Вашият хороскоп за 20 и 21 септември

Вашият хороскоп за 20 и 21 септември

20 септември 2015

На 20 септември Луната все още е в огнения знак Стрелец. На този ден тя оформя голям огнен тригон с Венера в Лъв и с Уран в Овен. Това е изключително благоприятно разположение на планетите по отношение на интимните и партньорски взаимоотношения, на финансовите дела, рекламната и издателска дейност, взаимоотношенията с чуждестранни партньори и инвеститори, медийните и творчески изяви, научно-техническите дейности и при разрешаване на юридически въпроси, за пътувания. Луната в Стрелец създава опасности за пожари, експлозии, инциденти с огнестрелно оръжие и т.н. В здравословен аспект са уязвими черния дроб и жлъчката. Храната ни трябва да бъде богата на калий, витамин С и витамин В. Избягвайте твърде горещи и пикантни храни. Намалете консумацията на кафето, алкохола и енергийните напитки.

Звездите са най-благосклонни на 20 септември към родените под знаците и особено за втората декада на Овен, Лъв и Стрелец, както и за Везни и Водолей от втората декада. Освен тази звездна благодат Луната с благоприятния си аспект към Меркурий във Везни подпомага и писането, изразяването на мнение, рисуването и всякаква друга дейност, изискваща сръчност. Както споменах вече, Меркурий е ретрограден от 18 септември до 10 октомври, затова бъдете внимателни при работа с документи, с куриерски пратки, с техниката и автомобила. Сега не е благоприятно за дългосрочни договаряния, капиталовложения в недвижими имоти, скъпа техника и апаратура. Луната в Стрелец прави дисхармоничен аспект към Слънцето на родените под знаците и предимно през втората декада на Близнаци, Дева, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Създава се предпоставка за повече затруднения, проблеми за разрешаване, намалена физическа енергия и напрежение в ежедневието. Възможни са неразбирателства с околните, инциденти или неприятности.

На 21 септември в сутрешните часове Луната образува хармоничен аспект с Марс в Лъв. Денят се очертава динамичен, но положителен за родените под знаците и особено през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Марс ще ви изпълва с енергия и сила. Добър ден за смели начинания, за спортни състезания и за всякакви други дейности, за които се изисква физическа сила, бързина и издръжливост. В 11:59 часа българско време Луната променя своята фаза – фаза Първа четвърт. Слънцето в Дева и Луната в Стрелец са на 28 градуса и в предизвикателен аспект помежду си. Това бележи деня като по-напрегнат и променлив, особено за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Може да се чувствате по-напрегнати и раздразнителни, да възникват неразбирателства и конфликти с околните, да сдържате по-трудно емоциите си. Изисква се малко повече разбиране, без крайна критика или проява на агресия. Денят не е благоприятен за вас за каквито и да било рисковани действия или нови начинания, още по-малко в интервала между 11:59 и 15:33 часа, когато Луната е „без курс“. Не се натоварвайте и ограничете стреса.

В 15:34 часа на 21 септември Луната навлиза в земния знак Козирог. Във вечерните часове и през следващите два дни ще сме доста по-сериозни, организирани, отговорни, търпеливи и ще обмисляме всичко много добре преди да предприемем някакво действие. Ще работим усърдно и ще поемаме повече ангажименти в желанието си да постигнем уважение и авторитет. Часовете след 15:34 часа са благоприятни за срещи с възрастни хора и роднини, с авторитетни и високопоставени личности. Вечерта се очертава по-спокойна и хармонична за родените под знаците и предимно през първата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Дисхармония във физическо и емоционално отношение, а също и във взаимоотношенията могат да възникнат при родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луна в Козирог предразполага към депресивни състояния, емоционална неудовлетвореност и усещане за самота. В здравословен аспект са уязвими зъбите, кожата, костите и ставите. Храната трябва да бъде богата на калций, витамини А и Е. Пийте достатъчно количество вода.

Времето – порадвайте се на хубавия топъл неделен ден, защото във вечерните часове на 21 септември вече очаквам промяна във времето за следващите дни на седмицата. В хороскопа на Първа четвърт има индикации за понижаване на температурите и валежи от дъжд. По-облачно и дъждовно време, съответно и понижение в температурите, очаквам на 22, 23, 26 и 27 септември. На 23 септември в 11:20 часа настъпва астрономическата есен, която се очертава като цяло по-хладна и дъждовна, особено в централните и източните части на страната. По-подробна прогноза за времето през есента очаквайте в следващите дни.

Желая ви приятни почивни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)