hs-2005-37-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 19 и 20 ноември

19 ноември 2015

На 19 ноември Луната все още е в знака Водолей, като в 08:27 часа българско време е фаза Първа четвърт. От 10:19 до 14:21 часа на 19 ноември Луната е „без курс“. В този интервал от часове вършете рутинни задачи и не предприемайте нови начинания. Тези звездни разположения зареждат деня с много динамика и създават опасност за продължение на напрежението през следващите няколко дни в световен план. Още с преминаването на Марс в знака Везни, преди дори да са се активирали най-неблагоприятните му аспекти с Уран и Плутон, машината на тероризма се задейства. Както видяхме, няма нито една подготвена държава за терористичните атаки, а терористите показаха на света неадекватността на тайните служби в Европа. А толерантността по отношение на бежанците се оказа проява на слабост. В периода до 4 януари 2016 година света е уязвим от терористични нападения, а това налага сериозна работа от страна на полицията и най-вече на тайните служби, чиято работа се състои именно в това да разкриват в зародиш подобни действия, не постфактум.

На 19 ноември Слънцето и Меркурий в Скорпион в сутрешните часове образуват предизвикателен аспект квадратура с Луната във Водолей, а и Луната „без курс“ до 14:21 часа създава предпоставка за объркване, грешни и неадекватни действия. Денят до 14:21 часа е по-труден и динамичен за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Може да бъде затруднена комуникацията между хората, да са по-превъзбудени от обикновено, да се взимат твърде емоционално решения. В 14:22 часа Луната преминава във водния знак Риби. След този час динамиката се измества в живота на родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Във вечерните часове Луната съвпада с Нептун и заедно правят аспект квадратура към Сатурн в Стрелец. Възможни са разочарования, поява на страхове, а в здравословен план хранителни разстройства и инфекции. Внимавайте за интоксикации и ограничете приема на алкохол. По-спокойна се очертава вечерта за родените през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Влиянието на напрегнатия аспект на Луната в Риби със Сатурн постепенно отшумява след 11 часа на 20 ноември. Луната транзитира през втора декада на знака и активира неблагоприятен аспект към Слънцето на родените през втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Не влизайте в конфликти и се предпазвайте от интриги и неприятности. Хармоничният аспект на Луната с Плутон в Козирог ще подпомага действията и решенията на родените през втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. За вас денят може да бъде много по-спокоен и успешен, стига де бъдете задълбочени и постоянни.

На 19 ноември не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. На 20 ноември не се препоръчват операции на лимфната система, премахване на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, пръстите и глезенните стави, поставяне на ваксини. Трябва да се внимава и при поставянето на упойки по време на медицински изследвания и интервенции, поради повишената чувствителност към тях на този ден.

Времето – на 19 ноември може да се очаква променливо време, а в следобедните и вечерни часове – заоблачаване като тенденцията за облачно време и мъгли в сутрешните часове се запазва за 20 ноември.

Желая ви приятни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)