Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 януари 2016

Вашият хороскоп за 17 и 18 ноември

17 ноември 2015

На 17 ноември в 09:25 часа българско време Луната преминава във въздушния знак Водолей. При Луна във Водолей сме по-комуникативни, но и по-неангажирани емоционално с грижите на другите хора. Ще сме склонни да гледаме напред във времето и ще ни вълнуват повече глобални въпроси, отколкото личните проблеми на близки и познати. Водолеят е дружелюбен знак, приятелски настроен, но малко склонен да промени мнение или решение, особено ако не му дадете доказателства и аргументи. В такива дни имаме повишена интуиция, желание да работим в групи, да разрешаваме въпроси, касаещи повече хора, отколкото да се занимаваме с ежедневните битовизми. Следващите два дни и половина са благоприятни за решаване на важни политически, енергийни и всякакви други по-глобални въпроси, за научно-технически изследвания и анализи, за семинари и конференции, за срещи с приятели и съмишленици, т.е. за всякакви събрания и дейности, свързани с организации.

На 17 и 18 ноември не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, както и за процедури, подобряващи кръвообращението. Избягвайте стреса, продължителното натоварване на очите и краката. Храната е желателно да бъде богата на натриев хлорид, витамин С и В2.

На 17 ноември Луната образува хармонични аспекти първо с Марс, после със Сатурн в Стрелец, а в следобедните часове и с Венера във Везни. Тези аспекти на планетите носят позитивна енергия и добри възможности за успех и постижения, за добри финансови постъпления, за вълнуващи интимни преживявания и всякакви други подаръци от съдбата за родените под знаците и най-вече през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. При някои от представителите на знака Везни може да има финансови или интимни дилеми, както и разочарования от бизнес партньори. Венера е в точен съвпад с Черната Луна – Лилит и съществува опасност от семейни скандали, заради изневери, прояви на насилие дори от ревност, финансови загуби, вследствие прекомерно желание за печалби, за кражба на ценности и по-големи суми пари. Внимавайте какво ви предлагат срещу пари и не приемайте рисковани и незаконни предложения. Това важи и за служителите на закона. Енергиите на този ден са по-неблагоприятни за родените под знаците и най-вече през първата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за родените през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Енергията ви е нестабилна, а и предизвикателните аспекти на Луната към вашите слънчеви знаци може да създават напрежение и да имате затруднения в работата и в общуването с хората. За Водолеите съм малко с резерви, тъй като мунданно Луната образува благоприятни аспекти, но тя образува символично Новолуние със Слънцето на родените под знака Водолей и енергията ви може да е понижена, да чувствате недостиг на сили или желание да действате по-активно. Не е и препоръчително да се натоварвате. Денят няма да е чак така предизвикателен за онези от вас, които имат хармонични аспекти към Слънцето си в рождения хороскоп.

На 18 ноември Луната транзитира през втората декада на знака Водолей и е в хармоничен аспект със собствения си планетен управител Уран, който е в знака Овен. На този ден тя е в хармонични аспекти към Слънцата на родените вече през втората декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще сте изпълнени с енергия и добро настроение, с нови идеи. Ще се радвате на неочаквано положително развитие на някои от делата ви, на подкрепа и на ползотворни контакти през деня. Аспектите на Луната на този ден са по-неблагоприятни за родените предимно през втората декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за родените през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Телците да бъдат по-внимателни на работното си място и в общуването с висшестоящи. Лъвовете да бъдат по-толерантни с партньорите си или с опоненти, за да избегнат конфронтация и негативни резултати. Скорпионите може да са ангажирани с различни семейни дела и въпроси, свързани с роднини и това да ги натовари. Водолеите да изключат по възможност дразнителите от обкръжението си и да не рискуват в нищо. Представителите на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби от първата и втора декада на знаците трябва да бъдат доста по-мобилни и да се приспособяват към другите на 17 и 18 ноември, ако искат да преминат по-спокойно дните им. Дори и да чувствате, че няма „светлина в тунела“, изчакайте търпеливо и нещата ще си дойдат на мястото.

Времето – през следващите два дни очаквам постепенно облачността да се разкъса и времето да бъде приятно за месеца като цяло. В сутрешните часове не са изключени мъгли. В сряда може да има по-променлива облачност на места.

Желая ви приятни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)