Вашият хороскоп за 30, 31 януари и 1 февруари 2016

Вашият хороскоп за 14, 15 и 16 ноември

14 ноември 2015

На 14 ноември Луната все още е в знака Стрелец, като от 05:18 часа българско време до 02:21 часа на 15 ноември Луната е „без курс“. Съботният ден се отдайте на активна почивка, а ако сте на работа, вършете предимно рутинни задачи. Избягвайте рисковани действия и внимавайте за пожари или експлозии. Денят е по-благоприятен енергийно за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната в Стрелец поне ще ни зарежда с ентусиазъм и добро настроение. Денят е по-дисхармоничен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог, родени през трета декада на знаците.

На 15 ноември в 05:19 часа Луната преминава в земния знак Козирог. През следващите 2 – 3 дни ще бъдем доста по-земни в желанията си, по-организирани и сериозни. Ще подхождаме отговорно към задачите си. Не бива да бягаме от отговорности, а да ги приемаме по естествен начин. Неделният ден е по-благоприятен за родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната образува с вашето Слънце и с Нептун хармонични аспекти, които ще повлияват положително на взаимоотношенията ви с хората, на физическото и психическо състояние, както и на настроението ви. В същото време Луната образува и дисхармонични аспекти с Марс, а в ранните вечерни часове и с Венера във Везни. Те могат да направят деня на родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за родените през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей по-напрегнат, а взаимоотношенията с околните – по-трудни. Не влизайте в конфликти и се опитайте да бъдете по-гъвкави. Квадратурата Луна – Марс е доста стресова и конфликтна, а не бива и да се рискува, за да се избегнат финансови загуби, скандали или инциденти.

Новата работна седмица на 16 ноември започва също с Луна в Козирог. В ранните часове на деня Луната е в съвпад с Плутон, а след това се активира и неблагоприятният аспект към Уран в Овен. Както нощните часове на 15 срещу 15 ноември, така и на самия 16-ти се очертава по-напрегнат в обществено политически и мунданен план като цяло. Създават се предпоставки за манипулации и натиск, за инциденти, атентати, прояви на насилие и повишаване на недоволството в обществото по различни въпроси. В личен план звездите могат да поставят в някои по-трудни или конфликтни ситуации през деня родените през втората декада, а във вечерните часове и представителите на третата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Възможно е да се чувствате емоционално напрегнати от квадратурата Луна – Уран, а това да доведе до конфликти. Денят не е подходящ за самостоятелни решения и независими действия, особено ако не сте в изгодна позиция за това. Рискованите действия, бързото шофиране също не са препоръчителни, особено за първите четири знака. Първият работен ден на седмицата е най-успешен за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Хармоничният аспект на Луната с Юпитер ще ви помага и носи добри възможности и постижения в различни области и аспекти на живота ви. В мунданен план следобедните часове на деня са благоприятни за взимане на важни политически решения, за приемане на закони и правилници. От 22:53 часа до 09:24 часа на 17 ноември Луната в Козирог е „без курс“.

В здравословен план през тези три дни са уязвими костите и главата за травми. Възможни са ставни болки или жлъчни колики. На 16 ноември не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно-мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Храната ни трябва да бъде по-богата на калций, на витамини А и Е: всякакви зеленолистни зеленчуци, мляко, сирене, извара, риба, зърнени храни и семена, боб, соя, чесън, яйца, риба, сусам, бадеми, орехи, сушени плодове и други.

Времето – в съботния ден, 14 ноември, очаквам времето да се задържи по-слънчево и топло, а в неделя, 15 ноември, температурите да започнат постепенно да се понижават и облачността да се повишава. Особено внимателни трябва да бъдат планинарите в неделния ден, когато аспектите планетите са по-напрегнати, за да няма инциденти в планините. На 15-ти очаквам и вятъра да се усили на места, като тенденцията за понеделник, 16 ноември, е да има по-разкъсана облачност. В сутрешните часове на места може да има и по-гъсти мъгли.

Желая ви приятни почивни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)