Вашият хороскоп за 14 и 15 декември 2015

Вашият хороскоп за 14 и 15 декември 2015

14 декември 2015

Новата работна седмица започва на 14 декември с Луна „без курс“ в знака Козирог между 01:07 и 14:59 часа българско време. Ако имате недовършени или текущи задачи за деня, свършете тях, защото за нови и важни дела, за взимане на важни решения денят не е благоприятен. Денят до 14:49 часа може да бъде по-труден за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за родените през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Възможни са обърквания и грешки, отлагане на срещи и планове, поради невъзможност да бъдат изпълнени. Въпреки Луната „без курс“ 14 декември е по-хармоничен енергийно ден за родените през третата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. След 15:00 часа, когато Луната навлиза във въздушния знак Водолей, можете да свършите нещо, но докато започнете и работният ден е завършил. Когато Луната е във Водолей ни вълнуват повече глобални, отколкото дребни битови въпроси. Не сме в състояние да преживяваме чуждите проблеми и емоции, затова сме по-дистанцирани. За нас е важно да имаме свобода на действие и да бъдем по-независими от другите. Изпълнени сме с нови идеи, правим планове за бъдещето. Часовете след 15:00 часа се очертават по-приятни и спокойни за родените през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Чудесни часове за срещи с приятели, за разговори на интелектуални теми и за интелектуални занимания. Подтиснати или вътрешно напрегнати могат да бъдат родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната във Водолей е в дисхармоничен аспект със Слънцето ви. Не се натоварвайте и избягвайте конфликти или рисковани действия. Отдайте се на почивка и приятни занимания.

На 15 декември Луната във Водолей образува няколко аспекта с другите планети – първо хармоничен аспект със Сатурн в Стрелец, около обяд активира неблагоприятен аспект с Венера в Скорпион, а във вечерните часове завършва деня с хармонични аспекти към Уран в Овен и Марс във Везни. Измежду родените през втората декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей може да има хора, които да се чувстват недостатъчно ценени от любимите си хора или от работодателя си. Възможни са и финансови грижи. Трябва да сте внимателни в партньорствата, да не давате повод за ревност или вие да проявявате такава. Не давайте пари в заем и не правете големи капиталовложения, за да не загубите. Родените през втората декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби също не са сред силните на деня. Раците и Девите може да са зависими повече от желанията и чувствата на другите хора, поради което ще се налага да се приспособяват. Козирозите и Рибите вероятно ще се чувстват дискомфортно и в безисходно положение, усещането за дълг към някого за нещо и невъзможност да свършат това, което трябва. 15 декември е най-ползотворен ден и на постижения ще се радват предимно родените през втората декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще се разбирате с околните, ще бъдете уважавани от колеги и ценени от шефове. Ще получавате подкрепа за вашите нови, гениални в очите на другите хора, идеи. Ще се появяват неочаквани възможности и подкрепа свише. Марс във Везни ще ви изпълва с енергия и сили за постигането на всяка ваша цел. Вечерта е чудесна за срещи с интересни личности и приятели, за интимни срещи и страстни преживявания.

На 14 декември не се препоръчват операции на кости и стави, гръбначно – мозъчни операции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби, а на 15 декември – на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Ще се отразят добре на тонуса ви всякакви физически упражнения и процедури за подобряване на кръвообращението.

Времето – дните продължават с разкъсана облачност, на места до слънчево, с лек полъх на зимен вятър и без особени или неочаквани промени.

Желая ви приятни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)