hs-2003-28-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 21 и 22 февруари 2017

21 февруари 2017

На 21 февруари, в часовете между 01:37 и 09:08 българско време, Луната в Стрелец е „без курс“. В този интервал от часове трябва да бъдат по-внимателни за инциденти пътуващите по пътищата и онези, които са на работа. В 09:09 часа Луната навлиза в земния знак Козирог. Луната в този знак не влияе по-най добрия начин върху емоциите ни, тъй като Козирог е доста сдържан знак. Не, че има нещо лошо в това да сдържаш емоциите си, но при някои хора сдържаността може да прерасне в студенина. Може и самите емоции да бъдат изразявани по-остро. В дните, когато Луната е в знака Козирог, сме по-предпазливи в действията си, по-целенасочени и по-търпеливи, но и по-дистанцирани. Ще трябва да поемем повече отговорности и да работим с постоянство, ако искаме да получим признание и уважение от хората. И не приемайте емоционалната дистанцираност за липса на каквито и да било чувства в личните взаимоотношения. Просто емоциите може да са по-сковани, поради вътрешна неувереност или приоритети в работата. Сатурн, който управлява знака Козирог, се свързва с кариерата и авторитетите в живота ни, включително и всякакви висшестоящи лица.

Следващите три дни са благоприятни за уреждане на имуществени въпроси, за строителство и ремонтни дейности, за покупко-продажба на имоти, за археологични и геоложки проучвания, за планиране и организиране на бъдещи дейности и проекти. На 21 февруари Луната в Козирог образува хармоничен аспект във вечерните часове със Слънцето в Риби. Денят е по-благоприятен енергийно за родените под знаците и най-вече през първата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Докато за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Рак, Везни, Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада денят може да е наситен с емоции, конфликти, затруднения и недоразумения. Дори и нищо да не се случи, може денят ви просто да е твърде натоварен, а това да окаже влияние върху психо-емоционалното ви състояние и да усетите умора, дискомфорт, напрежение.

Наближава слънчевото затъмнение на 26 февруари – на 7 градуса в Риби и в съвпад с Нептун. За неговото влияние очаквайте в хороскопа за следващите дни. Но като цяло то е предвестник за наводнения по света. В нощните часове на 21-ви и на 22 февруари звездите се подреждат много неблагоприятно и ще повишат опасностите от тежки инциденти, природни бедствия и атентати. На 22-ри в сутрешните часове Луната е в хармоничен аспект с Нептун в Риби и в дисхармоничен с Венера в Овен. А във вечерните часове е в съвпад с Плутон и заедно правят много предизвикателна таоквадратура с Юпитер във Везни и с Марс и Уран в Овен. В личен и в световен план денят се очаква да бъде труден и невралгичен. Планетите създават предпоставка в личен план за сериозни конфликти, загуба на пари, допускане на сериозни грешки, неочаквани обрати и борби за надмощие. Най-добре организирайте деня си така, че да нямате прекалено много ангажименти или важни делови срещи. Денят е най-неблагоприятен за родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Рак, Везни, Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Въпреки, че Луната в Козирог образува хармонични аспекти към Слънцето на родените през втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби, моят апел за повишено внимание на този ден е към всички, защото ако имате Марс, Сатурн, Уран или Плутон в кардинален знак Овен, Рак, Везни или Козирог също ще усетите неблагоприятното въздействие на аспектите на планетите през този ден. Те създават сериозна опасност за тежки транспортни инциденти, експлозии, инцидент в АЕЦ, спукване на водопроводни тръби, прекъсване на електричество и интернет връзки, отвличане на хора, агресия по всички фронтове в обществото и трусове във властта по света, за атентати, природни катаклизми – земетресение, изригване на вулкан и т.н. Уязвими са работещите на строежите, в мините, в планината, в атомни и топлоцентрали, в родилни и хирургични зали. От държавите по уязвими са Румъния, Гърция, Турция, Германия, Словакия, Дания, Египет, Индонезия, Ирак, Испания, Италия, Украйна, Франция, Нова Зеландия, САЩ, Швейцария, Япония.

На 21, 22 и 23 февруари дни не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. 22 февруари е много неблагоприятен ден като цяло за операции (включително за планово секцио) за родените под кардиналните знаци и с други планети в Овен, Рак, Везни и Козирог. Храната трябва да бъде богата на калций, витамини А и Е.

Времето – очаквам да се задържи облачността през следващите дни, дори цялата седмица като цяло, въпреки повишението на температурите. Съвпадът на Марс и Уран носи изненадващи промени във времето и вчера го видяхме в действие. Очаквах валежи, но по-скоро от дъжд в градовете, не от сняг. А на 22 февруари при силно напрегнатите аспекти са възможни силни бури. А в дните около затъмнението на 26 февруари и в началото на месец март може да се очакват наводнения в някои райони както у нас, така и по света. Добре е да се вземат превантивни мерки и да се провери състоянието на водоемите от институциите.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)