hs-2001-21-a-1024_wallpaper-880x660

Вашият хороскоп за 14, 15 и 16 януари 2017

14 януари 2017

На 14 януари Луната продължава транзита си през знака Лъв. Но предвид факта, че тя образува хармонични аспекти на този ден със Сатурн в Стрелец и Уран в Овен, енергията на този ден е по-положителна, особено за родените през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, както и за онези представители на знака Лъв от трета декада, които имат хармонично аспектирано Слънце в рождения си хороскоп. Денят е благоприятен за срещи с приятели, за интелектуални дейности, за изкуство и творчески занимания, за забавления и спорт, за взимане на важни за бъдещето ви решения и получаване на подкрепа от нужните хора за реализирането на плановете ви. Луната в Лъв на този ден може да повиши чувствителността и емоциите да излязат от контрол при някои от родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и при представители на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Енергията ви е нестабилна, а настроението променливо. Желанието да се случват нещата така, както искате и тогава, когато сте решили вие може да ви донесе повече негативни преживявания, отколкото удовлетворение или успех. Не бива да са твърде високи очакванията или изискванията към хората, както и да се налага мнение на всяка цена. Бъдете по-щедри и уверени в себе си, но не и самонадеяни. От 17:17 часа българско време до 05:52 часа на 15 януари Луната е „без курс“.

На 15 януари в 05:53 часа Луната преминава в земния знак Дева. Настъпва времето, когато трябва да направим анализ и равносметка на свършеното до момента и на взаимоотношенията ни с хора от близкото обкръжение. Следващите два дни и половина са добри дни да почистим и подредим около нас, за интелектуални дейности и анализи. Подредете документите си, довършете започнатото. В дните, когато Луната е в Дева, сме по-практични, предпазливи, трудолюбиви и прецизни във всичко. Тук „Ахилесовата пета“ може да бъде прекалената капризност, неувереност и необходимост от нечия подкрепа. Енергиите на този ден са неблагоприятни за родените главно през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната в Дева на този ден е благоприятно разположена и съответно влияеща положително върху чувствата и емоциите на родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Звездната хармония ще помага да взимате правилните решения, да се разбирате с хората и получавате подкрепата им, а също и по отношение на изявите ви. Луната на този ден е в благоприятен аспект с Меркурий в Козирог. Добър ден за общуване и преговори, за уреждане и подписване на договори и документи. Концентрацията и организацията ви ще са на ниво, което ще помогне да взимате правилни решения, да свършите доста работа и да имате ползотворни контакти. В късните часове на деня Луната е в неблагоприятен аспект с Нептун и Венера в Риби. Те могат да станат предпоставка за изневери и прояви на ревност, както и за кражби или измами. Не се доверявайте на никого и не рискувайте финансово в хазартни игри, за да не загубите голяма сума пари. Не давайте поводи за ревност на любимия човек, но и не проявявайте прекалено доверие, ако почувствате, че ви мами. Това важи най-вече за родените под знаците и с Венера в Близнаци, Дева, Стрелец или Риби.

Първият работен ден на новата седмица, 16 януари, се очертава динамичен и напрегнат още от сутринта. Луната през първата половина все още е в неблагоприятен аспект с Венера, а това няма да благоприятства финансовите теми и партньорствата. Някои хора ще са склонни да действат задкулисно и да създават интриги, поради понижена лична самооценка или ревност. А други хора ще са склонни към необмислени и рисковани финансови операции и вложения, като рискът от загуби никак не е малък. През втората половина на деня Луната ще активира неблагоприятни аспекти с Марс в Риби и със Сатурн в Стрелец, което ще допринесе емоциите да ескалират и е възможно да се стигне до неприятни конфликти на работното място и извън него. Този ден е по-неблагоприятен за родените вече през втората и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вършете задълженията си стриктно, стойте далече от интриги и не се доверявайте на лицемерни хора. Така ще си спестите много от неприятните възможни преживявания. Внимавайте също така и за някакви травми или инциденти. В мунданен план планетите създават опасност за по-тежки инциденти, за атентати и прояви на насилие, за скандали в публичното пространство във връзка с нечии големи финансови злоупотреби. Хармоничният аспект на Луната с Плутон в знака Козирог ще повиши интуицията, ще дава вътрешни сили, възможности за печалби и успех, за постигане на влияние и власт главно на представители измежду родените през втората и трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

На 16 януари не се препоръчват операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника или жлъчните пътища, поставянето на спинална упойка. Неделя и понеделник са добри дни за изчистване на червата и организма като цяло, за провеждане на медицински изследвания, за диети и други лечебно-оздравителни процедури.

Времето – през почивните дни тенденцията е да бъде по-слънчево и приятно в по-голямата част от страната. Но в по-късните часове на неделния ден може да се заоблачи отново и да има превалявания от сняг или дъжд, а може би и двете – както през нощта срещу, така и на самия 16 януари, когато и вятърът може да се усили в някои райони. Това от своя страна е предпоставка за поледици и опасност от ПТП-та по пътищата.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)