hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 18 и 19 октомври 2016

18 октомври 2016

На 18 октомври Луната в Телец е „без курс“ почти през целия ден – до 17:30 часа българско време, което прави деня неефективен за важни дела и решения в дългосрочен план. Денят е подходящ основно за довършителни и рутинни дейности. По-дисхармоничен е като цяло за родените през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Внимавайте за грешки и неразбирателства поради объркване и разсеяност. Избягвайте рисковани действия. Въпреки Луната „без курс“ позицията й в Телец е по-благоприятна в енергийно отношение за родените под знаците и предимно през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Правилата за Луна „без курс“ са валидни и за вас, но часовете до 17:30 ще бъдат много по-спокойни и успешни за вас.

В 17:31 часа на 18 октомври Луната преминава в знака на интелекта и комуникациите Близнаци. Още с преминаването си във въздушните Близнаци Луната образува неблагоприятен аспект с Венера, която на този ден сменява знака – от Скорпион тя преминава в Стрелец, където ще бъде до 12 ноември. Когато Луната е в Близнаци се активират комуникациите, обмяната на информация, повишава се желанието за придобиване на знания и умения, за изразяване на мнение и т.н. А неблагоприятният й аспект с Венера може да повиши у някои хора емоционалността, желанието за флирт и разнообразие, които от своя страна да създадат напрежение в отношенията и партньорствата, прояви на ревност при родените най-вече през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Не позволявайте на телефонни измамници да ви лъжат и ви измъкват парите, да се впускате с големи суми пари в хазартни игри или да давате пари в заем, тъй като във вечерните часове се повишава опасността от измами, кражби, крупни обири на пари и ценности, както и загуба на пари при залагания и други хазартни игри. Не давайте поводи за ревност на своите партньори, ако не искате да имате напрежение в отношенията и дори раздели. Вечерните часове са по-хармонични за родените под знаците и главно през първата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще се радвате на приятни мигове с любимите си хора и с приятели, ще споделяте и обменяте интересни и нови идеи, ще се радвате на хармония в обкръжението си.

На 19 октомври Луната в Близнаци активира неблагоприятни аспекти с Нептун в Риби и Сатурн в Стрелец – образуват конфигурация таоквадрат, която създава силно напрежение в личен и в световен план. Повишава се опасността от измами, неприятности с емигранти, скандали и задкулисни действия в политиката, екологични замърсявания, природни бедствия, а в личен план – от интриги и клюки, кражби, интоксикации от всякакъв род, алергични прояви и т.н. По-уязвими в личен план са родените под знаците и най-вече през втората декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Не споделяйте личните си тайни и планове с всеки, не се доверявайте и се пазете от измами. Възможна е загуба също на документи или информация, повреда в автомобила или на уреди в дома / офиса. 19 октомври е по-ползотворен ден за родените под знаците и предимно през втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната във вечерните часове активира благоприятни аспекти с Меркурий във Везни и с Уран в Овен, които носят възможност за приятни изненади и срещи с приятели, интелектуални разговори с интересни личности и т.н.

На 18 и 19 октомври не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на заболявания на дихателната и нервната системи. Храната трябва да бъде по-богата на протеини. Мазнините ще се усвояват от организма по-лесно. Препоръчителни са също дихателните упражнения и разходката на чист въздух. Избягвайте задимени и непроветрени помещения, пазете горните крайници от травми.

Времето – очаквам както през следващите два дни, така и до края на седмицата да се задържи облачно и дъждовно времето, като едва в неделя има шанс за един ясен и слънчев почивен ден.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)