Вашият хороскоп за 25 и 26 август

Вашият хороскоп за 2 и 3 август 2015

01 август 2015

На 2 и 3 август Луната транзитира през водния знак Риби и започва постепенно да намалява през следващите две седмици. В дните, когато Луната е в Риби, ставаме по-чувствителни, проницателни, впечатлителни, променливи, мечтателни, изпълнени със съчувствие. Склонни сме към чуждо влияние и настроението ни зависи от това на околните. По-трудно ще взимаме решения и ще сме колебливи през тези дни. Препоръчително е да се уединим и отдръпнем от света доколкото можем, за да се презаредим с енергия. Дните са подходящи за медитация, водни процедури, ароматерапия, психотерапия, за творческа работа, за подпомагане на болни или нуждаещи се от някаква помощ хора. Но в такива дни сме доста разсеяни и податливи на измами. Бъдете внимателни за интриги, кражби и фалшификации. Морско сини и виолетов цвят дрехи и аксесоари ще ви носят както повече късмет, така и настроение.

Нептун, като планетен управител на знака Риби, в здравословен аспект се свързва с алергиите, интоксикациите, психическите отклонения, натрупването на отоци, инфекциите и т.н. Затова не се препоръчва използването на нови козметични продукти, на силни перилни или химически препарати, поставянето на ваксини и упойки, употребата на прекалено солени и мазни храни, къпането във вани или басейни, ако сте склонни към алергии или инфекции. На 3 август не се препоръчват операции на лимфната система, отстраняване на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, на пръстите и глезените на краката. Дните са подходящи за лечение на ендокринни заболявания, за точков масаж на стъпалата и пръстите, за релаксиращи масажи с благовонни масла. Храната ни трябва да е по-богата на въглехидрати и желязо.

В ранния следобед на 2 август Луната съвпада с Нептун, което удвоява влиянието на знака и на самия Нептун. Денят е хармоничен предимно за родените през първата и втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще сте настроени по-романтично, ще сте готови угодите на любимите си хора и да помогнете на всеки, обърнал се към вас за подкрепа. Нощното светило и Нептун ще оказват по-неблагоприятно влияние при родените под знаците и особено през първата и втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей. Освен опасностите, описани по-горе, Луната и Нептун в Риби могат да ни правят по-меланхолични, тъжни и склонни към самозаблуди, към поставяне на нереалистични цели и самосъжаление. Не допускайте звездите да ви оказват силно влияние над вас. Слушайте хубава музика, четете интересна книга – поезия, приказки, гледайте романтичен филм или се разходете на чист въздух. Луната и Нептун в Риби изискват повишено внимание при къпане в морето или в други водоеми, при работа и употреба на газови уреди. Злоупотребата с опиати и алкохол може да създаде опасност за живота и коматозни състояния. Храната трябва да бъде добре подбирана, за да се избегнат интоксикации и инфекции.

В първия работен ден от новата седмица, 3 август, Луната в Риби образува благоприятен аспект с Марс в Рак, а във вечерните часове и със Сатурн в Скорпион. Тази звездна хармония ще докосне в ежедневието родените под знаците и особено през третата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Марс ще ви дава сили и възможности да се наложите в определени ситуации или над определени хора. Сатурн ще ви дари с търпение, постоянство и добра организация за деня, които ще бъдат важен фактор за един успешен и ползотворен ден. Ще получавате и подкрепа от страна на по-висшестоящи от вас хора, както и от страна на по-възрастни роднини. В понеделник влиянието на Луната в Риби ще бъде по-дисхармонично вече само за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей. Не предприемайте рисковани действия и не се претоварвайте. Енергията ви е променлива. Хармоничният аспект на Луната към Марс и Сатурн може да окаже по-положително въздействие при някои от представителите на Рибите от третата декада, тъй като за тях този ден е едно символично Новолуние. Можете да започнете нещо ново, както и да проведете изчистваща диета. Може да ви липсва достатъчно енергия, но денят е добър да направите своите бъдещи планове и да покажете своята значимост пред вашите началници. От 23:35 часа българско време на 3 август до 02:24 часа на 4 август Луната е „без курс“, след което преминава в огнения динамичен знак Овен.

Времето – очаквам разкъсана облачност като цяло, а в неделния ден и валежи от дъжд. Луната в Риби ще носи повече влажност и прохлада през тези два дни, но на 4 август, преминавайки в знака Овен, отново ще ни стопли и върне слънчевите лъчи.
Желая ви спокойна неделя и успешно начало на новата работна седмица!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)