hs-2002-25-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 20 и 21 октомври 2016

20 октомври 2016

На 20 октомври Луната продължава своето пътешествие през въздушния знак Близнаци – комуникацията и обменът на информация тече на всички нива. Ако в предишните два дни тя беше много затруднена и изкривена, то в четвъртък звездите дават възможност нерешените въпроси и проблеми да намерят алтернативни решения. Луната образува хармонични аспекти със Слънцето и Меркурий във Везни, както и с Уран в Овен, които ще подкрепят научно-техническите изследвания, подписването на договори и споразумения, взимането на решения, изявите, учението и участието в ученически олимпиади през първата половина на деня. Този ден се очертава най-успешен за родените под знаците и предимно през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Денят е добър още за уреждане на документи; за покупка на: телефон, офис техника, домакински електроуреди, автомобил или някакви части / аксесоари за тях. Важните дела и срещи обаче свършете до 14:16 часа българско време, тъй като след този час до 18:28 часа Луната е „без курс. Ще се радвате на ползотворни контакти, на разбирателство с хората и възможности за успешни бизнес договаряния. Луната в Близнаци е по-неблагоприятна в енергийно отношение за родените предимно през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Възможни са неразбирателства и затруднения, загуба на документи или проблеми, свързани с всички меркуриански теми – при изразяване на мнение и обучение / изпити, с автомобила или при шофиране, с куриерски пратки, с пътнически багаж или билети за пътуване, с уреждането на пътуване, при работа с техника или домакински електроуреди и т.н.

В 18:29 часа на 20 октомври Луната преминава във водния знак Рак. Във вечерните часове, а и през следващите два дни, ще сме много по-чувствителни и дълбоко емоционални. Ще се вълнуваме повече от родината, дома и близките си, както и всичко свързано с тях. Личният ни живот и семейни приоритети ще са на първо място. На 20-ти след 18:29 часа Луната в Рак ще оказва по-положително влияние върху емоциите и взаимоотношенията с другите хора при родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби, а на 21 октомври – при родените през първа и втора декада на тези знаци. Интуицията ви ще бъде на ниво, Нептун ще ви вдъхновява и зарежда с творческа енергия. Разчитайте на вътрешния си глас в контактите и при взимане на решения, на първото ви впечатление за хората и ситуациите. Във вечерните часове на 20 октомври Луната в Рак е с по-дисхармонично влияние за родените през първата декада, а на 21-ви за родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог и в по-малка степен ще влияе неблагоприятно на представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа и втора декада. Луната в Рак на 21 октомври образува неблагоприятни аспекти с Марс и Плутон в Козирог, както и с Юпитер във Везни. Трябва да бъдете по-сдържани в реакциите и действията си, да не рискувате също, защото тези аспекти дават склонност към риск и невъздържаност, поради вътрешно напрежение и по-предизвикателно поведение от страна на други хора. Не се поддавайте на манипулации и следвайте своите цели и път, тъй като някои хора са предразположени към по-силно влияние от страна на хора от обкръжението им, когато Луната е в знака Рак по рождение или при транзитна. Тези твърде предизвикателни аспекти между планетите правят деня и в световен план доста напрегнат. Съществува опасност от повече агресия и прояви на насилие по света, за тежки инциденти, природни катаклизми, ядрен опит, атентат / преврат, експлозии под земята в мина или в метро, наводнения, инцидент с кораб или друг плавателен съд. По-уязвими държави са Великобритания, Белгия, Германия, Румъния, Турция, Саудитска Арабия, Сирия, Гърция, България, Египет, Индонезия, Перу, САЩ, Русия, Словакия, Франция.

На 20 октомври не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. На 21 октомври не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. В петъчния ден не прекалявайте с мазнините, с месото и количеството храна като цяло. Ограничете приема на алкохол. В менюто е добре да присъстват повече зеленчуци, риба и други морски деликатеси. Родените под знаците Овен, Рак, Везни и Козирог да бъдат внимателни с храненето – звездите могат да създадат опасност за интоксикации, храносмилателни проблеми, кръвоизливи, главоболие.

Времето – в четвъртък очаквам леки слънчеви проблясъци и по-разкъсана облачност като цяло, в петък Луната във водния знак Рак и с предизвикателните си аспекти може наново да влоши времето и да има както валежи, така и да се усили вятъра в източните райони на страната. Пътищата в петък вероятно ще са мокри и хлъзгави, затова сменете гумите си със зимни (ако още не сте го направили) и бъдете по-внимателни, ако сте родени под знаците Овен, Рак, Везни и Козирог и сте зад волана.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)