hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 16 и 17 ноември 2017

16 ноември 2017

На 16 ноември в часовете от 02:50 до 10:19 часа българско време Луната във Везни е „без курс“. Този интервал от часове не е благоприятен за каквито и да било важни действия и решения, за важни решения, за нови начинания или рисковани действия. Но са благоприятни за довършителни действия и рутинна работа. В 10:20 часа Луната преминава във водния плутонов знак Скорпион, където ще бъде до 20:59 часа на 18 ноември. През следващите два и половина дни Луната в Скорпион ще оказва доста силно влияние върху нашите чувства и желания. Ще сме по-задълбочени, по-интуитивни, взискателни, недоверчиви и мнителни. Добри дни за научни и медицински изследвания, психологична работа, за разследвания, за изчистване на финансови задължения и изясняване на финансови взаимоотношения. В публичното пространство на дневен ред ще са наболели теми, свързани с престъпността, прокуратурата и съда, сексуални теми, енергетиката, всякакви финансови въпроси както в държавен, така и в личен план за хората – данъци, осигуровки, застраховки, банкови задължения и кредити, финансови злоупотреби, здравни въпроси и други.

Луната в Скорпион на 16 ноември може да бъде с по-отрицателно влияние върху физическото и емоционално-психическо състояние при родените през първа декада, а на 17 ноември за родените през втора декада и с рождена Венера в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен за родените под знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. През тези два дни бъдете по-внимателни за кражби и измами, за по-крупни обири при по-богатите, за манипулации и психо-емоционален натиск, за отвличания или физическо / сексуално насилие в най-тежък вариант. За вас денят не е добър за капиталовложения. Марс и Плутон, като управители на знака Скорпион, са в много неблагоприятен аспект и крият опасност от сериозни загуби; за проблеми с данъчни, с полицията, с хора от подземния свят или с финансови институции. В късните часове на 16 ноември Луната съвпада с планетата на късмета Юпитер, като на 17 ноември в сутрешните часове Луната съвпада и с Венера в Скорпион. Заедно трите планети пък образуват много благоприятен аспект с Нептун в Риби (фиг. 1). Макар и в Скорпион, трите планети там Луна, Венера и Юпитер дават невероятни възможности за огромни печалби и особено в т.нар. „тъмен, сенчест“ сектор или още казано в престъпния свят – крупни обири на банка и други финансови звена, „източване“ на сметки, кражба на скъпи бижута или с голяма историческа и културна стойност предмети, печалби от голямо количество наркотици и други. Плутон и Скорпион се свързват като цяло с „парите и собствеността на другите“ и денят дават възможност също за получаване на големи печалби от капиталовложения направени преди време в петролната индустрия, за разкриване на крупни финансови и други по-тежки престъпления. Не е изключен и нов скок в цените на петрола, лихвите в банките, курсът на някоя от валутите, на цените в енергийния сектор, мистериозни случки, атентати, природни бедствия и други по-тежки инциденти. 16 ноември е по-благоприятен ден за родените през първа декада, а 17 ноември за родените през втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Сигурна съм, че ще има и Скорпиони, родени предимно през втора декада на знака, които в рождения си хороскоп имат хармонично поставено и с добри аспекти Слънце. Такива Скорпиони също могат да очакват положително развитие във финансовите си дела, както и по-големи печалби и успехи на този ден. Денят е много „воден“ и при много хора от всички зодиакални знаци емоциите ще са по-наситени и объркани. Но при вас възможностите за по-ползотворни контакти и положително развитие на делата ви са по-добри. Интуицията ви е засилена, затова вярвайте в нея при взимането на решения и в преценките си.

На 16 и 17 ноември са уязвими болните с ендокринни заболявания, на половата система също. Не се препоръчват операции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори и бенки, пиърсинг и татуировки. Ограничете алкохола, не употребявайте силни опиати или наркотични вещества, избягвайте случайни сексуални контакти. Възможни са коматозни състояния и други усложнения в здравословен аспект, отравяния, инциденти във вода, възпалителни процеси и инфекции, предавани по полов път.

Времето – облачно и дъждовно на много места, с рязко понижение на температурите. Не са изключени и валежи от сняг. В някои райони по света са възможни и по-съществени количества от валежи, което да повиши опасността от наводнения и други природни аномалии. На 18 ноември е Новолунието в Скорпион, чийто хороскоп дава индикации за много повече валежи и у нас. Препоръчително е да се вземат мерки срещу нови наводнения, както и да се подготвят за зимни условия през следващите дни институциите.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)