hs-2015-12-d-large_web

Вашият хороскоп за 18 и 19 април 2017

18 април 2017

На 18 и 19 април Луната е в знака Козирог. На 18 април Луната съвпада с планетата Плутон и заедно активират неблагоприятен аспект с Юпитер във Везни. Тези аспекти в световен план създават предпоставка за тежки аварии и инциденти, насилие, експлозии, атентати и природни катаклизми. Уязвими места за инциденти са гористите местности и планините, мините, атомните централи, асансьорите, шахтите, метрото, строежите и т.н. Плутон е планета с тежко въздействие и в емоционално отношение на този ден, тъй като съвпада с Луната, управляваща емоциите и инстинктите. По-уязвими са родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Чувствата и желанията ще са доста силни и преживяванията – дълбоки. Някои хора може да сe чувстват силно напрегнати, а емоциите да изригват неочаквано и мощно. Не рискувайте на този ден в нищо, запазете спокойствие и хладнокръвие в критични моменти. Не позволявайте да ви манипулират и притискат. Възможни са интензивни емоционални преживявания и тревожност, а в чисто физически аспект – главоболие, ставни болки, жлъчни и стомашни колики, затруднени движения при болните и възрастни хора, интоксикации. Внимавайте за инциденти и неприятности, особено представителите на първите четири знака. Денят е добър за осъзнаване на вътрешните ни потребности от промени и трансформация, за йога, за освобождаване от старото и изхвърляне на ненужното в живота ни, за изчистване на дома и пречистване на организма от токсините. Началото на новата работна седмица е по-ползотворно за родените под знаците и най-вече през втората третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Концентрацията ви е добра и целите – по-изпълними. Ще съумявате да планирате правилно задачите си и ще имате енергията и шанса да постигнете много добри резултати. Хармоничният аспект на Луната и вашето Слънце гарантира и разбирателство във взаимоотношенията с хората, добро физическо и емоционално състояние, възможност за добри изяви в публичното пространство за известните в обществото.

На 19 април Луната в Козирог образува дисхармоничен аспект със Слънцето и Уран в Овен, а хармоничен аспект с Марс в Телец и Венера в Риби в часовете преди 12:57. По-внимателни през първата половина на деня трябва да бъдат родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и родените през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Възможни са както затруднения в контактите и работата, така и неочаквани обрати или непредвидени обстоятелства, които да ви изнервят. Трудно ще вървят преговори в обществото, не са изключени и по-сериозни конфликти, затова трябва да мислим по-глобално и в интерес на повече хора, отколкото за себе си и собствените си облаги. Този ден също е силно натоварен енергийно и звездите създават предпоставка в световен план за тежки аварии, инциденти от различно естество, протести и по-крайни реакции, военно-въздушни атаки в страните с военни действия, природни бедствия и т.н. По-уязвими държави са Албания, Германия, Дания, Западна Самоа, Израел, Ирак, Ирландия, Куба, Латвия, Македония, Нова Зеландия, Перу, САЩ, Сирия, Швейцария и т.н. Хармоничният аспект на Луната в Козирог с Марс в Телец зарежда със сили и енергия родените през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Дава възможност да преодолеете всяка трудност и да отстранявате всеки свой конкурент с един динамичен, но не агресивен стил на поведение. Добър ден за вас за физическо натоварване и разрешаване на важни финансови въпроси. Хармонията между Луната и Венера ще усетят по-осезаемо в интимните или бизнес отношения, както и по отношение на финансовите въпроси родените под знаците и с Венера в Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Още по темата: Хороскоп за месец април 2017

В 12:57 часа на 19 април Луната е във фаза Последна четвърт, а в часовете между 12:57 и 13:52 Луната е „без курс“. В този интервал не е добре да подписвате важни договори и споразумения, да поставяте ново начало на отношения или начинания, да взимате важни за бъдещето решения или да предприемате рисковани действия. В 13:53 часа Луната навлиза във въздушния знак Водолей. Този зодиакален знак ще ни оказва влияние през следващите два и половина дни. Под влиянието на Водолей и неговият управител Уран ще сме по-малко емоционални, много по-общителни и отворени към света, с бърза мисъл и реакции, с повишена интуиция и нестандартно поведение. Втората половина на деня, както и следващите два дни, е благоприятен за науката и техниката, за обучение, за хуманитарни и групови дейности, за решаване на глобални въпроси, за взимане на важни политически решения относно енергетиката и всякакви нови проекти. Още с навлизането на Луната във Водолей, тя прави неблагоприятен аспект с ретроградния Меркурий в Телец, който ще затруднява мисленето и съответно взимането на правилни неемоционални решения, както и общуването при родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. В по-малка степен втората половина на деня е по-трудна и за родените през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ако имате възможност, отложете важните срещи и решения, подписването на договори или уреждането на документи за следващ ден, за да избегнете грешки и проблеми в контактите с околните. Ако ви предстои пътуване, прегледайте автомобила за изправност и шофирайте по-внимателно. Пазете документите и информацията си от загуба или кражба. Възможни са нарушения в комуникациите и връзките, технически проблеми с апаратура, в електрониката и транспортните средства. Засилва се недоволството на работници и служители от различни браншове в обществото. Проблематични са преговорите и търговските сделки. Втората половина на деня се очертава по-спокойна и по-успешна за родените под знаците и най-вече през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната във Водолей е в хармоничен аспект с вашето Слънце, което ще подпомага и стабилизира както физическото ви и емоционално състояние, така и общуването – в бизнес или в интимен план. С лекота ще усвоявате и използвате нови знания и информация, ще се радвате на добри резултати от контактите ви с хората, ще имате подкрепата им и безрезервната обич на близките. Вечерта можете да организирате приятелски купон или някаква приятна изненада за любимия човек.

На 18 и на 19 април до 13:52 часа не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Уязвими са ставите, зъбите и кожата, а гръбначният стълб и костите за травми. С навлизането на Луната във Водолей стават уязвими кръвообращението и нервната система. Втората половина от деня е благоприятна за процедури, подобряващи кръвообращението и успокояващи нервната система.

Времето – на 18 април очаквам да се задържи облачното време и по-ниските температури, заради усилването на вятъра, а в часовете около 11, 16–17 и 19–22 часа може да има и по-интензивни валежи от дъжд, а на места и гръмотевични бури. Не е изключено някъде да падне и градушка. По-начумерена може да бъде и първата половина от деня на 19 април, но тенденцията е за постепенно разчистване на облаците през втората половина на деня, но подобрението във времето може да се усети по-осезаемо на 20 април. Хороскопът на лунната фаза Последна четвърт показва тенденция за една топла и приятна пролетна седмица като цяло. По-ветровито, превалявания от дъжд и временно понижение на температурите може да се очакват през уикенда – на 22 и 23 април.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)