hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Вашият хороскоп за 15 и 16 декември 2016

15 декември 2016

На 15 и 16 декември до 15:15 часа българско време Луната транзитира през водния знак Рак. През тези дни ще ни вълнуват предимно взаимоотношенията в семейството и личните дела, социални въпроси и сигурността на семейството. Благоприятни дни за ремонтни дейности, за уреждане на имотни и други семейни въпроси, за организиране на семейни тържества, за зачеване. В държавата най-коментирани ще бъдат темите за сигурността и вътрешните работи, за наболели социални въпроси и грижата за отглеждането на децата. В такива дни се повишава емпатията и чувствителността у хората. От гледна точка на здравето уязвима е храносмилателната система. Не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези.

На 15 декември Луната в Рак образува кардинален космически кръст с Юпитер във Везни, с Меркурий и Плутон в Козирог и с Уран в Овен. Звездите на този ден ще поставят пред затруднения и грижи родените под знаците и особено през втората декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и родените през втората декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще чувствате напрежение, комуникациите с хората вероятно ще са нарушени и действията ви могат да бъдат сериозно затруднявани. Преценките могат да бъдат неправилни, а от там и решенията. Трябва да сте предпазливи, търпеливи в отношенията с хората и да не рискувате в нищо. Не се учудвайте, ако се появи силно главоболие. Не се натоварвайте прекалено. По-хармоничен се очертава денят за родените през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Контактите ви ще са по-ползотворни, можете да разчитате на подкрепата на хората и на обичта от близките си хора. В световен план може да се очакват отново тежки транспортни инциденти, инциденти под земята – в мина или в метро, пропадане в шахти, експлозии и атентати в горещите точки по света, природно бедствие и т.н. Може да бъде застрашен живота на високопоставена фигура или известна личност. По-уязвими държави на този ден са Великобритания, Аржентина, Афганистан, България, Турция, Германия, Франция, Египет, Ирак, Италия, Перу, САЩ, Сирия.

От 23:37 часа на 15 – ти до 15:15 часа на 16 декември Луната е „без курс“. Петъчният ден като цяло се очертава неефективен и на този ден е добре да вършите основно рутинна работа. Сигурна съм, че все се намери нещо поизостанало, което да довършите. Не е благоприятен до 15:15 часа за важни договаряния и срещи, на които да се взимат важни решения, както и за нови начинания. Тези часове са по-неблагоприятни в енергийно отношение за родените през третата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и родените през третата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Внимавайте за грешки в работата си, които биха могли да породят конфликти. Не предприемайте рисковани действия. В 15:16 часа Луната преминава в огнения знак Лъв и животът отново се задвижва, но в посока забавления и спорт, интимни и приятелски срещи, творчески занимания и всякакви други удоволствия. Следобедните и вечерни часове са по-благоприятни за родените вече през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Огнената Луна, обаче, би могла да оказва по-дисхармонично влияние както в емоционален, така и във физически план на родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Луната в Лъв създава предпоставка за по-силни преживявания и драматизиране. Трудно ще понасяте опити за контрол или дребнаво отношение от околните. Ще ви дразни навлизането на някои хора в личното ви пространство и са възможни конфликти. В здравословен план е уязвимо сърцето.

Времето – в четвъртък очаквам времето да е по-мрачно и ветровито, като в планинските райони не са изключени валежи от сняг. В петък постепенно ще се разведрява и на места дори може да бъде слънчево, като тенденцията е да се задържи такова и през уикенда.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)