Вашият хороскоп за 21, 22 и 23 ноември

Вашият хороскоп за 21, 22 и 23 ноември

21 ноември 2015

На 21 ноември Луната продължава своя транзит през водния знак Риби, растяща. През първата половина на деня Слънцето в Скорпион и Луната в Риби са в пълен синхрон – образуват благоприятен аспект помежду си. Този синхрон обаче ще усетят най-осезаемо и то до 17:12 часа родените през третата декада на знаците Рак, Скорпион, Козирог и онези представители на знаците Телец и Риби, които имат хармонични аспекти към Слънцето си в рождения хороскоп, тъй като Слънцето в Скорпион е в опозиция на Телец, а Луната в Риби е в опозиция на Дева. Затова и не можем да тълкуваме еднозначно влиянието на звездите. Както знаете, всеки човек има индивидуален хороскоп. Девите от третата декада, например, могат да са по-чувствителни и лесно възбудими от опозицията на Луната в Риби, но те умеят прекрасно да контролират чувствата си и се надявам да използват аспектите по положителен начин. Важно е да се вслушвате в чуждото мнение и да не прекалявате с критиката. Звездите ще дадат всекиму заслуженото, затова от вас зависи какъв ще бъде „подаръкът“ – успех, хармония в общуването или преминаване на препятствия, заради грешни ходове.

В часовете от 15:23 до 17:12 часа българско време на 21 ноември Луната в Риби вече е „без курс“. Когато Луната е в Риби у нас се засилват интуицията и въображението. Разчитайте на тях в работата и в личния си живот при взимане на решения. Денят е благоприятен за духовни търсения, уединение и творческа работа. Успешен ден за лечителите, творците, психолозите и работещите в тайните служби. След 15:23 часа трябва да се внимава повече за грешки и пропуски, поради разсеяност. Препоръчва се в такива часове да се вършат рутинни дейности и да не се предприемат рисковани начинания. В мунданен план се повишава опасността от инциденти във вода, а в здравословен план – от инфекции, самоубийства, интоксикации и алергични прояви. 21 ноември до 17:12 часа лунната енергия може да бъде дисхармонична предимно за родените през трета декада на знаците Близнаци, Стрелец и за онези представители на трета декада на Дева и Риби, които имат по-предизвикателни дисхармонични аспекти в рождения хороскоп към Слънцето си. Луната представя нашите реакции и емоции, затова дисхармоничните аспекти могат да предразположат към емоционално напрежение и хипер чувствителност, които да ви затрудняват във взаимоотношенията с хората и да ви тласкат в грешни посоки. Контролирайте емоциите, не се поддавайте на шантаж и се пазете от измами или интриги на работното място. Сходно може да бъде положението, но в по-малка степен, за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Може да не се чувствате особено комфортно, тъй като на някои от вас може да се наложи да се приспособяват към желанията и настроенията други хора или в някакви ситуации. Но понякога има и такива дни, в които делата не вървят в желаната от нас посока и не зависят от нас. Важното е да сме здрави, всичко останало е преодолимо и следват по-благоприятни дни. Както се казва:“Не губете кураж, идва следващият тираж!“

В 17:13 часа българско време на 21 ноември Луната навлиза в огнения динамичен и целенасочен Овен. Вечерните часове на 21 ноември ще са доста динамични, а за някои хора и напрежението ще е засилено. При Луна в Овен хората са настроени по-авантюристично и борбено, а ще има и такива, които да имат желание да рискуват, но да видим за кои е благоприятно и за кои – не. Още с преминаването на Луната в Овен, тя автоматично оформя опасен аспект опозиция с Марс във Везни. В световен аспект се повишава опасността от протестни действия, прояви на агресия, атентати, различни инциденти и от природни бедствия. Луната „без курс“ в по-ранните часове също е толкова опасна в по-ранните часове, затова полицията и тайните служби трябва да не изпускат контрола за възможните атентати. Марс е в знака Везни до 03.01.2016 година и тепърва предстои да направи най-опасните аспекти с двете най-неблагоприятни като влияние планети Уран и Плутон. Откакто Уран в Овен е в дисхармоничен аспект квадратура с Плутон в Козирог – вече няколко години, сами виждате как всеки път, когато Марс направи негативен аспект с тях, се задейства „терористичната машина“. Срещу природата сме безсилни, но с тероризма можем да се преборим. Във вечерните часове на 21 ноември звездите са с по-неблагоприятно влияние за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Избягвайте посещения на концерти, спортни състезания, търговски центрове и други места, на които има големи групи от хора. Внимавайте за кавги или инциденти. Луната в Овен повишава опасността за експлозии, пожари и наранявания с огнестрелно или хладно оръжие. Ако сте на път, шофирайте по-предпазливо. В здравословен план е уязвимо кръвообращението, затова болните и възрастни хора да следят кръвното си налягане и сърдечния ритъм. На хармония и спокойни вечерни мигове могат да се насладят родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

На 22 ноември аспектът на Луната с Марс до обяд все още е активен като влияние, а по-късно тя образува вече и неблагоприятният аспект към Уран, Плутон и Венера във Везни. Всички тези аспекти бележат деня като много опасен за атентати, природни бедствия и тежки инциденти. Най-уязвими за неприятности или инциденти в личен план са родените под знаците и предимно през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Не предприемайте рисковани действия, не прибързвайте и избягвайте конфликти, за да не последват неприятности и разочарования. Неделният ден се очертава най-хармоничен в енергийно отношение за родените под знаците и най-вече през втората декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Няма начин и вие да не усещате общата звездна динамика, но поне имате шанса тази енергия да ви се отрази по един положителен начин на настроението и взаимоотношенията, дори на физическо ниво. Чудесен ден за физическа активност и спорт, за излети и срещи с приятели или роднини. Но тъй като това са общи тенденции, добре е всички да имаме едно наум за тежките мунданни аспекти на планетите през уикенда. През тези дни и Венера е доста „притисната“ от негативни аспекти, затова не е благоприятно да се предприемат рисковани финансови операции и големи вложения. Възможни са и трусове на борсата или в банковия сектор. В личен план родените под знаците и такива с рождена Венера в Овен, Рак, Везни или Козирог да внимават за партньорствата и връзките си. Не давайте поводи за ревност на партньора, защото на най-нисше ниво може да планетите може да провокират насилие, самоубийства и убийства от ревност.

Новата работна седмица на 23 ноември стартираме с Луна в Овен, която от 21:16 часа българско време на 22 ноември до 18:26 часа на 23 ноември е „без курс“. Това прави деня ни неефективен по отношение на нови начинания, взимане на важни и дългосрочни решения, подписване на договори и очакване на резултати. Луната в Овен по принцип е по-благоприятна за бързи действия и в краткосрочен план. Денят е подходящ предимно за рутинна работа, защото концентрацията ни е занижена при Луна „без курс“, а реакциите ни дори да са бързи, рискуваме да са неадекватни. А това може да се окаже опасно, особено що се касае до сигурността при повишената опасност от атентати. Властите във всички държави през тези няколко дни трябва да са на своя пост за сигурността на хората. Да се надяваме дните да протекат без тежки инциденти. Бъдете добри и по-отстъпчиви. Вложете цялата огнена енергия на Овена в позитивни мисли и действия. Обичайте се и правете любов, а не война!

Времето – на 21 ноември Луната в Риби може да повлияе в насока разкъсана облачност. Докато Луната в Овен повишава температурите през уикенда, но аспектите й с останалите планети са така стресиращи, че са възможни силен вятър, дори на места бури. Не изключвам и краткотрайни превалявания от дъжд в неделя и понеделник. В такива дни е трудно да се правят категорични прогнози, тъй като е замесен Уран. А където е замесен Уран винаги можем да очакваме изненади и резки промени във времето.

Желая ви приятни и безаварийни почивни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)