hs-2014-18-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 19 и 20 октомври 2017

19 октомври 2017

На 19 октомври Луната все още е в знака Везни, като в 22:12 часа българско време е Новолуние във Везни на 26 – 27 градуса, което е в точна опозиция с Уран в Овен – аспект, създаващ напрежение в мунданен и в личен план както на самия ден, така и през следващите две седмици. В личен план може да възникне напрежение в ежедневието, във взаимоотношенията с хората или в работата при родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Уран е предвестник на внезапните събития и неочакваните обрати. Оказва силно влияние върху нервната система и емоциите при посочените знаци могат да станат доста експанзивни. Трябва да бъдат особено внимателни за тежки разриви в отношенията си с околните, както и за някакви неприятности или инциденти. Избягвайте пътуване със самолет на 19-ти. Везни е знак на справедливостта и хармонията. Много от вас ще се разбунтуват срещу несправедливости, въпреки желанието да не се нарушава мира и баланса в обкръжението. Но, ако искате да не скъсвате важни за вас връзки и партньорства, добре е да се въздържате от крайни изказвания, решения или действия. Както 19 октомври, така и дните от следващите две седмици ще носят положителни изненади за родените под знаците и най-вече през третата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Дните след Новолунието са благоприятни за нови начинания и проекти, а самият 19 октомври – за изчистване на организма от токсините за желаещите да подобрят функциите на органите и системите в организма си. Денят не е добър за силно физическо и емоционално натоварване. В мунданен план аспектът на Новолунието с Уран създава опасност за сериозни трусове както на политическата световна сцена, атентати, природни бедствия, нарушаване на връзките за комуникация или прекъсване на електричеството, военно-въздушни атаки, тежък авиационен инцидент или похищение на самолет. Тъй като Слънцето в мунданната астрология се свързва с най-високите слоеве на властта – президент, премиер, то не е изключено падането от власт или инцидент с президент или премиер. По-уязвими държави Германия, Дания, Ирак, Ирландия, Португалия, Румъния, Сирия, Турция, Швейцария, Япония и т.н.

Вижте още: Хороскоп за месец октомври 2017

От 22:12 часа българско време на 19-ти до 04:41 часа на 20 октомври Луната е „без курс“, като в 04:41 часа на 20-ти тя преминава във водния знак Скорпион. Като се вземе под внимание естеството на знака Скорпион и неговият планетен управител Плутон, свързани с волята, силата и голямата власт, то на 20 октомври ще сме подвластни на силните желания, воля и стремеж към доминиране над другите. Чувствата и преживяванията са дълбоки, мисленето също е задълбочено – Меркурий е в знака Скорпион от 17 октомври. Проблемът е, че Скорпионът е всеизвестен със своята отмъстителност и манипулативност. Разбира се, това е валидно само за по-ниско интелигентните и нееволюиралите хора. Този ден е благоприятен за разкриване на тайни и престъпления, за изследователска работа, за уреждане на финансови или наследствени въпроси, за разрешаване на наболели въпроси в обществото, свързани с престъпността, корупцията, кредитите, финансовите задължения в различни направления. Луната на този ден е в съвпад с Меркурий и Юпитер в Скорпион. Денят може да бъде доста емоционален за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Възможно е преценките ви за хората и в определени ситуации да бъдат по-емоционално оцветени, което от своя страна да доведе грешки и в решенията ви. Разчитайте на интуицията си, тя няма да ви подведе, но не прибързвайте. Емоциите могат да изригнат в общуването, което да е затруднено от острите реакции и думи от страна на някои хора. Не се поддавайте на манипулации и натиск, шофирайте по-внимателно зад волана. Денят ще бъде доста по-спокоен и продуктивен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Съвпадът Луна, Меркурий Юпитер е добър за науката и изследователската работа, за разрешаване на важни въпроси в работата на полицията, армията, прокуратурата и съда. Но с каквото и да се занимават, денят за родените под тези четири зодиакални знака ще имат много ползотворни контакти с възможности и за бъдещо разгръщане на съвместното сътрудничество и бизнес. Денят е благоприятен за вас за интелектуални и търговски дейности и контакти, за обучение, за участие в състезания и конкурси, за уреждане на юридически въпроси и взаимодействие с институции.

На 19 и 20 октомври не се препоръчват въобще операции, тъй като при Новолуние енергията ни е в своя минимум и опасността се състои в това, че човек с много слаб организъм или е твърде възрастен може да не издържи операцията. На 19-ти не са препоръчителни най-вече операции на бъбреците, а на 20-ти – на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуировки.

Времето – на 19-ти очаквам да бъде все още топло и слънчево, на места с усилване на вятъра. На 20 октомври може да има и разкъсана облачност с тенденция към увеличаване и понижение на температурите през следващите два дни. В хороскопа на Новолунието има ясни индикации за застудяване и усилване на вятъра като в някои дни през следващите две седмици може да се очакват и бури.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)