hs-1999-20-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 15 и 16 юни 2016

15 юни 2016

В сутрешните часове преди 10:00 на 15 юни Луната във Везни е в много благоприятен аспект със Слънцето и Венера – „малката благодетелка“. Това е отлично време за финансови операции, за изглаждане на интимни или бизнес взаимоотношения. От 10:00 до 16:18 часа Луната е „без курс“ и този интервал от време е неефективен за разрешаването на важни въпроси, за нови начинания или предприемане на риск. През тези часове е най-добре да вършите познати за вас дейности, т.е. рутинни задачи. Възможни са грешки поради разсеяност. До 16:18 часа звездите са по-благосклонни към родените под знаците и предимно през третата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще се радвате на успешни изяви, на положителната оценка на хората, на обичта от страна на своите близки и любими хора, на добри постъпления от бизнеса и на други придобивки. За родените под знаците и главно през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби часовете до 16:18 могат да бъдат по-трудни. Неблагоприятният аспект на Луната с Уран в сутрешните часове все още е активен и са възможни конфликтни ситуации и напрежение от различно естество докато Луната не напусне знака – в 16:19 часа тя преминава в знака Скорпион.

Във вечерните часове на 15 юни Луната в Скорпион съвпада с Черната Луна (Лилит) – чувствителна точка в Зодиака, най-отдалечената точка от орбитата на Луната (апогея) при обиколката й около Земята. Лилит не е планета, но въпреки това има доказано влияние. А на този ден тя е много по-силна, тъй като е в знака на своята „екзалтация“, докато самата Луна в Скорпион е в знак на „падение“ – знак, в който няма положително въздействие върху емоциите на някои хора. Този съвпад удвоява желанията и страстите. А Скорпион е знак, управляван от Плутон и Марс – две „опасни“ с влиянието си планети за по-ниско духовно еволюирали хора. Поради това се създават звездни предпоставки към активиране на желанието за разрушение и саморазрушение, подтик към садизъм – убийства (включително и на новородени деца) и самоубийства, сексуални извращения и изнасилвания, нови крупни обири на пари и ценности. Засилват се страховете у някои хора, повишава се опасността от извършване на черни магии и всякакви други „сатанински“ действия с цел вреда и манипулации. Като се вземе под внимание и факта, че Марс е ретрограден и също в Скорпион, добре е да стоим през следващите два дни далече от негативни хора и влияние, да мислим позитивно и да не предприемаме какъвто и да било риск. Вечерните часове са по-предизвикателни и дисхармонични за родените през първата декада на Телец, Лъв, Водолей и особено за Скорпион. Избягвайте шумни и непознати компании, изясняване на отношения, рисковани действия във вечерните и нощни часове.

На 16 юни около обяд Луната в Скорпион активира вече хармоничен аспект с Нептун в Риби, който ще оказва положително влияние за деня на родените през втората декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще сте изпълнени със съчувствие и състрадание към онеправданите, болните и по-слабите, както и творците – с творческа енергия. Добър ден за разкриване на престъпления, за лечение, за провеждане на медицински или научни изследвания, за дарения и подпомагане – било финансово или морално. Ще бъдете по-сензитивни и интуитивно ще чувствате кога и какво да направите, с кого да общувате и с кого не на този ден. Луната в Скорпион е в предизвикателен аспект вече за родените през втората декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Енергията ви като цяло е по-нестабилна, емоционалното състояние също. На дневен ред в публичното пространство на 15 и 16 юни ще възникнат отново теми, свързани с тежки криминални престъпления, с данъците, работата на полицията, застраховките, осигуровките, кредитите, темите за живота и смъртта, генетиката, енергетиката и т.н. В световен план за по-тежки финансови злоупотреби и секс скандали, инциденти (включително под земята – мини, метро и т.н.), прояви на насилие, природни катаклизми, авария в атомна централа или тайни ядрени опити, както и за бомбен атентат са по-уязвими държавите Турция, Австрия, Венецуела, Германия, Франция, Ирак, Испания, Канада, Куба, Латвия, Мексико, Норвегия, Румъния, Северна Корея, Русия, Сирия.

На 15 и 16 юни не се препоръчват операции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, раждане със секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг, татуировки. Не се натоварвайте психически и физически, избягвайте случайни сексуални контакти без предпазни средства – повишена е опасността от предаване на заболявания и инфекции, особено чрез инжекции и други медицински интервенции, а също и по полов път. При Луна в Скорпион се повишава опасността от удавяния (инциденти във вода), от интоксикации (хранителни, медикаментозни и алкохолни), за тежки здравословни състояния от приети високи дози наркотици или други медикаменти, за маниакални прояви на насилие.

Времето – на 15 юни през деня очаквам времето да е по-приятно, макар и с разкъсана облачност. Луната във водния знак Скорпион във вечерните часове на 15-ти и на 16 юни ще оказва влияние по отношение на влажността и очаквам по-съществено заоблачаване. Валежи от дъжд може да има предимно в южните и западните части на страната, но не са изключени краткотрайни превалявания и в други райони.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)