

В 04:49 часа на 15 януари Луната навлиза в огнения знак Овен. Денят става по-динамичен, а при хората се усилва ентусиазма, желанието за предприемане риск, за борба, за доминиране над другите. В дните, когато Луната е в знака Овен, някои хора са склонни и към по-агресивно поведение, когато нещата не се случват така, както те искат. Разбира се, не всеки човек е склонен към агресия, но дори и най-отстъпчивите и „меки“ по характер хора в такива дни могат да бъдат доста по-директни в общуването и да кажат на някои хора онова, което друг път биха им спестили. Вниманието трябва да бъде повишено в световен план за пожари, експлозии, инциденти с режещи машини или оръжие. Възможни са протести и по-агресивни прояви в някои горещи точки по-света.

На 15 януари не се препоръчват оперативни интервенции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на заболявания на централната нервна система. Храната трябва да е с по-богато съдържание на калий, витамини А, В1 и С, месо и месните продукти. Кафето, енергийните напитки, алкохола, горещите храни и напитки, лютивите храни, пикантните подправки трябва да бъдат ограничени.

15 януари е по-неблагоприятен ден за родените предимно през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната на този ден образува предимно второстепенни аспекти с останалите планети и от вас се изисква да бъдете по-мобилни и да се приспособявате. Не правете прибързани преценки, не взимайте решения без да сте обмислили всички „за“ и „против“, не действайте твърде импулсивно и не рискувайте. Ако успеете да контролирате емоциите си, ще постигате много повече успехи през деня. Внимавайте за конфликти и неприятности, пазете се от инциденти и наранявания. При Луна в Овен е уязвима главата за травми и мозъчната дейност. Не претоварвайте мозъка и очите си. Денят е най-ползотворен за родените под знаците и предимно през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната е в хармония с вашия слънчев знак, което ще внася спокойствие в делата и взаимоотношенията ви. Ще решавате проблемите с лекота и ентусиазъм, ще бъдете в добро физическо и емоционално състояние, съответно и в добро настроение. Много положителен ден за Стрелците в интимен план.

Времето – на 13 и 14 януари очаквам да се увеличат валежите и да започне по-съществено понижение на температурите, а някои райони дъждът да премине в сняг и да има поледици. Бъдете внимателни зад волана. На 15 януари температурите временно може да се покачат с някой друг градус, но не за дълго.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)