hs-2003-28-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 16 и 17 август

16 август 2015

В сутрешните часове на 16 август неблагоприятният аспект между Луната в Дева и Нептун в Риби постепенно се разпада, след което образува съвпад с Меркурий в Дева и заедно те правят хармоничен аспект с Плутон в Козирог. От една страна съвпадът на Луната и Меркурий може да оказва малко повече напрежение в ежедневието при родените под знаците и предимно през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей. Може да се разбирате по-трудно с околните, да сте по- критични от необходимото, да взимате по-емоционално решения и да допускате някои грешки в преценките си. Шофьорите и пътуващите на по-далечни разстояния от посочените знаци също трябва да бъдат по-внимателни и концентрирани зад волана. При Девите важен фактор за един по-положителен като цяло ден е Слънцето в личния ви хороскоп да има хармонични аспекти. Ако то е с добри аспекти, то денят ви може и да е доста по-ползотворен, ако запазите спокойствие и не прибързвате. Ако в личния ви хороскоп и Меркурий е в някой от посочените зодиакални знаци, може и концентрацията ви да е по-намалена, затова бъдете по-внимателни в работата си, особено ако работите с документи или подписвате договори. От друга страна същият този съвпад на Луната и Меркурий в Дева образува хармоничен аспект с Плутон в Козирог, които ще влияят много по-положително в ежедневните дела и върху взаимоотношенията с хората при родените под знаците и особено през втората декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Денят е благоприятен за срещи с роднини и приятели, за подписване на договори или устни договаряния, за писане и подреждане на документи, за обучение и всякакви интелектуални дейности, за покупки на офис техника, на домакински електроуреди, телефони и разни други машинарии, както и за дребни ремонти.

В първия ден от новата работна седмица, 17 август, единственият аспект, който Луната в Дева образува преди да смени знака си, е секстил (ъгъл от 60 градуса между планети) със Сатурн в Скорпион. Хармоничен ден като цяло, но не за всички, разбира се. Денят е благоприятен за по-продължителна работа и всякакви дейности, изискващи издръжливост, постоянство или сръчност, за анализи, за лечение и посещения при лекар – специалист при необходимост. Най-ползотворен и успешен се очертава денят за родените вече през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Фокусът на затруднения и напрежение се измества към родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей. Може да ви изнервя критиката, прекалените изисквания и очаквания от страна на шефове и роднини. Рутината ще ви изморява. Подредете приоритетите си и си направете план за действие. Така изненадите могат да бъдат по-малко. Енергията ви през този ден е нестабилна, затова не се претоварвайте физически и емоционално. Опитайте се да бъдете по-приспособими в различните ситуации. В часовете от 20:16 до 23:22 българско време Луната е „без курс“, като в 23:23 часа тя навлиза във въздушния знак Везни.

На 18 август не се препоръчват операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника или жлъчните пътища, поставянето на спинална упойка. Луната започна постепенно да нараства през следващите две седмици, което прави периода неблагоприятен за операции, с изключение на неотложните и животоспасяващите. Храната през тези два дни трябва да е лесно смилаема, с повишено съдържание на калиев сулфат и витамин В – цвекло, нетлъсто говеждо месо, черен дроб, морски деликатеси, пълнозърнест хляб, моркови, домати, картофи, зеле, мляко и млечни продукти, спанак, лимони, банани и т. н.

Времето – очакванията ми са времето да бъде по-намръщено и променливо в западните райони, където някъде може и да превали в следобедните часове. Облачността очаквам да бъде по-разкъсана в източните части на страната. В неделния ден може да има и усилване на вятъра. Няма планетни аспекти, създаващи предпоставка за силни или продължителни валежи. Краткотрайни превалявания и гръмотевични бури очаквам по-скоро от сряда нататък в западните и югозападните райони. Но знае ли човек? Времето е вече трудно за прогнозиране. Желая ви приятни и безаварийни почивни дни, както и успешна нова работна седмица!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)