hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 22 и 23 декември 2016

22 декември 2016

На 22 декември Луната продължава транзита си през въздушния кардинален знак Везни. През първата половина на деня тя е в благоприятен аспект с Венера във Водолей и ще внася хармония в личните/бизнес взаимоотношения и в дипломацията. Ще носи добри приходи и други придобивки на родените под знаците и най-вече през втората декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. За вас денят е добър за уреждане на финансови и юридически въпроси. Заложете на елегантна външност и усмивка. Те ще отварят всякакви врати пред вас, включително и на противоположния пол. Луната на този ден образува и предизвикателни аспекти – първо с ретроградния Меркурий и Плутон в Козирог, а след това се активира таоквадратът с Юпитер във Везни и Уран в Овен. В личен план тази конфигурация ще внася неочаквани трусове и проблеми, които трябва да бъдат разрешавани бързо и не търпят отлагане. Ще внася напрежение в отношенията между хората и внезапни обрати в плановете. Звездите са по-неблагосклонни на този ден за родените предимно през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Бъдете по-предпазливи, търпеливи и не рискувайте, по възможност избягвайте пътуване със самолети и влакове. Звездите на този ден внасят повече напрежение и в обществено – политическия живот. Възможни са природни катаклизми, по-тежки транспортни и други инциденти, спорове в политическите и медийни среди, протести и размирици, прояви на насилие и т.н. Уязвими държави са Англия, Белгия, Германия, Франция, Дания, Мексико, Румъния, САЩ, Турция, Япония и т.н.

От 21:31 часа българско време на 22 декември до 16:32 часа на 23 декември Луната е „без курс“. Това означава, че петъчния ден не става за нищо важно. Можете да вършите рутинни задачи и довършителни действия. Денят не е благоприятен за подписване на дългосрочни договори и споразумения, за нови начинания, за рисковани действия. 23 декември енергийно е по-дисхармоничен за родените вече през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Концентрацията ви е намалена, внимавайте за грешки на работното място и за неразбирателства. Ако ще пътувате някъде за уикенда, шофирайте по-предпазливо. В часовете до 16:32 звездите са по-благосклонни към родените предимно през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Но препоръките за Луна „без курс“ е валидна за всички. В 16:33 часа Луната преминава във водния знак Скорпион. Желанията стават особено силни, а преживяванията дълбоки. Когато Луната транзитира през този Плутонов знак сме по-целенасочени и взискателни, интуитивни и предпазливи. При по-ниско развитите духовно души се повишава желанието за манипулиране, отмъщение и престъпни действия. Скорпионската енергия е по-дисхармонична във вечерните часове за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Добрата новина е, че на този ден Луната в Скорпион няма дисхармонични аспекти и влиянието й няма да бъде прекалено драматично. Възможно е да чувствате емоционален или физически дискомфорт. Луната образува благоприятен аспект с Марс в Риби и със Слънцето в Козирог. Водната енергия повишава силно чувствителността и сензитивността. Ще се отразява по-положително и релаксиращо във вечерните часове на родените предимно през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби.

Времето – в четвъртък ще се задържи все още приятно и слънчево на много места. Възможно е да се усили вятъра и от петък вечерта облачността постепенно да започне да се увеличава, като през уикенда може да се очакват и валежи от сняг.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)