hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Вашият хороскоп за 17 и 18 юни 2016

17 юни 2016

Растящата Луна продължава своя транзит през знака Скорпион на 17 и 18 юни. 17 юни се очертава като по-напрегнат в обществено-политически аспект ден – Луната съвпада с ретроградния Марс в Скорпион и това прави деня опасен в мунданен план за по-тежки инциденти (особено във вода), атентати, аварии в атомна централа/в мина или с тръбопроводи, пожари, показни убийства и други прояви на насилие. В обществото и в парламента напрежението ще бъде високо. Скорпионската енергия създава предпоставки за секс скандали, за финансови и данъчни злоупотреби, за нови разкрития около извършени престъпления. В личен план Луната и Марс в Скорпион са дисхармонично разположени за родените под знаците и предимно през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Планирайте добре задачите си за деня и не се натоварвайте прекалено, избягвайте конфликти и рисковани действия. Както се казва, стойте далеч от неприятностите. Планетите са по-благоразположени на този ден за родените под знаците и предимно през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще притежавате силна воля, сила и издръжливост за изпълнение на целите ви. Ще срещате по пътя към осъществяването им нужната подкрепа от точните за целта хора.

От 16:52 часа българско време на 17 юни до 04:34 часа на 18 юни Луната е „без курс“. В 04:35 часа на 18-ти тя преминава в огнения подвижен знак Стрелец. През следващите три дни се повишава желанието за усъвършенстване – придобиване на нови знания и предаване на вече усвоени. Ще се повиши интересът към пътувания и далечни места, ще ни вълнуват по-глобални въпроси, ще бъдем по-експанзивни и директни с хората в общуването. Ще сме склонни към решителни действия и риск. Ще се нуждаем от положителната оценка и одобрението на хората, за постигане на по-голям авторитет в обкръжението си. Позицията на Луната в огнен знак изисква предпазване от пожари и експлозии, за инциденти при пътувания с влак или по време на конна езда, за травми при спортни състезания, за наранявания с огнестрелно оръжие или с режещи машини/инструменти. Ограничете алкохола и мазните храни. Вземете превантивни мерки срещу кожни изгаряния, предпазвайте се от интоксикации и при къпане в море/други водоеми.

На 18 юни Луната в Стрелец е в дисхармоничен аспект с Меркурий в Близнаци. В късните часове на деня и през нощта срещу 19 юни се активира и мощен таоквадрат на Луната и Сатурн в Стрелец с Меркурий в Близнаци и Нептун в Риби. В съботния ден родените под знаците и предимно през първата декада на Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог трябва да бъдат предпазливи зад волана и да не превишават скоростта по пътищата, ако пътуват. Опозицията на Луната с Меркурий (ъгъл от 180 градуса между планети) създава предпоставка за транспортни инциденти, за високо нервно напрежение и спорове с околните. А аспектът и на Нептун към тях допълнително подсилва опасността за разочарования и интриги, за лъжи и за измами (особено телефонни и документални); за загуба/кражба на мобилни телефони, на пътнически багаж, на документи, ключове, автомобил или лична/служебна информация. Използвайте космичната енергия за творчески дейности, за подпомагане на хора в нужда, за обучение, за приятелски и семейни контакти с позитивни хора и ако е необходимо – за лечение. По-спокоен и с положителни преживявания е денят за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. В мунданен план планетите и на 18 юни повишават желанието за противопоставяне с властта и с контролни органи. Опасността за насилие над и между млади хора, за тежки военни нападения и атентати, за инциденти в предприятия и природни катаклизми по света е повишена отново. По-уязвими държави на 17 и 18 юни са Венецуела, Германия, Испания, САЩ, Австралия, Афганистан, България, Ирак, Куба, Мексико, Румъния, Турция, Холандия, Чили и други.

Времето – ще става все по-горещо в следващите дни, особено в почивните. Но облачност няма да липсва, а на 17 юни в следобедните и вечерни часове може да има изненади на места от градушка и краткотрайни гръмотевични бури, поради съвпада на Луната с Марс в Скорпион.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)