hs-2003-09-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 ноември 2016

19 ноември 2016

На 19, 20 и 21 ноември до 11:34 часа Луната транзитира през огнения знак Лъв. Навлизаме в период, в който Луната ни зарежда с ентусиазъм и щедрост, повишава се желанието за любов и романтични срещи, за забавления и игри, за активна спортна или творческа дейност, за изяви и заемане на лидерски позиции, за поемане на риск. Емоциите ни стават по-наситени в желанието си да се откроим от останалите и да бъдем забелязвани. Дните са благоприятни за организиране на празници и фестивали, награждавания, състезания, посещения на изложби, театри и други места за забавление. Обърнете повече внимание на любимите си хора и особено на децата.

На 19 ноември Луната в Лъв образува предизвикателен аспект с Марс във Водолей. Този аспект ще повиши напрежението както в обществото, така и в личен план при родените под знаците и най-вече през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. При онези от вас, които са на работа и в съботния ден, напрежението може да е свързано с повече ангажименти или проблеми на работното място. А почиващите да бъдат по-внимателни за конфликти в семейството или с други хора, както и за травми или инциденти при ремонтни дейности, физическо натоварване, работа с електроуреди, при шофиране и т.н. На този ден и Меркурий е в съвпад с неподвижната звезда Антарес от съзвездието Скорпион – на 10 градуса в знака Стрелец. Те могат да повишат опасността за телефонни измами, за кражби, за интриги, за хакерски атаки и загуба на информация, за лична или служебна документация. Създават опасност и за инциденти с транспортни средства. Уязвими за сбивания и други инциденти са тийнейджъри и ученици – Меркурий се свързва с учащите млади хора и е в неблагоприятен аспект с Нептун. А Нептун може да създаде опасности за интоксикации, затова стойте по-далеч от алкохол и наркотици. 19 ноември е най-ползотворен и пълноценен ден за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Все пак не забравяйте, че това са общи хороскопи и е добре всички да се съобразяват с общите препоръки. Във вечерните часове на деня Луната активира благоприятен аспект с Меркурий, което зарежда вечерните ви часове с положителна енергия по отношение на общуването и контактите с приятели и други интересни личности.

На 20 ноември в сутрешните часове хармоничният аспект на Луната с Меркурий все още е активен и можете да разчитате на хармония в общуването с околните. След това се активират хармонични аспекти със Сатурн в Стрелец и накрая с Уран в Овен. Всички те ще се отразят най-благоприятно при родените под знаците и предимно през втората и трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Прекрасен ден за семейни тържества, за срещи и купони с приятели, за организиране на курсове и семинари, за пътувания и забавления. Звездната енергия на този ден е положителна за вас и можете да очаквате интересни изненади и придобивки, проява на уважение и подкрепа от страна на близките ви хора. Това положително влияние ще се усети от повече хора, защото всеки има по десет планети в хороскопа си и вероятността да го усетят болшинството от вас е голяма. Луната в Лъв все пак е в предизвикателен аспект към Слънцето на родените през втората и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от тези две декади. Възможно е да се чувствате по-напрегнати емоционално и раздразнителни, да сте с понижени жизнени сили и енергия. Ще се чувствате по-спокойни, ако се уедините на този ден и избягвате активни контакти с много хора. Денят е чудесен за активна почивка и мързелуване, за забавления в по-тесен кръг, за творческа работа. Не се натоварвайте физически и емоционално, бъдете предпазливи за конфликти или инциденти, ако сте на обществено място.

В първия работен ден на новата седмица, 21 ноември, звездите внасят отново напрежение в световен аспект. В 10:33 часа българско време Луната е във фаза Последна четвърт (фиг. 1) – Слънцето и Луната съответно на 29 градуса са в аспект квадратура, който е дисхармоничен от астрологична гледна точка. 29-ят градус на всеки зодиакален знак е „критичен“ и през следващата една седмица са възможни критични ситуации, свързани с финансови трусове и загуби, а не са изключени и критични състояния при деца, с живота и здравето на известна творческа или високопоставена личност в обществото. Луната е в съвпад с неподвижната звезда Регул от съзвездие Лъв, а това може да постави на изпитание живота / кариерата на президент / премиер, на кралска особа, на известна творческа личност / актьор или друга личност с по-висок ранг. В личен план както на самия ден, така и през следващата една седмица, може да възникне напрежение в отношенията с хората, предизвикателства за разрешаване или неприятности от различно естество при родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Всичко зависи къде попадат двете светила в рождения хороскоп на отделния човек и при всеки проявите ще бъдат в различни житейски ситуации и сфери. Въоръжете се с повече търпение, бъдете близо до децата си и техните грижи или проблеми, подкрепяйте любимите си хора, не предприемайте рисковани начинания и действия. За родените през третата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец 21 ноември, а и дните през следващата една седмица, могат да бъдат много положителни и ползотворни, да се радвате на постижения и придобивки.

В часовете между 10:33 и 11:34 Луната е „без курс“ на 21 ноември, затова в тези часове избягвайте важни лични и делови срещи, взимането на решения в дългосрочен план, подписването на договори. Внимавайте за грешки в работата и за инциденти, поради разсеяност. В 11:35 часа Луната преминава в земния знак Дева. Забавленията остават на по-заден план и навлизаме в етап на усилена работа. През втората половина на деня Дева ще ни подтиква към повече прецизност в работата и практичност. Ще се нуждаем от подкрепата на близките си, но и ще сме готови да помогнем самите ние с каквото можем. В такива дни сме по-трудолюбиви, практични и търпеливи. Но някои от нас може да се чувстват по-неуверени в себе си и действията си, както и емоционално да са по-напрегнати. Втората половина от деня е по-дисхармонична енергийно за родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Още с навлизането си в знака Дева Луната активира неблагоприятен аспект с Нептун. Той може да лиши някои хора от правилна преценка, да се почувстват разочаровани или емоционално нестабилни. В здравословен план създават предпоставка за вирусни инфекции, храносмилателни проблеми, интоксикации, алергични прояви, неврози, поява на подсъзнателни страхове. Не се доверявайте на всеки, предпазвайте се от интриги, грешки, измами и кражби. Втората половина от деня ще бъде по-благоприятна за делата, взаимоотношенията и емоционалното състояние на родените предимно през първата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Хармоничният аспект на Луната в Дева и вашето рождено Слънце ще ви зареждат с енергия и сила, ще се радвате на разбирателство с околните, на успешни изяви и ползотворни контакти. Ще постигате много по-лесно целите и желанията си.

На 21 ноември не се препоръчват операции на сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъчната кора. Не натоварвайте сърцето си и гърба с тежести. Храната през деня може да бъде по-богата на белтъчини и магнезий. Месото и рибата ще се приемат добре от организма. През втората половина на деня и особено вечерта храната трябва да е по-лека и лесно смилаема. Солта се усвоява по-лесно, а е добре и да се приема достатъчно вода.

Времето – в съботния ден може да има на места по-разкъсана облачност и вятър, но температурите растат при Луна в Лъв. По-слънчево и приятно времето очаквам да бъде в неделя, а в следобедните часове в понеделник с преминаването на Луната в Дева и аспектът й с Нептун ще смръщи отново небето и температурите отново ще започнат да се понижават. В хороскопа на лунната фаза Последна четвърт съществуват индикации за застудяване през следващата седмица.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)