Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 декември 2015

Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 декември 2015

19 декември 2015

На 19 и 20 декември Луната транзитира през огнения знак Овен. Луната расте и заедно с позицията й в динамичния Овен расте динамиката в личния живот на някои от представителите, както и в обществото. Дните са подходящи за дейности с бърз резултат и за изпълнение в краткосрочен план. Хората стават по-активни и смели в действията си, а животът – по-забързан. Емоциите ни са ярки, кипи живот и страст. Луната в Овен крие опасност от директни и агресивни действия, експлозии и пожари, военни атаки и прояви на насилие от страна на хора, които не могат да използват по положителен начин тази марсова енергия. На 19 и 20 декември не се препоръчват оперативни интервенции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата.

19 декември е по-успешен и ползотворен ден за родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Хармоничния аспект на Луната с вашето Слънце ще ви носи по-лесни победи, стабилна енергия и емоции, възможности за изяви и печалби, разбирателство с хората. Сатурн в Стрелец от своя страна ще повиши вашата концентрация и авторитет. Правилното планиране и изпълнение на задачите ще са важни за успеха ви. Денят се очертава по-напрегнат и труден за родените през първата и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа и втора декада. Независимо, че едва във вечерните часове Луната образува точните негативни аспекти с Меркурий и Плутон в Козирог, съвпада с Уран в Овен, въздействието на несъвместимата звездна енергия между планетите ще се усеща и през деня. Бъдете внимателни с хората и ги изслушвайте. Не избързвайте в преценките и действията си, не предприемайте прекален риск. В световен план отново се повишава интензитета в комуникациите, като в някои случаи ще има демонстрации на сила и власт. Съществува опасност от тежки транспортни инциденти, отвличания и атентати, прояви на насилие, технически аварии, природни катаклизми. По-уязвими държави по отношение на атентати, активни военни действия, транспортни инциденти, технически аварии, природни катаклизми са: Белгия, Словакия, Бразилия, САЩ, Гърция, Дания, Индия, Испания, Италия, Канада, Перу, Румъния, Сирия, Турция, Русия и Украйна.

В сутрешните часове на 20 декември тези тежки планетни енергии са все още активни. На 20-ти Луната вече прави и опозиция с Марс във Везни и ако хората не са готови да си сътрудничат и партнират може да се очакват конфликти, а в някои ситуации да се стигне и до физически сблъсъци при по-невъздържаните. Отново апелът ми е за повече търпение и по-малко риск. Тези съвети важат най-вече за родените под знаците и особено през втората и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, както и за представителите на трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Избягвайте пътувания през нощта на 19-ти срещу 20 декември и в ранните часове на 20-ти. Луната и Уран в Овен са в силно предизвикателен аспект с Меркурий и Плутон в Козирог, а тези аспекти са опасни за транспортни инциденти, бомбени атентати в транспортни средства и търговски центрове, инциденти в планини, технически аварии, природни бедствия в уязвимите държави по света. Денят се очертава най-спокоен и хармоничен за родените под знаците и най-вече през втората и трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. При вас също може да се усеща динамиката на огнената енергия, но можете да се радвате на приятните изненади и срещи, на положителни преживявания, разбирателство с близките и приятелите ви в неделния ден.

На 21 декември, в часовете между 00:01 и 02:13, Луната е „без курс“, след което навлиза в 02:14 часа в земния знак Телец. В понеделник започва да се усеща постепенно стабилизиране и забавяне на темпото. Вече няма да сме така склонни да прибързваме и атакуваме директно. Приоритет ще бъде желанието ни осъществяване на целите ни, за материални придобивки и стабилизиране. Ще се нуждаем от положителната оценка на хората и ще даваме всичко от себе си, за да я получим. Ще бъдем по-търпеливи и предпазливи, което ще ни прави и по-малко уязвими. Въпреки това Луната в Телец енергийно е несъвместима по принцип със Слънцето на родените под знаците, а на 21-ви за родените през първата и втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа и втора декада. Луната в Телец е благоприятна и ползотворна за родените под знаците и предимно през първата и втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. В сутрешните часове Луната образува хармоничен аспект с Нептун в Риби, а във вечерните часове – с Меркурий и Плутон в Козирог. Ще бъдете по-романтично настроени, леко отпуснати и разсеяни. Но ще бъдете изпълнени с добронамереност и желание да помогнете на близки и приятели. Интуитивно ще усещате ходовете на хората и съответно какви решения да вземете във важни моменти. А вечерта ще се радвате на приятната компания и разговори с интересни събеседници.

Времето – огнената Луна в Овен носи неминуемо повишение на температурите през следващите два дни, с разкъсана облачност до слънчево време. Предвид предстоящите твърде предизвикателни аспекти обаче може да последват резки промени и вятърът да се усили, а в други държави времето може да е доста по-буреносно. В понеделник времето очаквам да се задържи приятно за месец декември, като нощните и сутрешните температури могат да бъдат по-ниски.

Желая ви приятни почивни дни и успешно начало на новата седмица!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)