Вашият хороскоп за 21, 22 и 23 ноември

Вашият хороскоп за 18 и 19 август

18 август 2015

На 18 и 19 август растящата Луна преминава през знака на баланса, красотата и любовта Везни. Тези два дни са благоприятни за разрешаване на финансови или юридически въпроси, за романтични срещи и любов, за покупка на културни и други ценности, за посещение на културни мероприятия, за дипломатически преговори и т.н. В мунданен план нощните часове на 18 срещу 19 август, както и на самия 19 август се очертават доста напрегнати и с повишена опасност за скандали в обществото, за липса на разбирателство между държави или в различни организации, за експлозии, транспортни и други инциденти, за природни катаклизми и т.н. През тези два дни не се препоръчват операции на бъбреците, надбъбречните и околощитовидните жлези, на пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, яйчниците, далака, липосукция на бедрата, за пластични операции и естетически корекции. По време на растяща Луна не се препоръчват по принцип операции, освен ако не са животоспасяващи. Възможни са кръвоизливи, усложнения и инфекции, по-забавен възстановителен процес като цяло. Желателно е да приемаме храни с повишено съдържание на калиев и натриев фосфат, витамини А и Е. Ограничете консумацията на пържените, тестени и сладки храни. Захарта може да замените с мед.

От двата дни по-хармоничен като цяло в мунданен план е 18 август. Луната образува благоприятен аспект с Марс в Лъв. Най-успешни и облагодетелствани на този ден в личен план ще бъдат родените под знаците и предимно през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, както и някои от представителите на знака Везни, родени през септември и с хармонични аспекти към Слънцето си в рождения хороскоп. Ще успявате ясно и категорично да изразявате мнението си, ще сте заредени с достатъчно енергия и сили, за да постигате целите си и да постигнете авторитет сред хората. Благоприятен ден за финансови сделки и капиталовложения, за интимни срещи и обяснения в любов. Не по този начин стоят обаче нещата при родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Рак, Козирог, Телец, Дева, Скорпион, Риби и при някои от представителите на септемврийските Везни, които имат неблагоприятни към Слънцето си аспекти в рождения хороскоп. Това вие няма как да го знаете, ако не сте се обръщали досега към астролог. Но можете да следите развоя на събитията през деня и сами да усетите влиянието. За всички изброени знаци денят може да протече както по-динамично, така и по-затруднено от обикновено. Разпределете ангажиментите и планирайте задачите си така, че да не се чувствате претоварени, изнервени и да водите битки с вятърни мелници. Бъдете внимателни и за травми, инциденти и неприятности.

На 19 август Луната във Везни в сутрешните часове все още прави дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог, който се активира още в нощните часове на 18 срещу 19 август. След 11 часа се активира дисхармоничният аспект на Луната и с Уран в Овен. Денят се очертава доста динамичен и напрегнат като цяло както в световен, така и в личен план за родените предимно през втората и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион, Риби от същите две декади. Възможно е обтягане на отношенията както в работата, така и в дома или навън. Предпазвайте се от инциденти. Добрата новина е, че Луната във Везни прави хармоничен аспект със собствения си планетен управител Венера, която е в огнения Лъв. При родените под знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Стрелец ако не в друго, то поне в любовта и партньорствата ще им върви и могат да разчитат на подкрепа от тяхна страна. Може да очаквате благоприятно развитие също на финансови въпроси, подаръци и придобивки.

Времето – като цяло се очертава разкъсана облачност през следващите два дни. Но на 18 срещу 19 август, както и на 19-ти вятърът ще се усили. Възможни са валежи с гръмотевични бури на места в североизточните и западните части на страната. Луната в аспект с Плутон и Уран създава предпоставка и за градушки.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)