hs-2001-25-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 20 и 21 юли 2016

20 юли 2016

На 20 юли в 01:57 часа българско време е Пълнолуние на 28 градуса в знака Козирог. Денят ще бъде динамичен не само поради факта, че по време на Пълнолуние емоциите и енергията ни са в своя максимум, но и поради напрегнатия аспект на Слънцето и Луната с Уран в Овен. Уран носи внезапни и неочаквани събития или обрати във вече започнати дела. Трябва да се стремите към запазване на баланс в отношенията с хората и да не предприемате необмислен риск. На 20 и 21 юли не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията.

От 01:57 до 06:10 часа на 20 юли Луната е „без курс“, а в 06:11 часа тя преминава във въздушния знак Водолей. Денят е по-благоприятен за родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, а по-дисхармоничен за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната във Водолей повишава желанието за свобода и независимост. Хората са по-общителни, но някои са доста напрегнати (Уран и Водолей управляват висшата нервна дейност), неотстъпчиви и с непредсказуемо поведение. Избягвайте спорове и конфликти, пазете се от травми и инциденти.

Дните през следващите две седмици, напрежението ще се активира периодично за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Пълнолунието е благоприятно за изчистване на токсините от организма и за намаляване на теглото чрез лунната диета, ако здравословното ви състояние го позволява. В рамките на 24 часа се приемат само вода, билков чай или прясно изцедени плодово – зеленчукови сокове.

През следващите две седмици, влиянието на звездите е най-положително за родените през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Дните след Пълнолунието са подходящи за довършване на започнати проекти и дела, на поети ангажименти и взаимоотношения. Слънцето в Рак и Луната в Козирог образуват благоприятен аспект с Марс в Скорпион, което ще оказва положително влияние върху финансовите въпроси и физическото ви състояние. Ще се чувствате енергични и силни, способни да постигнете много от целите си. Ще се радвате на приходи, печалби и победи. Звездите ще бъдат с вас през следващите две седмици.

В световен план по-критичен може да бъде както самия 20 юли, така и дни от следващите две седмици за държавите Албания, Македония, Германия, Куба, Нова Зеландия, Филипините, Перу, САЩ, Румъния, Саудитска Арабия, Сирия, Турция, Франция и т.н. Пълнолунието в предизвикателен аспект с Уран създава предпоставки за ураганни ветрове и други природни бедствия, за протести и стачки, за нови атентати и други инциденти и аварии. Възможно е да възникнат спорове по енергийни и други проекти, да има прекъсвания на електричество или нарушаване на Интернет и телефонните връзки в някои от дните.

На 21 юли Луната във Водолей образува неблагоприятни аспекти с Венера и Меркурий в Лъв в сутрешните часове. Този ден е по-дисхармоничен вече за родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. Работете по-внимателно с документи и информация. Възможни са грешки и проблеми с договори и документи, с куриерски пратки или пътнически багаж, с телефона или с автомобила. Денят е неблагоприятен за големи капиталовложения и най-вече за покупка на скъпа техника и апаратура. Бъдете по-внимателни във финансовите дела и в партньорските отношения. Денят е по-положителен за родените през втората декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Енергията ви е стабилна и имате възможност да постигате желаното, да се изявявате в обществото. Ще се разбирате с околните и ще получавате тяхната подкрепа в нужните моменти. Ще се радвате на приятни разговори с интересни личности, а любимите ви хора ще оценяват всичко, което правите.

Времето – на 20 юли времето ще се задържи облачно, но на места тя може да е разкъсана. По-ветровито и валежи от дъжд може да очакват на 21 юли, затова не забравяйте чадърите си.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)