hs-1999-04-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 16, 17 и 18 декември 2015

16 декември 2015

На 16 декември Луната все още е в знака Водолей, като в часовете от 09:17 до 19:45 е „без курс“, т. е. в този интервал тя не образува мажорни аспекти с другите планети. Денят е благоприятен отново само за изпълнение на рутинни задачи. Не е подходящ за нови начинания, рисковани действия, взимане на важни за бъдещето решения и за подписване на дългосрочни договори. Луната във Водолей е хармонична в енергийно отношение със Слънцето на родените под знаците и предимно през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Поради това за вас денят се очертава по-спокоен и ползотворен, въпреки Луната „без курс“. Повече затруднения в осъществяването на целите, объркване или грешки в работата, проблеми в общуването си с хората могат да имат в ежедневието представителите на третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей и в по-малка степен при Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Мнението ви може да не бъде приемано и подкрепяно от другите. Важни срещи могат да не се осъществят и да се отложат във времето. Но по-добре така, отколкото да вземете важни решения и да подпишете важен документ, които в последствие да пропаднат безуспешно и да нямат развитие.

В 19:46 часа на 16 декември Луната навлиза във водния знак Риби. За родените под знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог настъпва вечер на успокоение и релакс след активния работен ден. Вечерта ще бъде по-спокойна, благоприятна за творчески занимания и романтика за родените предимно през първата декада на тези знаци. Вечерта ще бъде приятна за музика, поезия и танци, за разговори на тема мистика и паранормални явления. Не се учудвайте, ако чувствате сънливост. Луната в Риби ще бъде в съвпад с Нептун. Приемът на алкохол обаче трябва да е по-ограничен, особено от страна на родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, тъй като може да им се отрази по-неблагоприятно на организма. За опиати и дума не може да става. Съществува опасност за интоксикации и коматозни състояния.

На 17 декември в часовете до обяд Луната все още е в неблагоприятен аспект за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за родените през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Втората половина от деня вече се фокусира аспектът на Луната към Слънцето на родените през втората декада на същите осем зодиакални знака. Трудностите, които могат да възникнат, са задкулисни действия, клюки и интриги, неразбирателство с шефове и контролни органи, невъзможност за изпълнение на някои поставени цели. Може да се чувствате ограничени и неудовлетворени от себе си или от близките, прекалено чувствителни и раними. Денят е най-ползотворен за родените под знаците и предимно през първата и втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната в Риби ще повиши вашата сензитивност, а хармоничният й аспект с Венера ще ви носи печалби, хармония в любовта и ползи от партньорствата. Действията ви ще бъдат оценени по достойнство и ще се чувствате удовлетворени от свършената работа. Вечерта обърнете внимание на любимите си хора и се забавлявайте пълноценно.

На 18 декември Луната в Риби образува дисхармоничен аспект с Юпитер в Дева. Родените вече през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей трябва да бъдат по-внимателни за конфликти от морално естество, за преминаване границата на обществените норми на поведение. Спазвайте правилата и законите, не бъдете твърде доверчиви, избягвайте спекулации. Това е валидно и за цялата следваща седмица. Сдържайте емоциите си и не прекалявайте с критиката или изискванията си към хората, ако искате да избегнете конфликти. В обществото на дневен ред може да бъдат най-дискутирани наболелите теми за съдебната система и взимането на важни решения в тази насока, здравеопазването, образованието, бизнеса и сътрудничеството ни със задгранични компании, търсене на пътища за излизането от кризата с миграционния поток от бежанци и т. н.

Както на самия 18 декември, така и през следващата седмица дните са критични за българското правителство и коалиционните му партньори. Трябва да бъдат засилени и мерките за сигурност в срещу терористични нападения, включително и за покушение над хора с власт през следващите дни и около Коледа. Денят и в световен план е по-динамичен поради промяната на лунната фаза в 17:14 часа – фаза Първа четвърт. Слънцето в Стрелец и Луната в Риби образуват аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса помежду им) и се очертава конфликт на нашата същност и его с моментната ни емоционалната нагласа към чуждите желания и воля. Слънцето и Луната от хороскопа на тази фаза правят дисхармоничен аспект с Марс от хороскопа на България. Той има връзка с властта и управлението, така че, скъпи управляващи, моля за благоразумие при взимането на решения. Възможни са както частични, така и оставки „в комплект“, а също и да бъде опетнена по някакъв начин държавата ни. В часовете от 17:14 до 23:26 Луната в Риби е „без курс“. В 23:27 часа тя преминава в самоуверения енергичен и борбен Овен. От дни на задкулисни игри и интриги навлизаме в дни на директен подход и активно действие, клонящо в определени ситуации към агресия или арогантност в поведението. Но поне ще знаем какво да очакваме, докато Луната в Риби е променлива, потайна и „хлъзгава“ като типичните представители на знака.

На 16 декември не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. А на 17 и 18 декември не се препоръчват операции на лимфната система, отстраняване на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, на пръстите и глезените на краката, поставянето на ваксини и упойващи медикаменти/вещества.

Времето – на 16 декември облачността ще бъде по-разкъсана, като тенденцията е към заоблачаване и по-влажно време през следващите дни. В нощните часове на 16-ти срещу 17-ти, както и на 17 декември може да последват и валежи от сняг, по-активни в планинските райони. Следват и няколко по-слънчеви дни при Луна в Овен след 18 декември.

Желая ви приятни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)