hs-2009-25-x-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 2 март 2016

02 март 2016

Транзитът на Луната в знака Стрелец продължава и на 2 март, преминавайки вече през втора декада на знака. В 01:11 часа Луната променя своята фаза – фаза Последна четвърт. От астрологична гледна точка дневното и нощното светила образуват дисхармоничен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях). Енергията на този ден е по-напрегната и променлива в мунданен план. Може да се очаква напрежение в обществено-политически аспект, експлозии, прояви на насилие и инциденти от различно естество. Трябва да бъдат взети сериозни мерки по границата ни, както вече споменах в анализа на затъмнението, което предстои – енергията на Новолунието и пълното слънчево затъмнение на 9 март носи опасност за повишаване на напрежението с емигрантите по границите ни.

На 2 март звездите могат да подложат на напрежение предимно на родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби и в по-малка степен на родените през втора декада и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Близнаците да внимават за директна конфронтация с опоненти, с конкуренцията или с партньорите. Благоприятният аспект на Луната с Венера и Меркурий във Водолей ще ви помага в преценките и при взимането на решения. Търсете компромисни варианти. При Девите грижите могат да бъдат свързани с член на семейството, с недвижими имущества или с обикновени битови въпроси. Стрелците ще се чувстват някак затруднени и ограничени в изпълнението на многобройните ангажименти в желанието си да свършат всички набелязани задачи. Не се претоварвайте, за да не навредите на здравето си. Внимавайте за пожари и експлозии, не влизайте в конфликт с шефове. Рибите вероятно ще поемат много работа и в някакъв момент да им дойде всичко в повече. Работете отговорно, не се мотайте, защото няма да остане нищо незабелязано от началниците. Днес може да бъде денят на проверки и контрол от страна на контролни органи. Изненадайте ги вие със своята изрядност в работата и документацията.

При Телците и Скорпионите на дневен ред ще са финансови въпроси – приходи, разходи, въпроси по собствеността. Нужно е да бъдете по-адаптивни и ако е възможно отложете по-важните дела, за да не ви притискат. Раците може да ги мъчи стара болежка, да бъде по-напрегнато ежедневието с повече работа или да се чудят как да угодят на колеги и на подчинените си, ако са шефове. Козирозите пък може да бъдат доста по-чувствителни и раними на 2 март. А някои от вас ще са склонни и към депресивни състояния и чувство на самота. Използвайте по положителен начин този ден енергиите и направете своята преоценка за важните неща и хора в живота ви. Чудесен ден за творческа дейност и медитация.

2 март е най-благоприятен ден за родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Овните и Везните ще имат много активни и ползотворни контакти, пътувания. Успехи може да очаквате в обучение и изпити, при участия в конкурси, при търговски сделки и договаряния. Ще сте изпълнени с идеи и вяра. Лъвовете е добре да обърнат повече внимание на децата си, а неангажираните – на любимия човек. Вероятно се нуждаят от вашата помощ и авторитет. Водолеите трябва да потърсят подкрепата на свой приятел или човек на по-висока позиция при разрешаването на някакъв имуществен или финансов въпрос. Днес вероятно няма да ви е до шумни компании и приятелски срещи. Но ако ви поканят, не ги отказвайте – току виж се случило нещо необичайно и интересно в живота ви.

Времето – по-ниски температури може да се очакват в ранните сутрешни часове на деня и в планините. През деня времето ще бъде на някои места по-облачно и да превали, а на други – по-разкъсана облачност. Като цяло – променливо време, типично за женския мартенски месец.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)