hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 19 и 20 юни 2016

19 юни 2016

На 19 юни в сутрешните часове Луната в Стрелец все още участва с аспектите си в предизвикателния таоквадрат със Сатурн, Юпитер и Нептун, активиран още във вечерните часове на 18 юни. Тези аспекти постепенно се разпадат през втората половина на деня, затова родените под знаците и особено през втората декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог трябва да са по-предпазливи и емоционално по-сдържани на този ден. Почивайте активно, уединете се и ако не се налага, не пътувайте до обяд. Звездите са по-благосклонни на този ден към родените под знаците и предимно през втората декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Благоприятният аспект на Луната към вашия слънчев знак носи спокойствие, добро физическо и емоционално състояние, хармония с околния свят, стига да нямате в рождения си хороскоп планети в посочените по-горе уязвими знаци (особено в първите четири). Луната образува хармоничен аспект във вечерните и нощни часове с Уран в Овен. Много от вас ще се чувстват изпълнени с енергия, нови идеи и желание за забавления и срещи с приятели.

В първия работен ден на новата седмица, 20 юни, чудесният аспект на Луната с Уран е активен до около обяд. Възползвайте се от него и свършете важните си дела. В 14:02 часа е Пълнолуние в 29-ти, „критичен“ градус, на знака Стрелец. Всичко започнато като действия или подготовка за нещо на по-ранен етап сега може да достигне своята кулминация и да бъде приключено или завършено. В дните на Пълнолуние е благоприятно също провеждането на лунната диета и изчистването на организма от токсини. В рамките на 24 или 36 часа, ако го позволява здравословното състояние, може да се приемат само вода, билков чай и/или прясно изцедени плодово-зеленчукови сокове без подсладители и сол. Енергията и емоциите в такива дни са променливи и нестабилни. Склонни сме да проявяваме прекалена чувствителност в такива дни. По статистика Пълнолунията са дни, в които кулминират всички емоции и неразрешени проблеми, затова се въоръжете с търпение. Денят, а също и следващите две седмици, е по-благоприятен за родените под знаците и предимно през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Повече напрежение и предизвикателства както на самия ден, така и през следващите две седмици могат да имат родените предимно през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог. След 15 часа напрежението постепенно ще намалее за вас. Критичният 29-ти градус на Пълнолунието в Стрелец може да окаже по-съществено влияние и да възникнат някакви кризисни ситуации през следващите две седмици както в България (по-скоро трусове в управлението), така и в Австралия, Бразилия, Гърция, Египет, Пакистан, Израел, Ирландия, Исландия, Колумбия, Косово, Непал, Турция, Япония и т.н.

От 14:02 до 14:55 часа българско време на 20 юни Луната е „без курс“ – в този интервал не вършете важни дела, а само рутинни. Не предприемайте рисковани действия. В 14:56 часа тя преминава в земния знак Козирог. Появяват се повече отговорности и задачи, които трябва да се свършат. Хората гледат по-сериозно на ангажиментите си, стават по-отговорни и предпазливи при Луна в Козирог. Предизвикателното влияние на Луната се прехвърля след този час за деня върху родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. След 13 часа Луната активира неблагоприятен аспект с Венера, която от 18 юли вече а в знака Рак (до 11 юли вкл.). Изисква се повишено внимание във финансовите дела и в партньорствата. Някои от вас може да се почувстват недооценени или недостатъчно обичани, а други да загубят пари или други ценности. Предпазвайте се от кражби и измами, не се доверявайте на всеки. Не позволявайте на моменти емоционални състояния да нарушат иначе стабилни взаимоотношения. А на придобивки, подаръци, добри приходи и романтични приключения от „малката благодетелка“ Венера в Рак могат да се радват родените под знаците и с Венера в рождения хороскоп Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби. За родените под знака и с Венера в Рак влиянието ще бъде най-силно. Ако обаче рождената ви Венера в Рак е с твърде предизвикателни аспекти (квадратури от 90 градуса или опозиции от 180 градуса), тогава влиянието й няма да бъде благоприятно както при Венера с хармонични по рождение аспекти. Венера в Рак е мила и сърдечна, привързана към семейството и се нуждае от емоционална и финансова стабилност. Най-неблагоприятни са аспектите на Венера в края на месец юни и в началото на юли към Плутон и Уран. А това е период, който отново става критичен и много трябва да се внимава с финансите и взаимоотношенията с партньорите – в световен и в личен план за родените през втората и трета декада на Овен, Везни и Козирог, както и за Раците с неблагоприятно аспектирана по рождение Венера в Рак.

На 20 юни не се препоръчват изобщо оперативни намеси, поради повишената опасност от кръвоизливи, инфекции и други усложения, но не се препоръчват операции най-вече на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Храната трябва да бъде по-богата на калций и витамини А и Е.

Времето – в неделния ден очаквам усилване на вятъра с възможности и за краткотрайни превалявания от дъжд. Бъдете по-внимателни, ако сте в планината. В понеделник времето ще се задържи все още топло, но с тенденция към леко понижение на температурите в следобедните и вечерни часове след преминаването на Луната в земния знак Козирог. На 21.06.2016 в 01:34 часа настъпва астрономическото лято, но повече подробности за него очаквайте в следващия хороскоп.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)