hs-2007-34-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 19 и 20 септември 2016

19 септември 2016

На 19 септември в 07:59 часа българско време Луната навлиза в земния знак Телец, където ще бъде и на 20 септември. Луната постепенно намалява до Новолунието на 1 октомври и това е благоприятен период за довършване и приключване на започнати дела и взаимоотношения, за планови оперативни интервенции (но след 22-ри, когато и Меркурий ще бъде в директен ход). Луната в Телец на 19 и 20 септември ще акцентира върху нашите ценности и притежанията, финансовите дела, социалните контакти, удоволствията, близостта и споделянето. За да бъдем в хармония със себе си и околния свят ще се нуждаем от красотата в обкръжението ни. Ще бъдем по-търпеливи, практични и издръжливи на натоварване, ще се стремим към уют и спокойствие. Няма да сме склонни да действаме прибързано или да рискуваме. Добър дни за покупка на картини, скулптури, красиви дрехи или бижута. За покупка на скъпа техника, автомобил или телефон по-добре изчакайте да мине 22 септември, когато Меркурий ще стане директен.

В първия работен ден на новата седмица, 19 септември, Луната в Телец ще бъде с по-положително влияние както в емоционален и физически аспект, така и по отношение на делата и взаимоотношенията с околните за родените през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Докато за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей и в по-малка степен за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада Луната в Телец ще оказва по-дисхармонично влияние и това налага повече усилия от ваша страна, защото по пътя на осъществяването на своите планове може да срещнете затруднения и пречки. А повечето случаи те действат изнервящо, ако не друго. Основните ни нужди са свързани с постигане на стабилност, комфорт, да бъдем подсигурени, обичани и нахранени добре. Телецът е знак, управляван от Венера, но за разлика от Везните, за които на първо място е любовта и хармонията, той се нуждае главно от спокойствие и уют. Затова не се натоварвайте твърде много и завършете деня си като отидете на театър, кино, концерт или на вечеря в приятен ресторант.

На 20 септември в сутрешните часове Луната в Телец образува голям земен тригон с Меркурий в Дева и Плутон в Козирог, а заедно с Нептун в Риби образуват интересна и положителна за деня като влияние конфигурация „Хвърчило“. За много от нас ще се появят интересни възможности и предложения в работен или в личен план. Оформили са се доста хармонични аспекти в конфигурацията и е много важно да не бъде изпуснат момента, ако го подминете с лека ръка. Друга възможност може и да не се появи по-късно. На този ден звездите ще подкрепят най-много родените през втората и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще сте изпълнени с енергия и вдъхновение. Добрата интуиция, търпение и постоянство ще ви носят положителни резултати и хармония в отношенията с хората. Добър ден за оформяне и работа с документи, за писане и преподаване, за творческа работа, за материализиране на целите като цяло. Онези, които изберат мързелуването и отдаването на удоволствия и вкусна храна, ще пропуснат шансовете, предоставени им от съдбата. 20 септември е по-дисхармоничен като цяло ден за родените през втора и трета декада на знаците Лъв, Скорпион, Водолей и в по-малка степен за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от тези две декади. Опитайте се да се поставяте на мястото на другите и не бъдете твърде взискателни. Пътят към баланса и хармонията е постлан с компромиси. С инат не всичко се постига. В графата при дисхармоничните за деня не мога да поставя изцяло родените през втора и трета декада на Телец, тъй като вашето Слънце е подкрепено от Меркурий в Дева, Плутон в Козирог и Нептун в Риби. Дори и да чувствате липсата на енергия и емоционален дисбаланс на този ден, все пак не мога да ви причисля към по-затруднените в никакъв случай. За някои от вас денят дори може да се окаже доста ползотворен, ако съумеете да запазите спокойствие. Защото само когато сте спокойни взимате правилни рационални решения.

На 19 и 20 септември не се препоръчват операции на гласните връзки, долната челюст (включително и на долните зъби), щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици. Ограничете сладките и тестени изделия, като цяло количеството храна. Храната е добре да бъде с по-високо съдържание на натриев сулфат, витамини А и Е. През тези два дни организмът ни се нуждае от повече течности.

Времето – Луната в Телец не обещава горещи дни и най-вероятно е температурите да се понижат през първите два дни на новата седмица. Но и аспектите й с останалите планети са хармонични, което ме кара да мисля, че освен по-разкъсана облачност, понижаване на температурите и леки превалявания от дъжд тук-там, друго по-съществено не очаквам от времето. Едва към четвъртък и петък може да се очаква по-сериозна промяна във времето и валежи, тъй като тогава планетите образуват доста предизвикателни аспекти. Както оказват влияние върху хората и процесите на Земята, вярвате или не, така оказват влияние и върху времето.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)