hs-2014-18-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 16 и 17 август 2016

16 август 2016

На 16 август Луната все още е в знака Козирог, растяща, като в часовете от 05:45 и 14:52 тя е „без курс“. Този интервал от часове са неефективни за важни дейности и взимане на дългосрочни решения, за подписване на договори и рисковани начинания. Звездните енергии са по-дисхармонични за родените под знаците и предимно за родените през третата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Вършете предимно рутинни дейности и бъдете внимателни за грешки и недоразумения. Луната е по-хармонична в знака Козирог за родените под знаците и предимно през третата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. И въпреки това не разчитайте на големи резултати, а вършете задачите си отговорно и с постоянство. В 14:53 часа Луната навлиза във въздушния знак Водолей, което променя енергийното влияние след този час в положителен аспект вече за родените през първата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. При Луна във Водолей ще сме по-общителни, по-отворени за нови идеи и начинания, ще активира у нас желанието за работа в екип, за интелектуални дейности, за организиране на работата по бъдещи интереси и проекти. Тя благоприятства още търсенето на нестандартни решения и иновативни подходи. Вечерните часове на деня могат да бъдат по-напрегнати в емоционално отношение или във физически аспект за родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

На 17 август в сутрешните часове Луната във Водолей образува благоприятни аспекти с Марс и Сатурн в Стрелец, които ще носят повече възможности за положителни резултати в работата на родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще сте изпълнени с енергия и желание за победи на всички нива. Ще получавате и нужната подкрепа както от звездите, така и от хората в обкръжението си. Първата половина от деня може да бъде по-натоварена и да срещат повече трудности в общуването или при изпълнение на ангажиментите си родените през първа декада, а през втората половина на деня и родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. В по-малка степен денят се очертава по-неблагоприятен и за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. За да протече по-спокойно деня ви ще се наложи в определени ситуации да се съобразите с нечие мнение или решение, тъй като аспектите на Луната могат да окажат влияние в тази насока, внасяйки емоционален дискомфорт от невъзможността да наложите вашето виждане и мнение по определени въпроси. На 18 август предстои Пълнолуние във Водолей в 12:27 часа на обяд и някои хора могат да усетят повече напрежение и прилив на енергия през следващите 2 дни.

При транзита на Луната през знака Водолей са уязвими нервната система и кръвообращението. Не се натоварвайте прекалено и избягвайте стреса. На 16 август не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби, а на 17 август – на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Храната ни на 16 август е желателно да бъде по-богата на калциеви фосфат и сулфат, както и витамини А и Е, а на 17 август – на натриев хлорид, витамин С и В2.

Времето – тенденцията е за повишаване на температурите в следващите два дни, като на места може да има разкъсана облачност и приятен ветрец, в което няма нищо лошо, разбира се.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)