Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 януари 2016

Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 януари 2016

19 януари 2016

На 19 януари, в часовете между 08:50 и 11:13, Луната е в Телец и „без курс“. В този интервал от време вършете рутинни задачи, а важните дела оставете за след 11:14 часа, когато Луната преминава във въздушния знак Близнаци. Луната в Телец е с по-неблагоприятно влияние за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Бъдете по-концентрирани през първата половина на деня и внимавайте за грешки и някакви неприятности. Довършете някои текущи дейности и ангажименти. При Луна в Близнаци се активира желанието за изразяване на мнение, за обмен на информация, за придобиване на знания, за разговори и договаряния, за пътувания и активно общуване. Следващите три дни са много подходящи за срещи с приятели и колеги, за обучение и покупка на книги.

С преминаването на Луната в Близнаци в 11:14 часа втората половина от 19 януари се оформя по-неблагоприятна вече за родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Планетите създават предпоставка за интриги, задкулисни действия, измами или кражби, разочарования в личния живот, обърквания и допускане на грешки в работата. Внимавайте за загуба на документи или информация и не вярвайте на всеки. Втората половина на деня е по-ползотворна и хармонична за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще се чувствате по-стабилни физически и психически, ще се разбирате повече с околните и ще постигате по-лесно желаното.

На 19 януари до обяд не се препоръчват операции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици, с изключение на животоспасяващите. В следобедните часове на 19-ти, на 20 и 21 януари не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. В здравословен аспект са уязвими бронхите и белите дробове, нервната система и ръцете за травми. Ако сте склонни към алергии, не рискувайте в тази насока с нови козметични продукти, с препарати за почистване или химикали, с медикаменти. Денят не е благоприятен за поставяне на ваксини и упойки при хора със склонност към алергии. Храната ни трябва да бъде по-богата на протеини.

В ранните сутрешни часове на 20 януари неблагоприятният аспект на Луната в Близнаци и Нептун в Риби все още е активен. Освен това вече е активиран неблагоприятен аспект на Луната и със Сатурн в Стрелец. Този ден е по-труден за родените вече през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същата декада. При някои от вас натоварването на работното място може да бъде по-голямо, а други да срещат затруднения в делата и в общуването с хората. Бъдете внимателни за неприятности или инциденти. В следобедните часове Луната прави хармоничен аспект с Уран в Овен, който може да донесе неочаквано положителна развръзка на някои дела или взаимоотношения и ще подкрепя основно родените през втората декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Това положително влияние могат да почувстват и някои измежду родените под знаците Близнаци и Стрелец. Близнаците могат да получат приятелска подкрепа във важен за тях момент, а Стрелците да бъдат зарадвани с хубава новина от техните деца или да ги стопли любовта на любимия човек след натоварения ден. В нощните часове на 20-ти срещу 21-ви януари Луната е в неблагоприятен аспект с Юпитер в Дева. Това налага спазването на правилата и законите през нощта, за да не си създадете проблеми с властта. Това важи най-вече за младите хора и за пътуващите по пътищата.

На 21 януари в сутрешните часове Луната е в неблагоприятен аспект с Венера в Стрелец. Първата половина на деня не е благоприятна за скъпи покупки и капиталовложения. Внимавайте за кражби и финансови проблеми. В часовете между 10:01 и 15:28 Луната е „без курс“. В този интервал от време е добре да се вършат рутинни задачи. Не е подходящо за нови начинания или взаимоотношения, за подписване на договори и рисковани действия. До 15:28 часа звездите са по-благосклонни към родените през третата декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Влиянието им до 15:28 часа е по-дисхармонично за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. В 15:29 часа Луната навлиза във водния знак Рак и звездната картина се променя. Времето след 15:29 часа е по-благоприятно както във физически, така и в емоционален план за родените през първата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вечерта може да се отпуснете и релаксирате пред хубав филм, да си организирате среща с приятен за вас човек или романтична вечеря с партньора си. Часовете са много ползотворни и за творчески занимания, за слушане на музика, за четене или писане на поезия, за танци или рисуване. През тези вечерни часове могат да усетят повече дисхармония родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог и в по-малка степен представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Когато Луната е в знака Рак на дневен ред стоят предимно въпроси, свързани с дома е семейството в личен план, а в обществен – сигурността в държавата, социалните теми и всякакви битови въпроси. Трябва властите да вземат всички мерки за сигурността в държавата, така и за хора от управлението както на 20 и 21 януари, така и на 22 януари, защото на 22-ри предстоят особено предизвикателни в мунданен план аспекти между планетите, създаващи опасност от прояви на насилие, тежки инциденти или атентати.

Времето – очаквам облачността да се задържи през следващите два дни и температурите да спаднат още. Вятърът на места може да носи усещането за повече студ, особено във вечерните часове на 19-ти и срещу 20 януари. Бъдете внимателни по време на път и избягвайте преминаването през критични планински райони. Поледицата и снегът могат да затруднят сериозно шофьорите и живеещите в планинските населени места. Ако имате възможност, запасете се за всеки случай с хранителни продукти поне за два дни, за да сте спокойни, ако възникне проблем с придвижването от едно населено място до друго.

Желая ви успешни следващи дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)