hs-2002-01-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 20 и 21 юни 2017

20 юни 2017

В 00:54 часа българско време на 20 юни Луната преминава в земния знак Телец. В този знак Луната оказва много по-положително влияние и води до стабилизиране в емоционален и житейски план, както и до реализиране на някои от поставените цели. На този ден Луната съвпада с Венера в Телец, в хармоничен аспект е с Марс в Рак, а в късните часове на деня е в хармоничен аспект и с Плутон в Козирог. Тези благоприятни звездни разположения носят добри възможности както в интимен план, така и във финансов аспект на родените под знаците и особено през първа и втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби, а също и на някои от Телците на тези две декади, които имат по рождение хармонично поставени Слънце и Венера. Денят като цяло е много добър за разрешаване на финансови въпроси, за творческите среди, за покупка на скъпи вещи и бижута, за покупко-продажба на имущество, за партньорските взаимоотношение и любовта. Въпреки добрите разположения на звездите като цяло, денят може да бъде малко по-труден в отношенията с околните и в работата за родените през първа и втора декада на знаците Лъв, Скорпион, Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа и втора декада. Проявлението може да е по-неблагоприятно и за някои от Телците, които имат твърде напрегнати аспекти от планети (квадратури и опозиции) в рождения си хороскоп. Ако срещате пречки, по-добре на насилвайте нещата, а проявете разбиране и търпение. Не рискувайте.

Вижте още: Хороскоп за месец юни 2017

На 21 юни Луната в Телец е „без курс“ през целия ден – от 07:26 до 01:44 часа на 22 юни. 21 юни е неподходящ ден за взимане на важни решения и действия, за подписване на договори и споразумения, за гласуване на закони и нормативни актове, за нови начинания и рисковани действия. Денят е подходящ само за извършване на рутинни задачи и довършителни действия. Възможни са обърквания, грешки и недоразумения в отношенията, пропадане на уговорки и срещи. По-неблагоприятен този ден е за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Внимавайте за грешки и инциденти, не пътувайте на дълъг път по възможност. Въпреки, че е „без курс“, Луната в Телец на този ден е с по-положително влияние за родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Написаните препоръки по-горе са валидни и за вас, но дори и да няма развитие или резултати от делата на този ден, поне физически и емоционално няма да сте така уязвими. Просто важните задачи или срещи отложете за друг ден, а на този си вършете ежедневните задачи. През тези два дни има още едно интересно звездно разположение, което не мога да не спомена. Слънцето и Меркурий са в последните градуси на знака Близнаци и на 21 юни преминават в Рак, като Слънцето навлиза в Рак в 07:25 часа, а Меркурий в 12:57 часа българско време. Тези последни градуси на всеки знак се наричат „критични“ в астрологията и внасят елемент на стрес и промени. Знакът Рак е силно чувствителен и емоционален, силно свързан със семейството и традициите. А в мунданен план оказва силно въздействие на вътрешните работи в страните и сигурността поне най-вече до около 2 юли. В края на юни и началото на месец юли влиянието им ще бъде много мощно, тъй като Марс и Меркурий тогава правят опозиция с Путон и това ще повиши напрежението и опасността от нови терористични атаки и природни катаклизми. В този период и у нас трябва да бъде завишена работата по сигурността в държавата ни.

На 20 и 21 юни не се препоръчват оперативни интервенции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици и долни зъби. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на ендокринни заболявания. Уязвими през тези два дни са гърлото, тила, щитовидната жлеза и ушите. Не прекалявайте с количеството храна и особено със сладките и тестени изделия. Пазете се от простуди.

Времето – очаквам подобрение на времето и по-слънчеви дни, но най-вече в източните райони на страната.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)